Jinks Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Messi zamiata. EDIT Argentyna najpierw straciła bramkę chwilę po zdobyciu własnej, a teraz dostali gola z szatni. Książkowe błędy, średnio to wygląda. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Jinks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Świetny mecz. Ja pamiętam doskonale mecz Argentyna-Nigeria na MŚ 94 i wspominam jako jeden z fajniejszych Te pojedynki to już klasyk dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Bedzie 5:4 dla Argentyny, nam bronic nie kazano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jak bardzo smooth jest James Rodriduez? Ogólnie zawsze przy okazji wielkich imprez mam niemałą bekę z tego jak wiele nazwisk, które pojawiają się na WC 2014 to "moje" talenty z Football Managerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 A czytałeś o tym jak tworzona jest baza danychw FM? W każdym kraju kilku gości jeździ na mecze i obserwuje zawodników. Często ich prognozy co do talentów się sprawdzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Z tego co pamiętam to Saviolę miał każdy w FM, zanim prawdziwy świat o nim usłyszał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Saviola w FM to chyba byl nawet lepszy niz w "realu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Neymar, erickson i douglas costa z 3 lata temu maciej rybus, john fleck, manuel neuer, david santon , jack wilshere i co tam jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ja mialem Riquelme, Tsigalko i To (Yo) Madeire te 3 nazwiska to herosi CMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Panowie. W kontekscie Savioli to powinno sie mowic o CMie raczej ahh ta gra miala klimat, to co mamy teraz to juz jednak nie to co kiedys, pomimo masy ulepszen wole stare dobre "prostokaty". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Tsigalko to był wymiatacz w Wiśle w ataku z Brożkiem i się ligę mistrzów wygrywało a Saviole to zawsze kupowałem w cm 99/00 i tak go polubiłem ze nawet jego koszulkę miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 w cmie odkryłem takiego kolesia jak Jó, na początku gry miał z 14 lat i był rozpierdalaczem, śmieszne bo nigdy nie udało mi się grać kariery na tyle długo, żeby się konkretnie rozwinął. No i był Freddy Adu, pierdyliard razy lepszy niż w rzeczywistości. W którymś z nowszych fmów było dwóch Finów nołnejmów z jakiegoś fc lahti na poziomie goat, oczywiście zostali wyjebani po pierwszej łatce. Ogólnie jak ostatnio próbowałem podejść do fm 2014 to ledwo się przemogłem, żeby kilka meczy zagrać. Ten klimat chyba już nie wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 czerwo z dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 dokladnie. tak jak wczorajsza Marchisio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Helweci sa tak c***owi w obronie, ze juz wole Grekow, oni przynajmniej graja swoje z pelna konsekwencja. Szkoda troche Hondurasu grali ladna otwarta pilke, mogli sie podobac. czy tylko ja mam takie wrazenie ze z 90% druzyn wystepujacych na Mundialu, Polska dostalaby srogi wpierdol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 A Harasimowicz i To Madeira? Zlote czasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Nie, Polska dostałaby wpierdol od 100% drużyn występujących na Mundialu. Kolumbia na mistrza! W ogóle to bardzo fajnie wygląda wyścig o króla strzelców póki co, Walka kolegów z zespołu. Wygląda w ogóle na to, że Messi się w reprezentacji przełamał i może faktyczne jakoś ta Argentyna się doturla do finału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) A czytałeś o tym jak tworzona jest baza danychw FM? W każdym kraju kilku gości jeździ na mecze i obserwuje zawodników. Często ich prognozy co do talentów się sprawdzają.w większych krajach kilkudziesięciu. zdarzały się kluby proszące twórców FMa o dostęp do bazy. przecież ci zawodnicy nie są talentami w FM z przypadku. poza tym, o wielu z nich słychać dużo wcześniej przed ich pojawieniem się w dużych turniejach czy LM. Wygląda w ogóle na to, że Messi się w reprezentacji przełamał i może faktyczne jakoś ta Argentyna się doturla do finału?Messi od kilku lat w kadrze gra bardzo dobrze. pomogło pozbycie się z niej Teveza. Edytowane 26 Czerwca 2014 przez the4yeast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Peter Halmosi w FM 2007 był zawsze moim pierwszym zakupem.Tak na szybko to wymiatali jeszcze Hosein Kaebi i Vincent Enyeama i wszyscy za grosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Panowie minimalnie odbiegne od tematu. Jestem wielkim fanem "30 for 30" espnu, i jestem w trakcie ogladania "Hillsborough", powiem krotko O Ja Pierd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi