ely3 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) No niestety teraz chyba Stelmet wygra... Zamojski robi co chce EDIT Mecz i emocje lepsze niż w finałach NBA.... No i Florence Machine Edytowane 8 Czerwca 2017 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamanwislak Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Pytanie jaki skład będzie za rok. Niestety te składy co rok są inne. W drużynach zachodnich czy nawet tych mocniejszych Polskich - mam tu na myśli zespoły, których jasnym celem jest walka o tytuł i gra w Europie występuje jednak stabilizacja składu. Stelmet swój trzon Polaków trzyma od dawna, zagraniczni gracze podpisywani są na więcej niż 1 rok ( Djurisić, Moore ) albo często wracają i są znani sztabowi - Dragicević. Jeśli poszła by jasna deklaracja i były by oficjalnie zadeklarowane że Toruń gra w pucharach to jest dodatkowa karta przetargowa przy negocjacjach z obecnymi i przyszłymi zawodnikami. Większość czarnych graczy, którzy jeszcze nie spadli nisko w hierarchii stawia taki warunek. No niestety teraz chyba Stelmet wygra... Zamojski robi co chce EDIT Mecz i emocje lepsze niż w finałach NBA.... No i Florence Machine Polskiemu Cukrowi wyraźnie brakuje ognia w rzutach za trzy żeby powalczyć na prawdę ze Stelmetem. Jeśli twoim najlepszym rzucającym zza łuku jest Aleks Perka to jednak będziesz miał ciężko walczyć o tytuł. Pod koszem Mbodj robi swoję, Trotter i Weaver też ale brakuje jeszcze jednej osoby ( albo Wiśnie w b.dobrej formie ), który rozciągnie grę i rzuci trójeczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 http://ddtorun.pl/pl/13_sport/10694_kto_odejdzie_czy_twarde_pierniki_zagraja_w_europie_ile_zarobili_na_sprzedazy_biletow.html Prezes PC Toruń mówi, że chce aby drużyna była mocna i grała w Eurocup (lepszy to wybór niż BCL moim zdaniem - pewniejszy finansowo). Budżet ma być około 10 mln zł - ciekawe ile z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Na razie to mrzonki. Aby zamknąć budżet na poziomie 7 mln potrzeba zrobić akcje kup udział mieszkańcy. Dodatkowo bardzo mocno zastanawia mnie zapis aby 10 procent budżetu wykorzystać na prace z młodzieżą. 700.000 pln do zakładanego miliona na zajęcia z młodymi to może i fajna inicjatywa ale patrząc na polskie piekiełko to będzie typowy skok na kasę bo takiego budżetu nie maja niektóre klubu pierwszo lub drugoligowe. Bardzo chętnie poznałbym szczegóły wydawania tej kasy bo już mi to ..... Co do sezonu i srebra to jest to fantastyczna niespodzianka. Szkoda ze to mój pierwszy sezon gdzie nue byłem na żadnym meczu pidczas gdy wcześniej miałem karnety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Pierniki nie zagraja w Pucharach http://twardepierniki.pl/news,read/133/komunikat-prasowy-w-sprawie-udzialu-klubu-twarde-pierniki-w-europejskich-pucharach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Super oświadczenie bez podania konkretnego tematu ze rezygnujemy b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) Cieszy mnie zestaw finału, szczególnie Anwil. Na studiach miałem sporo znajomych z Włocławka i mam jakiś sentyment do tego klubu. Pamiętam ich rywalizację ze Śląskiem, Henia Wardacha (miał cukiernie blisko mnie) zawieszenie kolesia który rzekomo straszył sędziego rosyjską mafią, Igor Griszczuk chyba. Szkoda, że nie zagra Toruń, byłoby wesoło Edytowane 22 Maja 2018 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 https://youtu.be/HIX5Z86Ga9k takiego meczu nie widziałem od 26 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Narzekaliscie na trenera 76, że źle brał czas. Tu Anwil robi run 16-0 i zero reakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Narzekaliscie na trenera 76, że źle brał czas. Tu Anwil robi run 16-0 i zero reakcji jeden mu zostal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 To było brać. Ale końcówka niesamowita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 To było brać. Ale końcówka niesamowita. faktycznie wziął na -4 przy 0:48, mógł zaryzykować wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Co by nie powiedzieć to Stelmet zgłupiał . Chyba z 5 strat pod rząd. A Anwil trafiał wszystko i to nie były łatwe rzuty często dobrze brionione Zazdroszczę tym, którzy byli na tym meczu. Rewelacyjny mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) Co by nie powiedzieć to Stelmet zgłupiał . Chyba z 5 strat pod rząd. A Anwil trafiał wszystko i to nie były łatwe rzuty często dobrze brionione Zazdroszczę tym, którzy byli na tym meczu. Rewelacyjny mecz A daj spokój.Człowiek w 2003 przy pierwszym i jedynym mistrzu byl jeszcze dzieckiem, potem przez 11 lat był na 99% meczów u siebie i pewnie zaliczył z 50 wyjazdów, a ci mają realną szanse na mistrza jak siedzę w Anglii :]. Więcej szczęścia, niż rozumu ten mecz, ale przez te wszystkie lata to Anwil miał zawsze mega pecha, rzuty typu ten Besoka w Gdynii(boli do dziś), dlatego fajnie że karta się odwróciła. Nie leżymy Stali w ogóle, dwa razy przegrali z nami w tym sezonie, matchupy są po stronie Anwilu, także na prawdę z HCA możemy to wziąć. Nawet nie jesteście sobie w stanie wyobrazić ewentualnej euforii we Włocławku po zdobyciu mistrzostwa.Do tego w przyszłym sezonie jak powiedział Milicić, wraca wielka koszykówka do Włocławka(mówi się o większym budżecie i pucharach). Edytowane 23 Maja 2018 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Miasta nie lubię bo nic tam nie ma. Ale stara atmosfera doskonała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Miasta nie lubię bo nic tam nie ma. Ale stara atmosfera doskonała. Piękna gotycka katedra.. I niezła hala do kosza.. więc już tak nie przesadzajmy z tym ,że nie ma tam nic. Są brzydsze miasta choć fakt faktem ,że deptak we Włocławku to chyba największa melina jaka w życiu widziałem.. No i mega brzydki dworzec... Ale atmosfera na hali niezła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Ta katedra nie jest piękna W promieniu 60 km masz dwa inne piękne perełki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 https://youtu.be/HIX5Z86Ga9k takiego meczu nie widziałem od 26 lat Ile razy oglądałeś już tę końcówkę? Byłeś na hali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Ile razy oglądałeś już tę końcówkę? Byłeś na hali? z kilka nie byłem i może lepiej dzisiaj zaczynamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lare Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Życzę Igorowi mistrzostwa jak nikomu innemu w tej lidze. Powodzenia Anwil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi