BiałaCzekolada Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Znamy się i mam nadzieję lubimy - proszę pomóżcie mi zakończyć studia, bo już mam dosyć i chcę mieć to za sobą, a bez waszej pomocy może być średnio Dzięki za chwilkę i wypełnienie krótkiej ankiety : https://docs.google.com/forms/d/1IJ-5fRq02joAFnh8VFI_oKcQT3zU569tgm2aWBucCqs/viewform?usp=send_form PS Można głosować kilka razy HEHE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) @BiałaCzekolada Poszło, powodzenia. Edytowane 31 Maja 2014 przez DamianOItalianO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Done. Najwiekszy problem z pyt. 9 oraz 11. Jest szansa, ze dasz prace do wgladu juz po wszystkim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Zrobione. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 wogole jaki jest temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Zrobione. DH12 dasz lubię to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Poszło, powodzenia. Daj znać jaki temat i wrzuć kiedyś wyniki ankiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Poszło. Również uważam, że fajnie byłoby zobaczyć wyniki takiej ankiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 poszło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 i ode mnie poszło, swoją drogą co ty studiujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Poszło, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ode mnie nie poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 GL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 No dobra, dobra. Też wypełniłem ankietę, ale nie trzeba o tym pisać, co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ja też wypełniłem i nie zamierzam o tym pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Studiuję Ekonomię (spec. Public Relations) w Poznaniu i stwierdziłem, że jeśli chociaż temat mojej pracy będzie dla mnie przyjemny - to wynagrodzi mi to tę gehennę przez ostatnie 3 lata. Jak się obronię, to oczywiście umieszczę pracę. Dzięki za wsparcie. W ciągu jednego dnia zebrałem ponad 250 głosów, super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Świetnym pomysłem jest wybranie tematu o którym Ty masz duże pojęcie a komisja zerowe. Daje Ci to możliwość pisania i mówienia na obronie co ślina na język przyniesie, a ludzie Cie słuchający nie będą nic na ten temat wiedzieć. Też tak kiedyś zrobiłem choc tematyka nie była związana z NBA. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi