SlaKB Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 W LAL był traktowany jak śmieć Po czym to stwierdzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Po czym tak sądzisz? W LAL był traktowany jak śmieć, mimo że był ich drugim najlepszym zawodnikiem rok temu. Tutaj będzie grał dla trenera, który powinien szanować Jego styl gry. Jego tweety świadczą też, że ma spory dystans do życia. Właśnie miałem na myśli to, że reakcja zupełnie inna, ale w sumie nie ma się co dziwić, po tym jak w LA był jednym z najlepszych graczy, a nie dostał nawet kontraktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Po czym tak sądzisz? W LAL był traktowany jak śmieć, mimo że był ich drugim najlepszym zawodnikiem rok temu. Tutaj będzie grał dla trenera, który powinien szanować Jego styl gry. Jego tweety świadczą też, że ma spory dystans do życia. wuuuuut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Dick Bavetta odszedł na emeryture, już myślałem że nie doczekam tego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Uwielbiam czytać hejterów LAL. Ich poziom hejtu jest wprost proporcjonalny do wylewanego przez nich wiadra bzdur Marshall "jednym z najlepszych" i "traktowany jak śmieć" made my day. A tak poważnie: nie wstyd wam takie rzeczy wypisywać? Jednym z najlepszych to mógł być, gdy była taka plaga, że na biegu w 4q w strój przebierał się kontuzjowany Nash, bo brakowało rezerwowych. A to jak kto kogo traktował pokazała sytuacja z meczu z Suns, gdy Len starł się z Youngiem. Jeden dobitny obrazek podejścia Marshalla do gry i klubu. To że ponabijał sobie parę cyferek w kilku blowoutach o niczym nie świadczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Przypomne też,że Marshall wyciągnięty został z podziemia i otrzymał szansę na grę w NBA,bez czego nie byłby dziś w Bucks.Jeżeli tak traktuje się śmieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 jaram się marshallem w Bucks, mam nadzieję że knight będzie grał jak najkrócej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Knight, Bayless, Wolters. Marshall nie ma prawa odegrać tam znaczącej roli. Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 http://probasketballtalk.nbcsports.com/2014/06/27/report-76ers-never-tried-to-trade-for-no-1-pick/ Sorki pomyliłem z tym Magic to chodziło o 76ers A tu masz podobnie z Favorsem , gdzie też GM Cavs później potwierdzał że Favors nie był oferowany https://twitter.com/1280Spence/status/482229414353055744 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 http://probasketballtalk.nbcsports.com/2014/06/27/report-76ers-never-tried-to-trade-for-no-1-pick/ Sorki pomyliłem z tym Magic to chodziło o 76ers To, że pisał o tym, że nie było oferty to jedno, ale powiedz mi czy (i kiedy) Woj pisał, że taka oferta w ogóle się pojawiła. Bo w żaden sposób z tego linka nie wynika, że Woj się pomylił i gdzieś pisał nieprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Nie wynika też z tego, że nie było propozycji Favors+5pick za 1pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 A tak poważnie: nie wstyd wam takie rzeczy wypisywać? Ja tam wstydu nie mam, ale fakt - zapomniałem, że bycie najlepszym w jednym z najsłabszych zespołów za bardzo chwały nie przynosi. Za rok przecież Lakersi z Kobym i Randle (i bez Gasola) idą na mistrza, także nie wolno im trzymać takich ogórków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBJ Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Najgorsze jest to, że on wcale nie był najlepszy w jednej z najgorszych drużyn. Mało tego, to Lakers wyciągnęli do niego rękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Najgorsze jest to, że on wcale nie był najlepszy w jednej z najgorszych drużyn. Mało tego, to Lakers wyciągnęli do niego rękę. Mój błąd - jednym z najlepszych, tak jak to pisałem wcześniej. Najlepszy był swaggy P... to oczywiste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 A po Udoha nikt nie sięgnie? Taki deficyt dobrych obrońców podkoszowych i nie ma chętnych na jego usługi? Wiem, że obecnie mamy czasy showtime, ale myślę że mógłby być wartościowym elementem rotacji w każdej drużynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Może Cavs się skuszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) p. george rozkurwił kolano, wygladalo to na kontuzje w stylu livingstona ;/ Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez mycek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Nie widziałem zajścia ale ludzie piszą, że wyglądało to podobnie do tego, jak Kevin Ware rozwalił kolano... Straszny pech... Chłop ma 24 lata, nadal spory potencjał, a tu takie coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 p. george rozkurwił kolano, wygladalo to na kontuzje w stylu livingstona ;/ Na kolano to nie wygląda, mniejsza z tym, szkoda chłopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Hawks podpisali Scotta na 3 za 10 a Heat dogadało sie z Shanem Williamsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi