rw30 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) Skład USA pod koszem jest śmieszny.Amerykańce są od kontuzjowanego Duranta od wtopy na mundialu.Tak,tak zaraz mnie wyśmiejecie, ale jak widzę Farieda w składzie to nóż mi się otwiera.Taki gorszy DeAndre grający na 4.Para Ibaka-Gasol może poszaleć. Ibaka w ataku to może poszaleć jak ma w drużynie Westbrooka i Duranta, nigdzie indziej, choć to ogólnie sympatyczny pleja i go lubię btw nie wiem czy wiecie to co ja wiem: mianowicie Mirotic ponoc ma grać w reprezentacji Hiszpanii na mundialu fajna wprawka przed pierwszym sezonem w NBA proponuję przeniesienie tych postów do wątku o mundialu który jakiś czas temu gdzieś już się tu pałętał.... a jak nie to od razu założenie nowego, bo się przyda Edytowane 28 Lipca 2014 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Kto powiedział, że Faried w ogóle zagra. Są Davis i Milsap na 4. Jest Faried Trzeci od lewej na dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 ale jakby tak ich policzyc to wychodzi ze nie dla wszystkich starczy meczowych koszulek - pewnie o to koledze chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Póki co nic nie wiadomo o tym, kto z tych 19 graczy będzie grał, więc Faried jest tak samo jak Davis i Millsap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 To nie ja pisałem, że jest top 5. Ja pisałem o "potencjale top5" a to jednak różnica między rzeczywistym stanem rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ja pisałem o "potencjale top5" a to jednak różnica między rzeczywistym stanem rzeczy. Ja nie wiem kto pisał, mówię że ja nie pisałem, bo się mnie nagle Alonzo pyta na jakiej podstawie tak uważam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 btw nie wiem czy wiecie to co ja wiem: mianowicie Mirotic ponoc ma grać w reprezentacji Hiszpanii na mundialu fajna wprawka przed pierwszym sezonem w NBA Podobno może grać jeden naturalizowany czyli albo Mirotic albo Ibaka. Jak dobrze kojarzę to tak mówił Michałowicz w SportKlubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 ale jakby tak ich policzyc to wychodzi ze nie dla wszystkich starczy meczowych koszulek - pewnie o to koledze chodzilo o to chodziło Póki co nic nie wiadomo o tym, kto z tych 19 graczy będzie grał, więc Faried jest tak samo jak Davis i Millsap możemy sobie gdybać, ale więcej już Durant będzie grał na PF niż Faried, no bez jaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Podobno może grać jeden naturalizowany czyli albo Mirotic albo Ibaka. Jak dobrze kojarzę to tak mówił Michałowicz w SportKlubie. ej, możesz mieć rację, bo nagłówek artykułu który widziałem był w stylu 'trener hiszpanów ma ból głowy: Mirotic czy Ibaka' , ale pomyslalem ze chodzi po prostu o wybór PFa do S5, nie pomyślałem że tylko 1 może grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) jak Kelatiego brali do naszej kadry to właśnie coś gadali, że Logan już nie będzie mógł być powoływany Ja bym brał Ibakę Edytowane 28 Lipca 2014 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 w sumie jeśli obaj Gasole będą chcieli grać, to Mirotić wydaje się bardziej przydatny niż Ibaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Mo Williams w Minny na rok za 3,75 mln $. Rubio może się pakować, hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Mo Williams w Minny na rok za 3,75 mln $. Rubio może się pakować, hehehe no to teraz Love Mo support jak ta lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szarik Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) Mo support jak ta lala taki to ma bardziej melo. Edytowane 28 Lipca 2014 przez Szarik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 a mirotic jest naturalizowany czy gra od poczatku jako hiszpan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 @up Naturalizowany. Hiszpanie probowali przekonac FIBA, ze to oni go wychowali na koszykarza (od 14-16 roku zycia mieszka w Hiszpanii) i na tej podstawie powinien byc liczony jako swoj. Prawda tez jest, ze we wszystkich rozgrywkach FIBA w reprezentacji moze grac tylko jeden naturalizowany zawodnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Peyton Siva uzgodnił warunki z Orlando Magic Payton&Peyton, nice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 No cóż z Pistons musiał odpaść. Fajnie, że znalazł sobie robotę gdzieś. Coś wiadomo co z Quincy Acy'm? Lubię chłopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Czytałem newsa o włączeniu Phili w trade Love'a. W skrócie wygląda to tak: Cleveland Receives: PF Kevin Love ($15.7), SG Corey Brewer ($4.7) Minnesota Receives: SG Andrew Wiggins ($5.5), PF Thaddeus Young ($9.4), PF Anthony Bennett ($5.6), PG John Lucas III ($1.6) and Cleveland's 2018 first-round pick. Philadelphia Receives: SG Dion Waiters ($4.1), PG J.J. Barea ($4.5), C Brendan Haywood ($2.2), PF Malcolm Thomas (950k) and a 2015 first-round pick (via Miami from Cleveland). Let's break down why this might work for all three teamsCavs niby dostają Love'a ale oddają zdecydowanie za dużo, bez sensu moim zdaniem. Wciąż upieram się, że lepiej będzie nie oddawać Wigginsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Jak patrze na to co dostaja sixers stwierdzam, ze ten trejd wymyslil jakis ich hejter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi