danny Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) LeBron podpisze 2-letni kontrakt na 42,1 mln z opcją na drugi sezon Edytowane 12 Lipca 2014 przez danny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 czyli za rok znowu możemy mieć cyrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 "Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki" Szczególnie po CY. Rockets o tym nie wiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Cavs też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Kolejna strona medalu: Brak Arizy w Wizards może oznaczać minuty Trevora Bookera na SF. Tak tylko mówię, jeśli będziecie szukać powodów do samobójstwa w listopadowy, deszczowy wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Brak Arizy w Wizards z pewnością będzie oznaczał minuty Portera na SF, to się liczy moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) Raczej takie lato mamy. Mavs równie koszmarnie przepłacają Parsonsa. Lakers Hilla a to raczej małe rynki nie są. Dużo ekip ma dużo wolnej gotówki a wybitnych graczy brak więc taki jest efekt Lakers tu nie pasują, bo oni przepłacili Hilla tylko dlatego, żeby zgodził się na krótki kontrakt Edytowane 12 Lipca 2014 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Houston zostało oficjalnie loserem nr 1 w tym offseasonie póki co. Kontrakt LeBrona też nie wygląda tak kolorowo dla Cavs, jakby mógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Jak dla mnie Ariza w Houston to steal - 8 milionów za rok? O połowę mniej niż Hayward, a osobiście dla mnie Ariza > Hayward. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Houston zostało oficjalnie loserem nr 1 w tym offseasonie póki co. Kontrakt LeBrona też nie wygląda tak kolorowo dla Cavs, jakby mógł. naprawdę? przebijąją odejście Jamesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Ale Heat nie mieli wpływu zbytnio na decyzję Jamesa, a w Houston już praktycznie wszystko przygotowano pod pakiecik Bosh+Chandler.Może troszkę przesadziłem, ale wiadomo o co chodzi chyba. Deal z Arizą nie jest zły btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Jak dla mnie Ariza w Houston to steal - 8 milionów za rok? O połowę mniej niż Hayward, a osobiście dla mnie Ariza > Hayward. jakby co roku miał CY, to rzeczywiście steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 szkoda arizy bo on świetnie wypełnił by lukę w chi, no ale coz jest gasol a hou osrali wszyscy wiec ariza na zaleczenie ran, przyda im sie defensywna obecnosc przy takim liderze a James ładnie puknął i Heat i teraz Cavs, którzy mają tylko rok na zrobienie ze zwycięscy loterii w jednym roku cotendera przez wielkie C w drugim... good luck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Lepiej mieć Arizę za 8 na sezon niż Bosha na takim kontrakcie przez 5 lat, więc nie wiem czy Rakiety są znowu tak bardzo przegrane. Ariza chciał co najmniej 10 milionów. Byłem pewny, że ktoś mu da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Ja mimo wszystko wolałbym mieć Bosha na takiej umowie, jaką dawali mu Rockets, niż Arizę. Ariza to dublowanie z Parsonsem, Bosh z kolei byłby idealnym PF pod Howarda. Podkoszowy duet marzeń obecnej NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Bosh wniósłby Rockets półkę wyżej. Ariza zasadniczo nic tu nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Sam Ariza nic nie daje, ale w przeciwieństwie do sytuacji po przyjęciu kontraktu Bosha zostaje pewna elastyczność finansowa. I teraz zaczyna się najciekawsze dla Rakiet. Jak oni uzupełnią ten szkielet. Gorzej niż wyglądało to z Linem być nie może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Po wyrównaniu Parsonsa mają całe g, a nie elastyczność finansową. To samo byłoby z Boshem, tylko poziom sportowy sporo wyższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) mają elastyczność do wyrównania Parsonsa tj. chyba niecałe 24h, ale nie sądzę żeby wyrównali Edytowane 12 Lipca 2014 przez halfoat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Sam Ariza nic nie daje, ale w przeciwieństwie do sytuacji po przyjęciu kontraktu Bosha zostaje pewna elastyczność finansowa. I teraz zaczyna się najciekawsze dla Rakiet. Jak oni uzupełnią ten szkielet. Gorzej niż wyglądało to z Linem być nie może. Jak dla mnie Ariza w Houston to steal - 8 milionów za rok? O połowę mniej niż Hayward, a osobiście dla mnie Ariza > Hayward. Już raz Houston go brało w ramach MLE zaraz po CY i proponuje popatrzeć co on tam wtedy wyrabiał TS 48% , koszmarnie słaba obrona, fatalna selekcja rzutow Polak przynajmniej jest mądry po szkodzie , Houston jak widać jest głupie i przed i po. Jak można 2 razy dać się nabrać na ten sam manewr No i za rok oodpuszczą T.Jonesa bo już nie dadzą mu kilku milionów bo i tak będą balansować na granicy podatku od luksusu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi