ghost41 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Poszukuje koszulek zawodników: Karl Malone, Scottie Pippen, Shaq O'eal, Patrick Ewing, Steve Nash, Reggie Miller, Magic Johnson, Shawn Kemp, Lebron James ( z cleveland granatowa ). Ogólnie z lat 1990-200... ciekawych zawodników nieważne czy replika, swingman możne authentic w dobrej cenie, najlepiej w rozmiarach 48-52, L-XXL, ze stanów nie chce ściągać wiec tylko wysyłka z Polski, dodam że allegro śledzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=10451585&order=p ten profil widziałeś?ja na pewno stąd będę coś zamawiał jak coś pieniędzy wpadnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) od 11 lat śledze allegro wiec trudno było przeoczyć sprzedawce, poza tym nie bede płacił 370 zł za swingman'y a ty bardziej za repliki, choć raz u niego zamówiłem koszulke... pamietam jeszcze czasu jak sprzedawca miał tylko używane jerseye Edytowane 28 Maja 2014 przez ghost41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 troche pozno, ale mam koszulke Scottiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) wyślij wiecej informacji na PW - rozmiar, zdjecia, cena Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez ghost41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi