kleczes Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 z tego co zrozumiałem to zapytał Shaqa, czy "Jordan nie powiedział mu też, że chciałby wystąpić w drugiej części Czarodzieja Kazaama"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dzięki, wszystko jasne, nie miałem pojęcia co to ten Kazaam i z tego co widzę po filmwebie to nie mam czego żałować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 przecież to klasyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 ten film to był sukcess Szaqa finansowy ale tylko JEGO The film was released on July 17, 1996 and was a critical disaster. It was also a box office bomb, barely grossing $19 million on its $20 million budget. wracając do Sera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi