Zgubiłem kredki Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Z resztą problemy Gasola w Lakers zaczęły się mniej więcej wtedy: Nie często widywało się tak wkurwionego Jaxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Tak, Pau był wypalony po trzech finałach z rzędu (oraz imprezach międzynarodowych pomiędzy) i miał wtedy problemy osobiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 kawał pojeba z niego, w takim wieku takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 "nie związani emocjonalnie z nimi kibice" nie wiedzą, że Gasol jest zdrowy po raz pierwszy od jakichś dwóch lat. Zresztą, on zwłokami był w pierwszej części sezonu, potem już grał dobrze. Jego średnie z Bulls prezentują się bardzo podobnie w stosunku do ubiegłego sezonu. Nudny już się robisz, Joseph. Nudny? Lepsze to niż niekonsekwentny To nie ja wróżyłem gasolowi lipę w Bulls i nie jechałem po nim po jednym obejrzanym meczu preseason no ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 fajnie, a dlaczego kierujesz tę wypowiedź do mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jedrek nie do Ciebie jedynego, to na pewno, choć przyznam ze mam w pamieci troche Twoich postów i tę piękna analize po jakims meczu PreS Prawda jest taka ze na gre gasola w lakers złożyło sie mnóstwo gówna, po obu stronach, ale na bank i tego sie bedę trzymał nie bez przyczyny było to jak traktowano gasola w lakers czego najlepszym przykładem są 3 lata Waszych, kibiców LAl postów Zdrowie, zdrowiem, wiadomo tego nie podważam, bo każdemu sie kontuzje zdarzają. To miało bankowo wpływ na jego grę, ale wg mnie w równym stopniu zawiniła organizacja i sami kibice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Nie do końca tak było, bo ja krytykowałem tylko jego grę w obronie - głównie pnr. I było to jedynie odpowiedź na posta, w którym sam po "jednym meczu pre" wywołałeś do tablicy kibiców Lakers. A co do poprzednich lat, to na pewno na Gasola wpłynęły też plotki transferowe czy D'Antoni, ale sam klub tak naprawdę zawinił raz - stawiając Dwighta jako centrum ofensywy, żeby go udobruchać. No i powtórzę, że w drugiej części sezonu, kiedy Pau był zdrowy, to nie grał wiele gorzej niż teraz (o ile w ogóle). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 a moze czas przyznac ze w lakers faktycznie było tak kijowo jak o tym pisali wszyscy nie związani emocjonalnie z nimi kibice? taka luźna mysl... Ale ja wiele razy pisałem, że Lakers była c***nia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Chyba Bullsi maj jakiś problem ze swoją halą... no i z obroną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Chyba nadszedł moment, kiedy trzeba sobie powiedzieć, że ten sezon jest lekkim rozczarowaniem póki co. Z tym składem powinniśmy być być w top5 ligi i tuż za Atlantą w najgorszym wypadku. Obrona kuleje bardzo. Noah, Rose są bez formy. Taj chyba też. Nie przywykłem do oglądania takich Byków. Jakby brakowało im energii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Róża włącza "hero mode" ale z nim na parkiecie jesteśmy -18.... Wiem, że jesteśmy jeszcze przed ASG ale średnio to wygląda, piszę tu o całych Bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Na ile wyleciał Noah? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash7 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Nie ma jeszcze precyzyjnych informacji, trzeba poczekac na zabieg, operacje i dopiero bedzie mozna snuc wnioski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Jaki k.. zabieg? Przecież on kostkę podkręcił. W przyszłym tygodniu pewnie wróci.Bardziej niepokojące jest to, że rozważa operację kolana i to jest większy problem w tej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zastanawiam sie czy doczekam sie sezonu gdzie wszyscy w Bulls beda zdrowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Dopoki Derick "inteligentna twarz" tam gra to pewnie nie. W sumie nie tylko on jest tam z bibuly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Noah zagra w następnym meczu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doniu Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Noah zagra w następnym meczu ? Dzisiaj z Bostonem na 100% nie zagra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zastanawiam sie czy doczekam sie sezonu gdzie wszyscy w Bulls beda zdrowi? Patrząc na historię kontuzji wydaje mi się, że sztab medyczny jest po prostu c***owy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Oglądając ten mecz można było zaobserwować jak uboga jest ofensywa Bulls, jak bardzo kuleje obrona p'n'r. Gasol może i pod samą obręczą broni, jakieś bloki ma, ale co z tego skoro nie wyjdzie wyżej do pomocy? Dlaczego tak łatwo pozbyto się Korvera?Ja pierd... Atlanta uwidoczniła wszystkie mankamenty gry Bulls.Bez drugiego stopera na obwodzie nic z tego nie będzie. Szkoda, że Corey Brewer poszedł za takie frytki. Swoją drogą ciekawe co tam porabia Ronnie Brewer, może byłby jeszcze w stanie pobronić przez te 15min.?Kirk?, Snell(niestety), E'Twan, to co zostało z Nazra, 2nd round pick za kogoś kto broni na obwodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi