Skocz do zawartości

Love me tender

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

fakt fiołkami nie pachnie, ale zeby zaraz hejt? dziecinko za wysokie masz mniemanie o sobie

lebron gral 80% tego co rose w tamtym rs, reszte przemilcze bo zespołowo obaj skakali po srodku tabelki

Rose w 2011 25/7,7/4,1 PER 23,5 TS 55% WS 13,1 WS/48 0,208 xRAPM 3,2 on/off +2,0 Bulls z Rose na parkiecie +9, bez niego 7, wciąż druga drużyna ligi pod względem mov

James w 2011 26,7/7/7,5 PER 27,1 TS 59% WS 15,6 WS/48 0,244 xRAPM 8,1 on/off +9,9 Heats z Jamesem na parkiecie +10,7, bez niego 0,8, 15 drużyna w lidze pod względem mov

Edytowane przez RappaR

Odkąd dostał pierwsze to jak najbardziej. MVP dla Rose'a było tylko dlatego, że zrobił postęp i było WOW!, a że James po cichutku jechał to co wcześniej przez 2 lata to nikt się tym nie przejął, bo LeBron robi swoje, a Rose robi WOW!.

W 2011 dokładnie takie były głosy i na forum i w sieci. Admit it.

na forum nie bylo z tym kontrowersji wiec nie fantazjuj !!! zdecydowany lider 1 seeda z grubym stats linem , naprawde nie wiem gdzie problem.

Oj były, były. Bardzo często się jeszcze pojawiał Dirk i Howard, Rose dostał tylko za 1 seed, nikt nie uważał że jest najlepszym zawodnikiem ligi.

przecież to trzepiemy co rok

gracz X jest ciut lepszy od gracza Y ale to Yma najwyższy seed co ma wpływ na głosy MVP

co rok to samo ale rozumiem, ze nam brakowało emocji w tym więc sięgamy do Rose'a

gość był legit i do tego wtedy myślało się co to będzie za rok za dwa jak się rozwinie

pech i ocena teraz inna

na forum nie bylo z tym kontrowersji wiec nie fantazjuj !!! zdecydowany lider 1 seeda z grubym stats linem , naprawde nie wiem gdzie problem.

Oj były, były. Bardzo często się jeszcze pojawiał Dirk i Howard, Rose dostał tylko za 1 seed, nikt nie uważał że jest najlepszym zawodnikiem ligi.

czyli tegoroczne mvp jest drugim najbardziej niezasluzonym w historii, bo nikt nie uwaza ze kd jest najlepszym zawodnikiem ligi?

czyli tegoroczne mvp jest drugim najbardziej niezasluzonym w historii, bo nikt nie uwaza ze kd jest najlepszym zawodnikiem ligi?

Wielu akurat uważa KD za najlepszego zawodnika ligi, a wszyscy co najmniej top2.

W 2011 pomimo najlepszego bilansu Bulls, wielu uważało, że jest poza top5 Wade/James/Durant/Nowtizki/Howard. Czynnikiem, dla którego dostał MVP był tylko bilans, nie jego nadzwyczajna gra.

Wade/James/Durant/Nowitzki/Howard

Fajne top 5, ale chyba zapomniałes o Bryancie, bo KD na pewno w 2011 nie był lepszym graczem od niego

W zasadzie faktycznie i Durant i Nowitzki nie powinni się znaleźć w tym zestawieniu jesli chodzi o świadomość po RS. Za najlepszą piątką byli powszechnie uznawany wtedy Wade/James/Bryant/Howard/Paul i to był ogólnie przyjęty konsensus. Nikt, może poza fanami Bulls nie stawiał Rose nad którymś z nich, tutaj tak fajnie mi się przypomniało jak wybierano graczy w drafcie alltime e-basket - Rose poszedł z 109 pickiem, za ówczesnym Durantem i za prime Ripem Hamiltonem i Kirkiem Hinrichiem. Nie, na pewno w 2011 nikt nie uważał, że Rose grał najlepszy basket w RS.

Nikt, może poza fanami Bulls nie stawiał Rose nad którymś z nich, tutaj tak fajnie mi się przypomniało jak wybierano graczy w drafcie alltime e-basket - Rose poszedł z 109 pickiem, za ówczesnym Durantem i za prime Ripem Hamiltonem i Kirkiem Hinrichiem. Nie, na pewno w 2011 nikt nie uważał, że Rose grał najlepszy basket w RS.

Kontynuując już ten OT (wybaczacie,ale od trzech dni nie ma o czym gadać wyłączając AC gate, Ryska Lewisa i brata ntb. MVPrzemka ). To jest c***a prawda, gdyż było wielu bezstronnych kibiców tutaj czy na e-b, którzy uważali Rose za poważnego kandydata do MVP, mało tego bo w okolicach kwietnia zdecydowana większość była pewna do kogo trafi nagroda i nie ma to znaczenia na którym miejscu wylądował w all-fantasy bo ty RappaR brałeś Georga w pierwszych rundach na wieść o czym padły mi pelargonie na balkonie. Nie wiem czy jest możliwość odkopania tamtych dyskusji, ale hype na DR był niesamowity i na większosci jego dyspozycja robiła kolosalne wrażenie i choć może nie był zasłużonym zwycięzca to na pewno nie był to worst MVP ever.

wielu bezstronnych kibiców tutaj czy na e-b

Jak Rose dostawał MVP, to e-basket leżał już na Powązkach. 

Ciekawe musiały być tam dyskusje na jego temat wśród bezstronnych kibiców. Chociaż po chwili namysłu myślę, że im i tak było wszystko jedno. 

Jak Rose dostawał MVP, to e-basket leżał już na Powązkach.

Ciekawe musiały być tam dyskusje na jego temat wśród bezstronnych kibiców. Chociaż po chwili namysłu myślę, że im i tak było wszystko jedno.

tak myślałem, że coś chyba nie tak, ale zasugerowałem się tym all-time e-basket o którym pisał RappaR i źle skojarzylem, że chodzi tylko o podgrupę all-time fantasy Edytowane przez LeweBiodroSmoka