Skocz do zawartości

Love me tender

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli jest jakaś mała szansa na Melo, to olałbym Kevina. Nie jest warty oddawania dwóch czołowych obrońców. Spuścić jakoś Booza i Dunleavy'ego, wyciągnąć Ennisa/Hooda i Payne z draftu, podbić pod Melo (może weźmie trochę mniej?), resztę łatać minimalnymi i nie ma podejścia do tych Bulls.

A nawet jeśli Melo nie przyjdzie, to bym po Love'a nie startował. O niego powinny się bić takie ekipy, jak Celtics, Lakers lub inne przebudowujące się drużyny. A nie Bulls ze słabymi assetami, co spowodowałoby rozbicie całego dotychczasowego trzonu. 

Matek jesli Bulls beda chcieli spuscic boozera to team ktory bedzie go przejmował bedzie życzył sb picku jesli nie dwóch. A nawet jesli znajdzie sie taki łoś to bulls podpisując debiutanckie umowy z dwouma debiutantami ograniczaja kase dla melo do ~12-13 baniek w pierwszym sezonie a o ile 15 za 1st sezon melo moglby jeszcze wziasc to 12-13 na 100% nie.

Bulls maja slabe assety ? Taj, butler, picki (jesli chodzi o trade love'a), mirotic to mysle sa niezle assety. Sam mirotic poszedlby w tym drafcie w top 10 spokojnie, do 16 i 19 mozna zamienic na cos w top12 takze pomysl o assetach bulls jako dwa picki w top 12 zajebistego draftu + dwoch najlepszych rolsów w lidze, jak dla mnie spoko.

Co do trzonu to niestety ale byl sb zajebisty trzon ktory sie posypal i zostal posprzedawany i teraz bulls wlasnie sa teamem na przebudowe, tylko nie mowi sie o tym glosno.

Czasem mam wrażenie że Jimmy Butler przez kibiców Bulls jest traktowany jak top 5 SF w lidze.Gibson ok tu mogę się zgodzić jest fajny ale Bulls muszą jakoś poprawić atak który głownie właśnie przez Bultera i Gibsona leży i kwiczy.Co z tego że bronisz na 80 pkt jak sam rzucasz 75.Jimmy Butler to dziura w ataku taki Tony Allen 2.0 a niektórzy nie chcą go oddać za top 3-4 PF w NBA i top 10-15 gracza w tej lidze który z marszu załatwia prawie wszystki problemy Bulls po atakowanej stronie parkietu.

Symboli się nie oddaje, synu.

Gibson dziurą w ataku Bulls? Od pół roku, to Boozer był dziurą w ataku. Taj poczynił niesamowity postęp w ofensywie. Ciągle jest trochę surowy i ma niestabilny jump shot, ale w PO momentami przestawiał kogo chciał w pomalowanym. W lidze, w której nie ma zbyt wielu defensywnych PF taki czołg, to skarb.

Aha... No i jeszcze coś tam broni;]

Butler? Do zastąpienia. Ronnie Brewer też miał momenty jakby był wybrany do all-D. Ze Snella Coach T może zrobić podobnego zawodnika do Butlera, nawet z lepszym rzutem.

Co za symbol z Rose? Zagrał z 3-4 sezony, miał najmniej zasłużone mvp w historii i tyle. Kariera na poziomie Derozana...

Ano, dla Chicago i fanów Bulls symbol. Odrodzenia, nadziei, powrotu Bulls basketball. Gość jest z Chicago, jest lojalny i przywiązany do tego miasta, zawsze dawał z siebie 100%, był moment, w którym czynił postęp z miesiąca na miesiąc. Był alfa-dogiem drużyny, która przez 2 sezony miała poważne aspiracje mistrzowskie. I, co najważniejsze... Zawsze dotrzymywał danego słowa. Nie oddaje się takich ludzi, oj nie...

Najmniej zasłużone mvp? A niby kto zasłużył na nie bardziej w '11?

Karierę na poziomie Derozana przemilczę, bo nie wierzę, że poważnie to piszesz;)

Mam nadzieje ze szacunek pokaze przy podpisywaniu kolejnego kontraktu z Bulls.

Co do tej oferty za Love'a to jest ona...nierealna...nie dajesz tyle za goscia, ktory za chwile bedzie FA...o ile oferte Bostonu rozumiem i widze tam jakis plan dzialania, to tutaj po takiej wymianie Bulls sa goli i maja tylko s5: Rose-Snell-Brewer?-Love-Noah. Nie chce mi sie wierzyc, ze wierza w Kevina, ze odmieni ich gre i pomoze rywalizowac z Miami i Indiana jak rowny z rownym...wole tutaj Carmelo w kazdej konfiguracji niz Love'a

Howard był na innej planecie w tamtym roku. Panowie trochę obiektywizmu.

Ja mogę uwielbiać Iversona i mieć jego wszystkie buty ale trzeba powiedzieć, że w 01 to Shaq, Duncan i Garnett byli lepsi.

Bierzcie to na cyce i lecicie dalej. Bulls mają fajny trzon, mają czym handlować, jest okej.

Niech tylko Bóg ich uchowa od Kevina i Carmelo.

A Rose to na jakiej planecie był?:D

25/9 i pierwszy bilans w NBA. W dodatku był takim połączeniem siły, szybkości i dynamiki jakiej w NBA nie było do '11.

LeBron był wtedy jeszcze na planecie "Chowam się za Plecami Wade'a", a Dirk zagrał kolejny sezon Dirka Nowitzkiego, Luftwaffe-mode załączył mu się w PO.

Dirk, Lebron, Howard to tak na szybko.

Powiem tak, hejtuj mnie ile wlezie, i tak mam Ciebie głęboko w dupie.

fakt fiołkami nie pachnie, ale zeby zaraz hejt? dziecinko za wysokie masz mniemanie o sobie

lebron gral 80% tego co rose w tamtym rs, reszte przemilcze bo zespołowo obaj skakali po srodku tabelki

Niech tylko Bóg ich uchowa od Kevina i Carmelo.

??

to co mają dalej pakować się zajebistych obrońców nie potrafiących nic w ataku i czekać na lepsze czasy ?

Bulls sa chyba symbolem "oj no prawie wyłowyliśmy grubą rybę, no ale wszystko się ostatecznie pojebało". Bulls moze odpowiada regularne odpadanie w max II rd, ale może jednak pasuje kiedys zaryzykować i ruszyć cos do przodu. Melo w Bulls to dodatkowe hektodziesiatki tysiecy dolarow dla Bulls, same koszulki z chinów... Mam nadzieje ze jesli bedzie opcja sciagniecia Melo/Love'a to Bulls ja wykorzystają a jerry pomoże.

Edytowane przez mycek