Skocz do zawarto艣ci

Love me tender

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Love coraz g艂o艣niej przyb膮kuje co艣 o trejdzie,nie podoba mu si臋 w Socie i nie ma mu si臋 co dziwi膰.My艣le,偶e trade jest kwesti膮 czasu,je偶eli w艂odarze Wolves nie s膮 pojebani to b臋d膮 chcieli rozpocz膮膰 przebudow臋 jak najszybciej,zamiast straci膰 Kevina za rok za friko.

Love jest troche overated,jako lider w ko艅c贸wkach mecz贸w Wolves kompletnie dawa艂 dupy,czym kilkakrotnie uratowa艂 mi kupony u bukmachera,ale jako sidekick jest to niesamowity upgrade,go艣ciu z miejsca daje twojej dru偶ynie 25 punkt贸w,jest czo艂owym zbieraj膮cym tej ligi,rzuca 艣wietnie za 3.Ka偶dy zesp贸艂 w tej lidze chce m艂odszego Nowtizkiego,kt贸ry lepiej zbiera(zanim zleci sie t艂um 艣miej膮cy si臋 z por贸wniana-Dirk do czas贸w 2011 by艂 wiecznym looserem,teraz te偶 raczej przeciwko Splitterowi si臋 nie popisa艂)

Gdzie wed艂ug was p贸jdzie Love?Kto mo偶e najwi臋cej zaoferowa膰?Gdzie sam Love podpisa艂by extension,偶eby nie sko艅czy艂o si臋 jak z DH w Lakers?

Opcji jest kilka:

*GSW
-Co musieliby da膰 Warriors,偶eby Wolves na to poszli?Lee+Barnes?Barnes + Thompson + jakie艣 picki?Mimo wszystko oddanie ca艂ej tr贸jki to chyba jednak by艂oby zbyt du偶o.Wyobra偶acie sobie S5 Curry Thompson Iggy Love Bogut?3333333333333333333333333333,zbi贸rki s膮,Bogut o ile zdrowy to obrona pod koszem jest.Dokupi膰 kogo艣 na 艂awke i GSW staj臋 si臋 contenderem pe艂n膮 g臋b膮.Curry i Love jeszcze si臋 rozwin膮.Za 2-3 lata mogliby by膰 nawet w finale NBA.Told ya.

*Bulls

-POD WARUNKIEM,呕E ROSE JESZCZE B臉DZIE GRA艁 KIEDY艢 W NBA I TO NA POZIOMIE 90% z 2011 ROKU Bulls staj膮 si臋 wyjeban膮 w kosmos dru偶yn膮.Problem jest tylko taki,偶e nie bardzo maj膮 kogo odda膰.2 picki z pierwszej rundy w tym sezonie s膮 kusz膮ce,ale to za ma艂o.Ale Gibson,2 picki,prawa do Mirtocia?Jimmego Butlera powinni zatrzyma膰 za wszelk膮 cene,go艣ciu jest 艣wietnym obro艅c膮 na Lebron贸w i Durant贸w,Noah tuszuje braki Love'a w defensywie,na zbi贸rce s膮 nie do wyjebania.CHYBA,呕E...

*Rockets

-Love i Howard na zbi贸rce,to jaka艣 masakra,nie wyobra偶am sobie lepszej kombinacjiw dodatku 艣wietnie do siebie pasuj膮,jeden robi miejsce drugiemu.Odda膰 mogliby Asika,Lina,nawet k**** Parsonsa i Beverleya,powinni zrobi膰 wszystko 偶eby dosta膰 tego KL.Wtedy mo偶e przejd膮 drug膮 runde ;).

Co wi臋cej?Lakers-je艣li Kuptchak nie straci艂 rozumu to nie powinien rzuca膰 si臋 na oddanie picku za Kevina.Mimo wszystko Love jest pono膰 zakochany w LA i zawsze mo偶na spr贸bowa膰 go podpisa膰 za rok.

Jak wy to widzicie?

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Warriors daliby Lee, Barnesa, Speightsa i pick 2015 bo w tym roku nie maj膮. Saunders raczej liczy艂by na pick jednak mia艂by solidnego Lee oraz m艂odego Barnesa, kt贸ry chcia艂by gra膰 spore minuty. Thompson te偶 niez艂a opcja, ale on nadal jest na rookie contract wi臋c Lee razem z nim musia艂by i艣膰, ale w przypadku pozyskania Klaya musieliby odda膰 Martina albo z kt贸rego艣 nam贸wi膰 do roli 6th mana. Dla Golden State to by艂by niez艂y ruch przy zdrowym Iggym i Bogucie namieszaliby w PO.

Bulls pewnie KL rozwa偶a bo wsch贸d jest s艂abszy. Nie wiadomo w jakiej formie b臋dzie Rose, ale chyba te 30 minut w meczu da rad臋 gra膰. Wolves mogliby wzi膮膰 Boozera, kt贸ry za rok i tak spada, a z nim Snella i pick #16 chyba te偶 mo偶liwo艣膰 doda膰 DJ Augustina tylko on na zasadzie sign and trade. Minny odda艂aby z KL Budingera albo Baree. W EC jest 艂atwiej o PO, a Heat i Pacers mieliby godnego rywala.

Wg mnie to dobre ekipy dla Love'a, ale sam m贸wi艂, 偶e gra w LA czy NY go intryguje. Wiele ekip b臋dzie mia艂o zagwostke czy Kevin u nich zostanie.聽 Co do Bostonu jako艣 nie jestem pewny, a Rondo i Love razem mnie nie przekonuj膮. 呕aden z nich nie powinien by膰 1 opcj膮, a co do Rockets to Hardena nie rusz膮, a Asik i Lin raczej Wilkom nie s膮 bardzo potrzebni.

Odno艣nik do komentarza

Najlepsze dla Love'a dru偶yny maj膮 najmniej do zaoferowania.

Lee + Barnes to do dupy pakiet.

Boozer + dwa 1st roundery te偶 bez sza艂u

Najwi臋cej ma Boston.

Lakers mog膮 da膰 pick i wzi膮膰 Love'a bez oddawania Wilkom niechcianego salary.

Suns ma morze pick贸w, w tym kusz膮cy lakersowy 2015

Jones, Parsons, Asik to dobry pakiet pod wzgl臋dem talentu, ale sprawia, 偶e Wilki dalej b臋d膮 gni膰 w przeci臋tno艣ci.

Odno艣nik do komentarza

Zaskoczy艂 Rubio,kt贸ry powiedzia艂 co艣 takiego,dla mnie po tych s艂owach ju偶 na 100% pewne jest,偶e Love ucieka z Minessoty.

He's a special player, the numbers he puts up are incredible, but we need a different leader. He's our leader in points and other things, but vocally he's not the type of player that wants to be, or that can be the leader. There are different types of leaders. It didn't have to be him. It could have been Kevin Martin, who has a bit more experience, or I could take a step forward and be the definitive leader.

Odno艣nik do komentarza

Zapomnia艂em o Phoenix, ale czy Sarver zatrzyma Love'a i Bledsoe? On raczej nie jest fanem luxury tax, btw wtedy Frye, Green, Goodwin, kt贸ry艣 z Morris贸w + pick Wizards i Pacers.

Celtics maj膮 najwi臋cej do zaoferowania, ale czy Love widzi si臋 tam dalej ? Na miejscu Bostonu nie odda艂bym picku w TOP3, ale pono膰 Ainge nie jara si臋 tym draftem.

Trudno stwierdzi膰 co Saunders we藕mie czy jak najlepsz膮 cen臋, czy tylko aby cokolwiek dosta膰. Wolves to naprawd臋 maj膮 pod g贸rk臋, a i musz膮 si臋 zbudowa膰 na drafcie bo tylko raczej FA pokroju K-Martina b臋d膮 tam chcieli gra膰.

Odno艣nik do komentarza

Summer of Love :smile:

Kevin zakomunikowa艂 Flipowi, 偶e nie przed艂u偶y kontraktu i by艂by wdzi臋czny za dopi臋cie transferu jeszcze przed draftem. Najch臋tniej przeprowadzi艂by si臋 do Oakland albo Chicago.

Jaki scenariusz wybierze Minny? Totalna przebudowa i rozp臋dzenie wszystkich na cztery strony 艣wiata czy kilka zmian i pr贸ba jechania dalej? W pierwszym przypadku najwi臋cej do zaoferowania (picki) maj膮 Boston i Phoenix. Chicago w sumie te偶, cho膰 nie wiem, czy Miroti膰 b臋dzie pali艂 si臋 do wyjazdu na Syberi臋. W ka偶dym razie pakiet spadaj膮cy Booz, 1st rounder i by膰 mo偶e Mirotic to niez艂e wyj艣cie z sytuacji.

GS nie ma kogo odda膰. Ok, jest Barnes, ale by to dopi膮膰, trzeba dorzuci膰 te偶 Lee. Dla Wolves to bez sensu.

Chicago, Phoenix Boston - to moim faworyci. Osobi艣cie, jako nie艣mia艂y bandwagoner PHX, chc臋 Love;a w Arizonie.

Edytowane przez Jinks
Odno艣nik do komentarza

Bulls mam nadziej臋 ze odpuszcz膮 Kochasia\

Wypowiada艂em sie na ten temat w temacie por贸wnuj膮cym #42 z melo i zdania nie zmieniam- nie broni膮cy i to nie broni膮cy a偶 na takim poziomie PF/C to dramat

Owszem

Bulls z Noah Butlerem i s-k s膮 w stanie tuszowa膰 Love'a, ale to nie da Bykom tytu艂u

Bli偶ej jest im do tego z Melo i tuszuj膮cymi jego (mniejsz膮 w por贸wnaniu z Love) u艂omno艣膰 defensywn膮 Butlerem, Gibsonem i Noah w S5 niz z chimerycznym nieprzekonuj膮cym mnie w twardej grze Kochasiem

Odno艣nik do komentarza

ciekawe spojrzenie Jo;-)

pamietajmy o Bostonie 偶e go艣膰 jest BIA艁Y a to zawsze w cenie ;-)

poprosz臋 aby zgodnie z zasadami dopisa膰 do tematu ze wzgl臋du na pozycjonowanie stron oficjalna wersj臋 TEMATU bo z tego co pamietam ustalili艣my 偶e rezegnujemy z temat贸w typu "Poka偶 PTAKA" .....

Kevin Love offseason/trade?

Odno艣nik do komentarza

Wg mnie ci "ludzie z otoczenia Love'a" bez sensu zrobili bajzel lec膮c z tym do gazet. Teraz i Love i Sota mog膮 na tym tylko straci膰. Wilki b臋d膮 dostawa膰 gorsze oferty ni偶 dostawaliby, gdyby spraw臋 za艂atwiono po cichu. Love traci wizerunkowo i te偶 na ten ostatni rok kontraktu mo偶e trafi膰 w gorsze miejsce, bo Sota b臋dzie patrze膰 na sw贸j interes, a nie jego. Mo偶e sko艅czy膰 jak D-Will przyk艂adowo.

Je艣li chodzi o kierunki, to najfajniej by艂oby go zobaczy膰 w Suns. Zaj膮艂by miejsce Frye'a w S5 i nie trzeba nawet zmienia膰 systemu. Ale co oni mog膮 zaproponowa膰? Musieliby odda膰 Bledsoe, bo jakie艣 Morrisy i picki poza loteri膮 to 偶adna rekompensata.

Houston to 艣wietny kierunek, ale ponownie pytanie, co w zamian. Bior膮c Asika, Lina i Parsonsa Sota popadnie w jeszcze gorsz膮 przeci臋tno艣膰. W艂a艣ciwie t膮 ofert臋 okroi艂bym to Parsonsa je艣li chodzi o korzy艣ci, bo Asik z Pekoviciem nie mog膮 gra膰 razem w S5, a Lin nie jest im do niczego potrzebny. Jego hype ju偶 si臋 sko艅czy艂.

Trzecie najlepszy kierunek dla Love'a (niekoniecznie w tej kolejno艣ci) to wg mnie GSW. Ale wystarczy wej艣膰 na blog Minny, 偶eby wiedzie膰 co fani my艣l膮 o braniu kontraktu Lee. To jest dla nich absolutnie bez sensu. A bez tego kontraktu nie da si臋 chyba dopi膮膰 wymiany. Poza tym co oni mog膮 dorzuci膰. Barnesa albo Thompsona... Ten pierwszy jako艣 nie potwierdzi艂 jeszcze swojego potencja艂u, a Klay dublowa艂by si臋 z Martinem.

Warriors daliby Lee, Barnesa, Speightsa i pick 2015 bo w tym roku nie maj膮.

Jak w tym roku nie maj膮, to tego przysz艂orocznego raczej nie mog膮 odda膰, hmm?

Bulls te偶 nie mog膮 za wiele rzuci膰 na st贸艂. Dwa picki poza loteri膮 to ma艂o. Dorzucanie Boozera te偶 nie przejdzie wg mnie. 呕eby pozby膰 si臋 tej umowy musieliby z miejsca dorzuci膰 jeden z pick贸w 1 rundy, nie bior膮c nic sensownego w zamian. Jest jeszcze Miroti膰, ale nie specjalnie rozumiem tak wielkiej fascynacji tym graczem. Pewnie to przez to, 偶e nie 艣ledz臋 za bardzo europejskich rozgrywek, ale jego statystyki jako艣 na kolana nie rzucaj膮. Poza tym Love m贸g艂by tam za chwil臋 mie膰 jeszcze gorsz膮 sytuacj臋 ni偶 w Minnesocie, je艣li Rose si臋 sko艅czy艂.

Zostaj膮 dwa najbardziej medialne miejsca (Knicks wykluczam, bo co oni mog膮 zaproponowa膰?) i tu bym upatrywa艂 faworyt贸w do pozyskania Kevina. Lakers i Celtics b臋d膮 mie膰 wysokie picki w mocnym drafcie i chyba tylko to mo偶e przekona膰 Minnesot臋 do oddania swojej najwi臋kszej gwiazdy. Boston do picku mo偶e dorzuci膰 takiego Sullingera, kt贸ry ciekawie si臋 rozwija, a Lakers to pewnie wymarzony rynek Love'a, kt贸ry jest z Kalifornii i do NBA trafi艂 po UCLA.

Pozostali maj膮 iluzoryczne szanse na zatrzymanie Love'a na d艂u偶ej. Rok temu chyba Cavs si臋 na niego czaili, ale pewnie uciek艂by po sezonie.

Odno艣nik do komentarza

Nie jestem w 100% obiektywny, ale my艣l臋, 偶e Celtis mog膮 spokojnie skompletowa膰 najlepsz膮 paczk臋 za Love'a. Oczywi艣cie sam Kevin mo偶e nie chcie膰 przyj艣膰 do Bostonu, to jest bardzo prawdopodobne.

Edytowane przez Cloud
Odno艣nik do komentarza

Nie jestem w 100% obiektywny, ale my艣l臋, 偶e Celtis mog膮 spokojnie skompletowa膰 najlepsz膮 paczk臋 za Love'a. Oczywi艣cie sam Kevin mo偶e nie chcie膰 przyj艣膰 do Bostonu, to jest bardzo prawdopodobne.

Jestem tego samego zdania. Paczk臋 mog膮 da膰 najlepsz膮, a poza tym maj膮 atut w postaci Rondo, wi臋c odej艣cie od Rubio nie by艂oby zbyt bolesne. Z rumor贸w wynika, 偶e ch臋ci do gry w Bostonie by mu nie zabrak艂o:

"Kevin Love views the Boston Celtics as "an increasingly intriguing destination," according to Adrian Wojnarowski of Yahoo! Sports."

"Boston is a great city. I鈥檓 sure free agents would love to go there, especially with [brad] Stevens as a coach." - LOVE

Odno艣nik do komentarza

Wg mnie ci "ludzie z otoczenia Love'a" bez sensu zrobili bajzel lec膮c z tym do gazet. Teraz i Love i Sota mog膮 na tym tylko straci膰. Wilki b臋d膮 dostawa膰 gorsze oferty ni偶 dostawaliby, gdyby spraw臋 za艂atwiono po cichu. Love traci wizerunkowo i te偶 na ten ostatni rok kontraktu mo偶e trafi膰 w gorsze miejsce, bo Sota b臋dzie patrze膰 na sw贸j interes, a nie jego. Mo偶e sko艅czy膰 jak D-Will przyk艂adowo.

Pragn臋 zauwa偶y膰, 偶e p贸ki co nie mamy 偶adnej dramy ze strony Kevina. Wszyscy od dawna wiedzieli, 偶e Love nie chce zosta膰 w Minny. Rozumiem, 偶e Wolves chcieli dogra膰 sezon tym co maj膮 i sprawdzi膰, czy to ma sens, ale teraz? Ca艂a liga wie, 偶e Love ma do艣膰, sami Wolves tak偶e przestali si臋 艂udzi膰. Nie s膮dz臋, aby to im w czymkolwiek przeszkodzi艂o. Tym bardziej, 偶e grono zainteresowanych jest du偶e i strony b臋d膮 si臋 licytowa膰.

Kevin nie upar艂 si臋 na jeden, konkretny klub (Melo), nie zachowuje si臋 jak dziecko (Dwight). Ja tu bajzlu nie widz臋, zwyczajnie poprosi艂 o transfer.

Jedyne co dzia艂a na niekorzy艣膰 Bostonu, to przebudowa. Love ewidentnie chce i艣膰 do zespo艂u zdolnego do contenderowania od zaraz, a w C;s jest kilka niewiadomych. Celtics maj膮 du偶o do zaproponowania Minny, a sam klub to 艣wiatowa marka (mo偶e nie ma klimatu Kalifornii, ale reklamowo to ekstraklasa).

Edytowane przez Jinks
Odno艣nik do komentarza

Ja tu bajzlu nie widz臋, zwyczajnie poprosi艂 o transfer.

O transfer chyba te偶 nie prosi艂, tylko powiedzia艂, 偶e nie podpisze extension w wakacje i chce zosta膰 wolnym agentem.

Podpisa膰 Bledsoe na maxa i potem szybko sprzeda膰 go na Syberi臋 z jakimi艣 pickami, mwahahahahahaha.

Odno艣nik do komentarza

SiXers dlaczego GSW nie mog膮 odda膰 picku w 2015 ? Nale偶y do nich wi臋c spokojnie mog膮 go doda膰 do wymiany.

Jest regu艂a w NBA, 偶e nie mo偶na dwa razy z rz臋du odda膰 wybor贸w pierwszorundowych.

Odno艣nik do komentarza

pchanie si臋 do bulls贸w to troche hardkor wg mnie.聽

tam wiadomo tylko, ze jest Noah, Thibs i kontrakt Rose'a - a to troche ma艂o na contendowanie. Ja na miejscu Houston zrobi艂 bym wszystko, zeby Kevina zdobyc, atak u艂o偶y艂by nawet McHale maj膮c taki duet na deskach. poza tym Love zrobi艂by miejsce na wjazdy Hardenowi. Dwight-Love-Harden to potencjalnie najbardziej spasowane BIG3 w lidze. reszta zawodnik贸w to powinni by膰 zadaniowcy g艂贸wnie od D i ewentualnie tr贸jek.

Edytowane przez Julius
Odno艣nik do komentarza

Pragn臋 zauwa偶y膰, 偶e p贸ki co nie mamy 偶adnej dramy ze strony Kevina. Wszyscy od dawna wiedzieli, 偶e Love nie chce zosta膰 w Minny. Rozumiem, 偶e Wolves chcieli dogra膰 sezon tym co maj膮 i sprawdzi膰, czy to ma sens, ale teraz? Ca艂a liga wie, 偶e Love ma do艣膰, sami Wolves tak偶e przestali si臋 艂udzi膰. Nie s膮dz臋, aby to im w czymkolwiek przeszkodzi艂o. Tym bardziej, 偶e grono zainteresowanych jest du偶e i strony b臋d膮 si臋 licytowa膰.

Kevin nie upar艂 si臋 na jeden, konkretny klub (Melo), nie zachowuje si臋 jak dziecko (Dwight).

Hmm ja to widz臋 troszk臋 inaczej. Od wczoraj gdzie nie spojrzysz w serwisy o NBA, wsz臋dzie jest szukanie nowego klubu dla Love'a. Jest niepotrzebne zamieszanie. Gdyby Love poszed艂 do swoich prze艂o偶onych i powiedzia艂, 偶e nie podpisze przed艂u偶enia, to spokojnie mogliby mu szuka膰 klubu, bez udzia艂u tych wszystkich dziennikarzy. Dla mnie argument, 偶e "Wszyscy od dawna wiedzieli, 偶e Love nie chce zosta膰 w Minny" jest s艂aby. Przecie偶 ze 2 lata temu Love podpisa艂 4-letni kontrakt z Minnesot膮. To tak jakby teraz stwierdzi膰, 偶e wszyscy wiedz膮, 偶e Irving nie chce gra膰 w Cavs, po tych playoffs wszyscy b臋d膮 wiedzie膰, 偶e Durant nie chce gra膰 w Thunder, a za rok czy dwa te偶 wszyscy ju偶 b臋dziemy wiedzie膰, 偶e Davis nie chce gra膰 w Pelicans? B臋dziemy o tym wiedzie膰, jak wszystkie media b臋d膮 o tym pisa膰. P贸ki co, to mogli艣my si臋 domy艣la膰, a Sota mog艂a jako艣 podbija膰 warto艣膰 Love'a. Teraz ka偶dy GM wie, 偶e i tak nie maj膮 wyboru i mo偶na im rzuca膰 ni偶sze oferty. To jest s艂abe.

Odno艣nik do komentarza

tylko kogo Houston mog膮 odda膰 kto przypasowa艂by Wolves? Parsons - spoko ale on ju偶 duzo kontraktu nie ma, Asik i Lin s膮 bez sensu bo za tak膮 kas臋 si臋 dublouj臋 z Peko i Rubio

tutaj musia艂a by wej艣膰 w gr臋 jaka艣 trzecia dru偶yna kt贸ra przygarn臋la by Asika i da艂a co艣 w zamian, mo偶e NOH? maj膮 sporo guard贸w zb臋dnych wi臋c co艣 tam za rim protectora mog膮 odda膰

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.