mazik77 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 SlaKB dobrze gada, polac mu wódki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Już simuje jak pijany więc może już dość? Jak warriors mogą u siebie tak przegrywać? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Weź nie narzekaj, bo jak dzisiaj Warriors wygrają to zrobię tak żeby Blazers przegrali serię. A wódki jak najbardziej moge się napić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Dzień 137 (na pierwszym miejscu goscie)Timberwolves 107 - Jazz 125play-by-playTrailblazers 86 - Warriors 95play-by-playHawks 103 - Cavaliers 112play-by-playBulls 117 - Knicks 111play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Drabinka | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Drabinka | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Masz złą stopkę do Drabinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 przy kolejnej simce sie poprawie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Cavaliers bez Augustina nie dali sobie rady.. Knicksom udało się urwać mecz bykom w Chicago. A na zachodzie planowe dwa zwycięstwa na własnym parkiecie faworytów, ale Wolves wygrali po dwóch zaciętych meczach więc w tej serii może być jeszcze ciekawie. btw. Widzieliście FBB 2013? Ostatnio natknąłem się na jakąś amerykańską ligę właśnie w FBB 13 i wygląda to całkiem fajnie. Zatrudnia się tam Coacha, jest brana pod uwagę wielkość rynku itd.. Podobnie jak Xam zarzuciłem nadzieje na nową wersję wiele lat temu, po kolejnym odwleczeniu terminu nowej wersji. Heavyreign'owi wciąż kłody rzucali - najpierw problemy osobiste, potem rodzinne itp itd. Dzisiaj okazuje się , że po prostu NBA mu się znudziło na parę lat ( http://gmgames.org/2013/02/26/interview-with-brian-nichols-of-fast-break-pro-basketball-3/ ) Fajnie wiedzieć, że jest taka opcja dostępna, aczkolwiek nie wiem jak reszta, ale ja chyba jestem za "stary" na rozgryzienie od nowa gierki. PS. Dzięki InOut za serię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Sądząc po odezwie to myślę, że wielkiego zainteresowania to tym nie ma. Ja też nie jestem na tą nową wersję jakoś bardzo napalony, ale myślę że wielkiego rozgryzania by nie było. Tyle że doszłyby nowe opcję w taktyce i kilka nowych ciekawych statów które pomogłyby nam lepiej ocenić zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Nowe statsy są dwa: Ft shooting i stamina. Jest za to dużo fajnych opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Chodzi mi bardziej o TS % czy offensive/defense effinency i zapisuje się historia gracza w PO. Czego u nas chyba nie ma albo ja o czymś nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 No to jeszcze bardziej cool. I dowolny size ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Jest naprawdę wiele ciekawych opcji które na pewno urozmaicily by rozgrywkę. Ta Nowa gra jjest naprawdę bardzo fajna. Ta nasza nie ma startu do niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Dzień 139 (na pierwszym miejscu goscie) Jazz 105 - Timberwolves 109 play-by-play Warriors 105 - Trailblazers 102 play-by-play Cavaliers 114 - Hawks 109 play-by-play Knicks 112 - Bulls 117 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Drexler zabral kawalerzystow do finalu konferencji. Teraz jeszcze Ebanks musi sie obudzic, na zachete dostal nowy syty kontrakt, wiec moze sie skupic na grze. Dzieki Xamel za runde, do zobaczenia w finale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Nie mów hop dopóki nie przeskocze. Poza tym ja z wami nie gadam, żeby mieć ponad 50% za 3 przez całą serię to jest chore. Jesteście obaj na mojej liście :-) I to jeszcze moin Drexlerem .... A tak serio to gratulacje, świetny zespół zmontowales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Obaj tzn? Mam nadzieję że nie masz mnie na mysli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Dzień 141 (na pierwszym miejscu goscie)Timberwolves 128 - Jazz 118play-by-playTrailblazers 118 - Warriors 88play-by-playBulls 128 - Knicks 118play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Drabinka | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Kurna... Liczyłem na jeden mecz więcej. Dzięki za serię Stro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Jestem trochę zawiedziony - liczyłem na więcej. Niemniej jednak jestem bardzo zadowolony z tego jak grała moja drużyna w PO. Nie było żadnych blamaży, trochę mieszałem Colemanem do S5 w dtugiej rundzie i statystycznie wypadł fenomenalnie. powodzenia Wolves. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Kurna... Liczyłem na jeden mecz więcej. Dzięki za serię Stro Dzięki również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi