gimmie Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 DJ bliski quintuple double Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Simowalem sobie ten g7 i za każdym razem wygrywalem a tu takie coś.. Świetny mecz Ebanksa.Cichy bardzo prosił, abym Ciebie wyautował, bo nie chciał sam simować reszty PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 No to wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ktory to juz raz vs Bulls..? Bedzie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Dzień 133 (na pierwszym miejscu goscie)Jazz 93 - Timberwolves 99play-by-playWarriors 88 - Trailblazers 126play-by-playCavaliers 104 - Hawks 93play-by-playKnicks 113 - Bulls 134play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: DJ Augustin (Cavs) - 2 days - Migraine-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Drabinka | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Cavs w pierwssej rundzie ograli swojego nasjsilniejszeGo przeciwnika, a teraz przejadą się po resZcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Dzieki SlaKB za fajna i emocjonujaca serie! Jestem na wakacjach i mam troche ograniczony dostep do neta:( Jak na razie Jarząbki na deskach po 1 meczu GO CAVS!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Oddaj mohego Drexlera aaaaaaaaaa :-) Ale z tymi zbiorkami to qrwa przegięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Póki co w Simbaskecie Drexler > Jordan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Dzień 134 (na pierwszym miejscu goscie)Jazz 107 - Timberwolves 111play-by-playWarriors 90 - Trailblazers 100play-by-playCavaliers 92 - Hawks 111play-by-playKnicks 130 - Bulls 115play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Drabinka | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Cavaliers bez Augustina nie dali sobie rady.. Knicksom udało się urwać mecz bykom w Chicago. A na zachodzie planowe dwa zwycięstwa na własnym parkiecie faworytów, ale Wolves wygrali po dwóch zaciętych meczach więc w tej serii może być jeszcze ciekawie. btw. Widzieliście FBB 2013? Ostatnio natknąłem się na jakąś amerykańską ligę właśnie w FBB 13 i wygląda to całkiem fajnie. Zatrudnia się tam Coacha, jest brana pod uwagę wielkość rynku itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Przestałem sprawdzać nowe wersje parę lat temu Trzeba to sprawdzić Brzmi interesująco Da się nad zaimportować tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Nie mam pojęcia. Tu macie linka do tej ich gry: http://dslsimlg.atspace.cc/html/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Fast Break Pro Basketball 2013 brings you the option to simulate the past, present, and future of professional basketball. The new historical database includes past players starting with the 1946 season. Draft classes can be fictional, historical, imported from Fast Break College Basketball or Fast Break College Basketball 2010, or imported from custom draft files. The game universe now has room for multiple active leagues at once. Advanced customization options allow for leagues with up to 40 teams as well as developmental leagues or tiered leagues with promotion between leagues. The simulation possibilities are endless. 35 $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 A za free nie da rady tego ogarnąć? Poza tym nie wiadomo czy chcieliby coś zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 http://www.greydogsoftware.com/fbb/ Demo: http://www.greydogsoftware.com/downloads.php?id=99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ogólem to jest ulepszenie względem tego co teraz mamy. Ale pierwsza rzecz to nie wiem czy jest możliwość zrobić wszystko tak jak powinno być, a druga to nie wiem czy innym odpowiadała by taka zmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Dzień 136 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 125 - Jazz 137 play-by-play Trailblazers 109 - Warriors 72 play-by-play Hawks 112 - Cavaliers 117 play-by-play Bulls 87 - Knicks 117 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 I co ja mam niby zrobić jak ci ch...avaliers trafiają 11 na 15 za 3????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Mówiłem już. Cavs pokonali najsilniejszego przeciwnika na wschodzie w pierwszej rundzie więc po reszcie się przejadą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi