GeDDo Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dzień 122 (na pierwszym miejscu goscie)Clippers 108 - Timberwolves 121play-by-playJazz 106 - Suns 121play-by-playMavericks 113 - Trailblazers 141play-by-playSpurs 62 - Warriors 83play-by-playWizards 115 - Hawks 110play-by-playPistons 130 - Cavaliers 102play-by-playPacers 97 - Knicks 108play-by-playHornets 103 - Bulls 126play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Alton Lister (Suns) – 6 dni (Broken Nose)Danny Ainge (Hornets) – 7 dni (Broken Finger)-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro późnym wieczorem, choć chyba raczej trochę wcześniej niż dzisiaj (przynajmniej te 1h wcześniej) Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Moglibyście zmienić na czas POs stopkę na play-offową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Liczyłem na dobrą serię Griffitha na Augustinie, ale nie spodziewałem się że zagra aż tak dobrze. Debiut Malone i Daughertego w PO mocno przeciętny. A wie ktoś czy Griffith grał wcześniej w PO w Sonics albo Mavs? EDIT: Już sprawdziłem i to był pierwszy mecz Griffitha w PO.. Cóż za debiut ! Edytowane 8 Maja 2014 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Niezly jest... 72% skutecznosci przy 27% reszty druzyny - to sie nazywa wplyw na wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Bloody wizards. Ffffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Nie jestem zaskoczony ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Dzień 123 (na pierwszym miejscu goscie)Clippers 115 - Timberwolves 119play-by-playJazz 115 - Suns 108play-by-playMavericks 120 - Trailblazers 131play-by-playSpurs 103 - Warriors 112play-by-playWizards 101 - Hawks 111play-by-playPistons 96 - Cavaliers 116play-by-playPacers 100 - Knicks 113play-by-playHornets 119 - Bulls 126play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro około godziny 16-17!Drabinka | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Niby TD Griffitha ale c***owa skuteczność.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Dzień 125 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 103 - Clippers 109 play-by-play Suns 100 - Jazz 126 play-by-play Trailblazers 99 - Mavericks 109 play-by-play Warriors 112 - Spurs 69 play-by-play Hawks 109 - Wizards 94 play-by-play Cavaliers 138 - Pistons 129 play-by-play Knicks 106 - Pacers 102 play-by-play Bulls 100 - Hornets 115 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Blake Griffin (Suns) - 27 dni (Scratched Cornea) Nemanja Aleksandrov (Hornets) – 9 dni (Broken Finger) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze w niedzielę! Drabinka | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Drexler ładnie mnie zniszczył i po awansie już.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 ale spursi strzelili popisowe u siebie <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 A któryś komisz może wrzucać co jakiś czas top 10 punktów asyst zbiórek w po? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Przecież na Stronie to masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Na stronie jest chyba tylko z RS? Aaa już mam z linka pod wynikami. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) Geddo chyba szybko chce skończyć simować PO;] Lister, Griffin. Oszczędź wysokich teraz jak coś to któregoś PG mi połam;) Choć mam nadziej, że zmiany w składzie nieco pomogą coś jeszcze pocisnę w I serii Edytowane 10 Maja 2014 przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Game 1 narazie przemilcze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 W game 1 zagrali to co chciałem, ograniczyli w jakimś stopniu Drexlera i Ebanksa i dużo rzutów oddał Griffith, który gra na Augustina który jest najsłabszym punktem obrony Cavs. W drugim Griffith zawalił, a w trzecim Drexler mnie zniszczył.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Czemu nie ma meczow juz 2 dni? Debatujecie, jak przyspieszyc FA, a moze warto PO grac choc w terminie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Geddo pisał, że mogą być opóźnienia bo nie zawsze ma czas. Inni się na to zgodzili, bo chcą żeby Geddo simował dopóki ja i Cichy nie odpadniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 To jeszcze nie odpadliście??? Hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi