bulek Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Proponuję w takim razie na przyszłość zrezygnować z tego debilnego przepisu, bo pożytek z niego żaden, a tylko irytacji zbędnej niewinnemu ludowi przysparza... Generalnie nie widzę powodu dla którego miałby taki przepis istnieć... Pozdrawiam E: Tak mi jeszcze przyszło do głowy, że jakbym sobie nie wyliczał, aby zmieścić się w salary i zatrudniałbym jakichś typów z salary +30, mając nadzieję, że dadzą mi te 25/30 fp, zamiast angażować ziutków z salary poniżej 20, licząc na to, że dadzą mi jakiekolwiek punkty, to dostałbym takiego samego bana, jak teraz... I gdzie jest teraz Twoja równość wobec prawa...? Równość jest, bowiem on ma tak naprawdę jeden cel - zapobieganie wyjściu powyżej salary. Gdyby wprowadzić zapis, ze można po 10 minutach bez żadnych konsekwencji zejść poniżej sc, to by mało kto interesował się tym w chwili brania zawodnika. Zresztą ten przepis jest skuteczny, bowiem bany się nie mnożą niczym w rogu obfitości, a jestem przekonany, że za rok będzie ich jeszcze mniej. Zresztą tylko w offseason można wyjść powyżej salary, w sezonie takiej możliwości nie ma i być nie powinno. Co do drugiego argumentu, to zgoda, konsekwencje byłyby takie same, ale gdy będę robił częstsze aktualizacje, załóżmy, raz na tydzień - do takich sytuacji dochodzić nie będzie. Nie wiem, jakby nie było, kieruję się regulaminem, a w nim jest to jasno zawarte. Swoją drogą, jak Wilq w żelazny sposób bronił zasad w roto, to ludzie potrafili nawet sypać złośliwości w moją osobę (tylko, że trafili pod zły adres ), a tutaj mam od razu zmieniać regulamin, który zresztą nie ja wymyśliłem, więc nie ja będę zmieniał? Droczę się tylko, ale mam nadzieję, że to da Wam do myślenia... Pozdrawiam' Nie drocz się, tylko zdeklaruj się, że grasz dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 kolejnosc draftu juz znana takze moge potrejdowac pickami ( mam 8,16,19 ). chociaz widze ze niektorym nie chcialo sie nawet zadeklarowac jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Interesuje mnie wtrejdowanie się w wyższą pozycję w drafcie. Dostępny pick #7, pick 2016, gracze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 kupię młodych i picki w drafcie, oddam pekovica, conleya, może holidaya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Potrejduję za wyższy pick oddam: - mój pick #11 - plus w zależności za jaki pick Gortat, Kobas, Lin, Toliver, Ewentualnie przyjmę FP, droższych za moich Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Oddam Collisona, Jenningsa, Korvera lub Splittera za pick lub młodych zawodników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Przemysle sprzedaz beala I dienga wraz z pickami, licze na powazne propsy a nie jakis szrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Szulim przejmuje team Oklahomy. Oczywiście może zmienić nazwę na dowolną niezajętą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) pohandlowałbym na handel są wszyscy w sumie u mnie - to tylko kwestia ceny. Dostępni są: Tim Duncan 51,70 Kenneth Faried 40,00 Tobias Harris 41,75 Marc Gasol 52,70 Wesley Matthews 38,50 George Hill 46,05 Will Barton 19,60 Brandan Wright 27,60 Mo Williams 37,45 James Ennis 15,50 Jordan Clarkson 31,55 zainteresowany jestem i graczami i pickami jakby co /edit/ sorki za zamieszanie ale po namyśle Griffin i Monroe są prawie nie do ruszenia u mnie. Pozostałych robiących 40fp również nie oddam za bezcen - wystarczy mi wywalić Mo, Wrighta i Clarksona dla przykładu bym zmieścił się w sc, więc proszę nie sądźcie, że będąc prawie 50fp nad sc oddam np Monroe w sumie za nic by tylko zejść z salary - prędzej wywalę innych graczy w tymże celu Edytowane 12 Lipca 2015 przez Zodd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Witajcie jako że przejmuje drużynę OKC po pierwsze ogłaszam że zmieniam nazwę na Philla 76ers po drugie, jak już dokładnie ogarnę skład , albo bulek wrzuci wszystkie na forum, to zapraszam do handlu Zodd, na pewno się odezwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Tak właśnie pomyślał. Moze by ogarnął juz nowy sezon ze składami i wiedział kto z kim i dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi