Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Sezon 2014/15

bulek

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.04.2015 o 19:41, Benon napisał(a):
Proponuję w takim razie na przyszłość zrezygnować z tego debilnego przepisu, bo pożytek z niego żaden, a tylko irytacji zbędnej niewinnemu ludowi przysparza...

Generalnie nie widzę powodu dla którego miałby taki przepis istnieć...

Pozdrawiam

E: Tak mi jeszcze przyszło do głowy, że jakbym sobie nie wyliczał, aby zmieścić się w salary i zatrudniałbym jakichś typów z salary +30, mając nadzieję, że dadzą mi te 25/30 fp, zamiast angażować ziutków z salary poniżej 20, licząc na to, że dadzą mi jakiekolwiek punkty, to dostałbym takiego samego bana, jak teraz...

I gdzie jest teraz Twoja równość wobec prawa...?

Równość jest, bowiem on ma tak naprawdę jeden cel - zapobieganie wyjściu powyżej salary. Gdyby wprowadzić zapis, ze można po 10 minutach bez żadnych konsekwencji zejść poniżej sc, to by mało kto interesował się tym w chwili brania zawodnika. Zresztą ten przepis jest skuteczny, bowiem bany się nie mnożą niczym w rogu obfitości, a jestem przekonany, że za rok będzie ich jeszcze mniej. Zresztą tylko w offseason można wyjść powyżej salary, w sezonie takiej możliwości nie ma i być nie powinno.

Co do drugiego argumentu, to zgoda, konsekwencje byłyby takie same, ale gdy będę robił częstsze aktualizacje, załóżmy, raz na tydzień - do takich sytuacji dochodzić nie będzie.

Nie wiem, jakby nie było, kieruję się regulaminem, a w nim jest to jasno zawarte.

Swoją drogą, jak Wilq w żelazny sposób bronił zasad w roto, to ludzie potrafili nawet sypać złośliwości w moją osobę (tylko, że trafili pod zły adres ;)), a tutaj mam od razu zmieniać regulamin, który zresztą nie ja wymyśliłem, więc nie ja będę zmieniał?

W dniu 25.04.2015 o 19:41, Benon napisał(a):
Droczę się tylko, ale mam nadzieję, że to da Wam do myślenia...

Pozdrawiam'

Nie drocz się, tylko zdeklaruj się, że grasz dalej ;)

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

pohandlowałbym ;) na handel są wszyscy w sumie u mnie - to tylko kwestia ceny. Dostępni są:

• Tim Duncan 51,70
  • Kenneth Faried 40,00
  • Tobias Harris 41,75
  • Marc Gasol 52,70
  • Wesley Matthews 38,50
  • George Hill 46,05
  • Will Barton 19,60
  • Brandan Wright 27,60
  • Mo Williams 37,45
  • James Ennis 15,50
  • Jordan Clarkson 31,55

zainteresowany jestem i graczami i pickami jakby co

/edit/ sorki za zamieszanie ale po namyśle Griffin i Monroe są prawie nie do ruszenia u mnie. Pozostałych robiących 40fp również nie oddam za bezcen - wystarczy mi wywalić Mo, Wrighta i Clarksona dla przykładu bym zmieścił się w sc, więc proszę nie sądźcie, że będąc prawie 50fp nad sc oddam np Monroe w sumie za nic by tylko zejść z salary - prędzej wywalę innych graczy w tymże celu

Edytowane przez Zodd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.