Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Deklaracje

ms9

Rekomendowane odpowiedzi

Chęć gry wyraził użytkownik Evitacre, którego mogę polecić (mega aktywny - drugie miejsce w ilości pobrań na FA w II lidze roto - awansował oczywiście do pierwszej). Bardzo dobry i aktywny grajek.

W dniu 14.05.2014 o 13:40, mac napisał(a):

Chęć gry wyraził użytkownik Evitacre, którego mogę polecić (mega aktywny - drugie miejsce w ilości pobrań na FA w II lidze roto - awansował oczywiście do pierwszej). Bardzo dobry i aktywny grajek.

To widzę że będziemy się szerszą grupą w przyszłym sezonie prać w kilku ligach ;)

Nie wiem gdzie lub komu zgłaszał chęć evitacre ale tutaj chyba Zodd się zgłosił pierwszy, jego ja mogę polecić bo gram z nim w roto I, ale zobaczymy jak się reszta zadeklaruje ile będzie wolnych miejsc.

W dniu 14.05.2014 o 19:47, marcos napisał(a):

Nie wiem gdzie lub komu zgłaszał chęć evitacre ale tutaj chyba Zodd się zgłosił pierwszy, jego ja mogę polecić bo gram z nim w roto I, ale zobaczymy jak się reszta zadeklaruje ile będzie wolnych miejsc.

Dzięki za poparcie. Jednak z racji raczej już pewniejszego przyjęcia do #2 tu odpuszczam chęć przejęcia teamu.

Pozostał jeszcze tylko lk#1 i skład ligi będzie kompletny. Co prawda w FBX1 zgłosił, że nie wie czy będzie miał czas więc do końca maja czekamy.

Evitacre oficjalnie witaj na pokładzie.

Wolny jest skład DeTe (dzięki za grę!) i ewentualnie lk#1. Jeśli wolałbyś skład DeTe to możesz zostać nim już teraz. Jeśli nie to czekamy do końca maja na decyzję lk#1

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.