SiXers Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMamba Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Potwierdzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Chłopaki mam krótkie pytanie: czy znacie jakieś miejsce gdzie jest mock draft aukcyjny na 20 ekip? Nigdy nie grałem w większej niż 15 stad chętnie bym z kimś przetrenowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Trzeba by chyba się zgadać i założyć ligę, ustawić sobie draft i później usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ma ktoś w takim razie ochotę na pre draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ja mam coraz mniejszą zajawkę na tę ligę. O drafcie pamiętam i planuję się karnie stawić w poniedziałek, ale jeśli ktoś bardzo chce, to oddam swoje miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jutro dam znac czy bardzo chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Ja z wielką chęcią przejąbym twoją drużynę, co jednak musiałoby się spotkać z aprobatą Komisarza i menadżerów. Powodem jest wycofanie mnie z rozgrywek wielopoziomowej roto e-nba, przez cięższy okres dyplomowy i nieuzupełnienie slotów w 4 lidze, o czym nie dałem znać Wilqowi. Patrząc po liście menagos wiedzę osoby które mogą mieć z tym problem, gdyż już wcześniej próbowałem dostać się do podobnej ligi na sznurówce i nie wypaliło. Mimo znajomości z częścią menadżerów z powodów wyżej wymienionych nie wiąże z tą aplikacją za dużych nadzieji, popsrostu strasznie chciałbym dodać do swoich lig keeper'a w roto którego jestem fanatykiem, tymbardziej wśród tak doświadczonych menadżerów (najlepszego keeperka świata ) i tych z którymi minąłem się w fb1. Zaufajcie a niepożałujecie, Pzdr. Edytowane 19 Października 2014 przez CubeBrick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Realmadridlover musi jeszcze się wypowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Dam znać ostatecznie około 20, bo wtedy będę w domu. Draft jutro o 21:30 i potrwa pewnie ze 3,5 h, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Dobra. Draft jutro o 21:30. Draftowanych będzie 220 zawodników, więc pewnie dobrze szacujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd93 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Prawdopodobnie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Dam znać ostatecznie około 20, bo wtedy będę w domu. Draft jutro o 21:30 i potrwa pewnie ze 3,5 h, co? Dobra. Draft jutro o 21:30. Draftowanych będzie 220 zawodników, więc pewnie dobrze szacujesz. Draftujemy tylko 25 kolesi więcej niż w ligach 15x13 i to będą raczej kolesie za 1-2$ więc wielkiego bidowania nie będzie. Poza tym bid time jest ustawione na 20s i aplet twierdzi że draft będzie trwał dzięki temu 2h i 15min. Ja zakładam że góra 2:30-2:45 przez podbijanie w końcówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Większość się potwierdziła, zostali maryjan, szkoda-czasu, evitacre (pisał na PM że jak nie da rady to na draft poszuka zastępstwa), ignazz i pumeks. Co robimy, jakby ktoś nie odezwał się do draftu? Zastępujemy? Bo ja chyba byłbym za daniem szansy CubeBrickowi, któremu widać że zależy na powrocie do roto na enba , niż jak ktoś ma olać całkowicie i nawet nie zajrzeć do tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ok panowie, I'm in. Teraz mam czekać na zaproszenie do ligi, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ok, to witamy. Marcos podmieniłbyś nowego uczestnika z GRB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumeks Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Jestem na drafcie więc nie panikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Szkoda-czasu potwierdził mi na PMa, evitacre będzie miał zastepstwo więc jeszcze nie potwierdził tylko L.TM, maryjan, ignazz i pumeks - każdy dostał PMa dodatkowego. GRB potwierdź ostatecznie rezygnację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi