L.TM Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Będę na drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Wszyscy potwierdzili obecność na drafcie osobiście lub przez zastępców, czekam tylko na potwierdzenie że GRB rezygnuje, i wtedy w zależności od jego decyzji albo jedziemy w starym składzie albo z barcaloverem jako nowym. Także barca bądź jutro czujny bo nie znasz dnia ani godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 OK, spadam z ligi. Lepiej, żeby zagrał Barca niż ja na pół gwizdka. Usuńcie mnie z ligi. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 potwierdziłem pm ale i tu teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 OK, spadam z ligi. Lepiej, żeby zagrał Barca niż ja na pół gwizdka. Usuńcie mnie z ligi. Pozdro. OK. Link z liga poszedł do barcy. Liczę że o 21:30 będzie komplet, na co się póki co zanosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Ok panowie, jestem i będę na drafcie. Rozumiem, że nazwę drużyny mam sobie wybrać z pozostałych? E: Biorę Toronto Edytowane 20 Października 2014 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 @marcos - jeszcze mi zmień budżet waiverowy, bo nie wiem czy po drafcie będzie taka opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 @marcos - jeszcze mi zmień budżet waiverowy, bo nie wiem czy po drafcie będzie taka opcja Pewnie, że będzie, bo przecież dodajemy resztki z draftu do tego budżetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ok, powiedzcie mi jeszcze jedno – tutaj nie ma żadnych salaries? Tak jak wydraftujemy za $200, takich graczy będziemy mieć i później 4 możemy zatrzymać na zasadach z 1 strony, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ok, powiedzcie mi jeszcze jedno – tutaj nie ma żadnych salaries? Tak jak wydraftujemy za $200, takich graczy będziemy mieć i później 4 możemy zatrzymać na zasadach z 1 strony, tak? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 będe draftował osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Witajcie! PS. A Toronto to ma tak gratis 50$? )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Witajcie! PS. A Toronto to ma tak gratis 50$? )) A co - nie stać nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) ja też już jestem. jeszcze tylko po browar skoczę i możemy zaczynać Edytowane 20 Października 2014 przez szkoda-czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 7 z 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Jak tam przygotowanie? Ja mam największy problem z oceną wartości zawodników w pierwszej rundzie... Niby plan jest, strategia jest, ale jak nigdy niegralo się w lidze większej niż 10-15 teamów to kompletnie nie wiem czego się spodziewać... classic tool or new? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 jak przełączyć na stary widok okna. czy nie można ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 jak przełączyć na stary widok okna. czy nie można ? a cos nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 trzeba wyjść i potem przed wejściem wybrać opcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 wszystkie mocki grałem przed zmianą i wolałbym stary. ok dzięki zmieniłem i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi