Leszczur Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 I git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 mi też pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Luz. Dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 mi też pasuje Luz. Dam rade Dziękuję za potwierdzenia w wątku. W związku z powyższym uznaję że wszyscy wiedzą i sobie zapisali termin draftu, wszyscy postarają się być i ostro licytować. W razie problemów załatwić sobie zastępstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Sonda... czy podoba Wam sie pomysl przeniesienia wszystkich watkow keeper i dynasty do oddzielnego podforum np "Roto-Keepers"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Sonda... czy podoba Wam sie pomysl przeniesienia wszystkich watkow keeper i dynasty do oddzielnego podforum np "Roto-Keepers"? Jest nieomal genialny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jeżeli stolicę można było przenieść do Warszawy i to bez sondy, to o nasz marny wątek nie ma co się "sondować" Chyba nikt się nie zgubi i nie będzie tym tłumaczył nieobecności na drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Nie podoba się. Teraz wszystko jest na jednej stronie i nie trzeba się przedzierać w poszukiwaniu aktywnych wątków przez całą hierarchię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Nie podoba się. Teraz wszystko jest na jednej stronie i nie trzeba się przedzierać w poszukiwaniu aktywnych wątków przez całą hierarchię.+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jeżeli stolicę można było przenieść do Warszawy i to bez sondy, to o nasz marny wątek nie ma co się "sondować" Chyba nikt się nie zgubi i nie będzie tym tłumaczył nieobecności na drafcie. Jak widac jest po co... Nie podoba się. Teraz wszystko jest na jednej stronie i nie trzeba się przedzierać w poszukiwaniu aktywnych wątków przez całą hierarchię. +1 Wg mnie pomysl jest dobry, ale poczekalbym z jego realizacja do konca sezonu zeby byla pewnosc, ze 1) te ligi sie nie rozpadly po klotniach, 2) jakiejs grupie osob nie spodobowal sie format i odpuscili, 3) nie zgubia sie te ligi w gaszczu przez co nikt juz do nich nie dolaczy. A tak jest "reklama" dla innych. BTW, skoro juz cos napisalem w watku Keepera to musze sie podzielic olsnieniem jakie mialem ;-) Nie wiem na czym stanelo w Waszych ustaleniach, ale zdalem sobie sprawe jak latwo mozna zrealizowac koncepcje RFA! Tzn po zakonczeniu danej licytacji GM z tym prawem do gracza ma 30 sekund na podjecie decyzji czy keepuje go czy nie i jesli tak to komisz moze anulowac poprzednia licytacje po czym tenze GM niech podbije dokladnie do kwoty jaka byla poprzednio i voila ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 BTW, skoro juz cos napisalem w watku Keepera to musze sie podzielic olsnieniem jakie mialem ;-) Nie wiem na czym stanelo w Waszych ustaleniach, ale zdalem sobie sprawe jak latwo mozna zrealizowac koncepcje RFA! Tzn po zakonczeniu danej licytacji GM z tym prawem do gracza ma 30 sekund na podjecie decyzji czy keepuje go czy nie i jesli tak to komisz moze anulowac poprzednia licytacje po czym tenze GM niech podbije dokladnie do kwoty jaka byla poprzednio i voila ;-) A czy cofnięcie wyboru nie jest możliwe tylko po wzięciu czasu, których jest ograniczona ilość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 A czy cofnięcie wyboru nie jest możliwe tylko po wzięciu czasu, których jest ograniczona ilość?Mozliwe. Dzieki za zepsucie wizji jakimis banalnymi praktycznymi sprawami ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Halo, halo, pamięta ktoś jeszcze o tej lidze . Odkopuję wątek przed poniedziałkowym draftem, bo spadł gdzieś na koniec listy. I pytanie do marcosa, jaki ustawiłeś bid time? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Tam chyba nie tylko time do ustawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Tam chyba nie tylko time do ustawienia A co jeszcze? EDIT: Faktycznie budzet waiverowy jest za wysoki. Edytowane 17 Października 2014 przez Leszczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Dzięki za czujność. Pomyliłem waiver budget z draftowym. Poprawione ale i tak potem będę jeszcze dodawał reszt po drafcie więc to chyba można zmieniać do startu pierwszych waiverów. A przynajmniej tak mi się wydaje. Bid time jak pewnie wiecie można ustawić 10, 20, 30 - ustawiłem 20s. Nomination time jest ustawiony na 30s. Wysłałem maila do wszystkich z ligi na adresy zapisane na Y! ale może być kolejno odlicz tutaj czyli poza Digiem, Leszczurem i Dannym proszę o potwierdzenia gotowości. Kto się nie zgłosi tutaj do niedzieli rano to dostanie jeszcze specjalnego PMa na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Gotowy do draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ready, steady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi