SiXers Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 @matek, szału bym się nie spodziewał. To Cavs. "The Cavs are expected to interview Vinny Del Negro for their head-coaching vacancy." Może jeszcze do nowego sezonu z Brownem się przeproszą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Mike zapowiedział, że odpoczywa od kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Mike zapowiedział, że odpoczywa od kosza. Szkoda, akurat Lakers potrzebują trenera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Zawsze irytują mnie takie cuty, bo nic nie wnoszą i nic po nich nie można się dowiedzieć, poza tym, że prospect umie pakować i trafiać jumperki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Zawsze irytują mnie takie cuty, bo nic nie wnoszą i nic po nich nie można się dowiedzieć, poza tym, że prospect umie pakować i trafiać jumperki. wnosi to tyle, że Embiid zyje i porusza się dość swobodnie.pytanie z kiedy jest ten workout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 wnosi to tyle, że Embiid zyje i porusza się dość swobodnie.pytanie z kiedy jest ten workout Z wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 wnosi to tyle, że Embiid zyje i porusza się dość swobodnie.pytanie z kiedy jest ten workout wiesz, Nash na treningach też porusza się dość swobodnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Nie no szacun dla speca, który stwierdził że takie cuty nic nie wnoszą. To może oczywista oczywistość, ale zapytam: czy kolega zdaje sobie sprawę, że w tym mixie nie chodzi o to, czy trafia te jumperki czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Nie no szacun dla speca, który stwierdził że takie cuty nic nie wnoszą. To może oczywista oczywistość, ale zapytam: czy kolega zdaje sobie sprawę, że w tym mixie nie chodzi o to, czy trafia te jumperki czy nie? Haha. No popatrz, 100% trafionych, czarny Dirk nam rośnie. I dzięki za określenie mnie specem. Na serio to podam przykład filmiku, który MOOOOOOŻE coś wnosi, choć i tak niewiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Był gdzieś taki filmik z Trybańskim swego czasu. Wyglądał z grubsza tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 co powiecie na specowskie opracowanie poszczególnych pozycji z tego draftu: http://www.nba.com/2014/news/features/scott_howard_cooper/04/08/position-by-position-rankings-april-2014-nba-draft/index.html i tak sobie myślę, że Cavs muszą wziąc Embida bo będą frajerami i wtedy Jabari skończy w Phili no innego wyjścia chyba nie ma no chyba, że Cavs uwierzą w hype Wigginsa i jego wezmą a Bucks stwierdzą że przecież mają Sandersa więć po co im Embid i wezmą Parkera a dobiero Embid pójdzie do Phili ale to raczej mało prawdopodbne więc wydaje mi się że pierwsza czwórka jest raczej do przewidzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Jeeez.. Co za atletyzm. Jak poprawi swój rzut, to może być ciekawym zawodnikiem, ale pewnie zajmie to trochę czasu za nim się rozwinie, jednak imo to może być jeden ze stealów tego draftu (bo bustem raczej nie będzie, wątpię, żeby ktokolwiek wziął go z numerem niższym niż 10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Jumper to on ma, tylko właśnie niewiele więcej. Z takim atletyzmem powinien urywać obręcze po minięciach, a nie rzucać pull upy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Był gdzieś taki filmik z Trybańskim swego czasu. Wyglądał z grubsza tak samo. chetnie bym zobaczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Haha. No popatrz, 100% trafionych, czarny Dirk nam rośnie. I dzięki za określenie mnie specem. Na serio to podam przykład filmiku, który MOOOOOOŻE coś wnosi, choć i tak niewiele. chyba nie zrozumiales sensu posta, ale to twoj problem, nie moj. a mi sie nie chce tlumaczyc podstaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ponoc Saric uzaleznia swoje przyjscie do NBA od ekipy, ktora go wybierze. W przypadku Bostonu i LAL jest w stanie dolaczyc juz od przyszlego sezonu, jezeli beda to inne ekipy, to moze dalej grac w Europie. Teraz mam pytanie, czy po takich deklaracjach nie osunie sie z #10 na #17 miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ponoc Saric uzaleznia swoje przyjscie do NBA od ekipy, ktora go wybierze. W przypadku Bostonu i LAL jest w stanie dolaczyc juz od przyszlego sezonu, jezeli beda to inne ekipy, to moze dalej grac w Europie. Teraz mam pytanie, czy po takich deklaracjach nie osunie sie z #10 na #17 miejsce? Bardzo możliwe, Celtics mają #17 więc jak Sarić się ostanie to mogą go wybrać. Wiele drużyn może nie ryzykować z nim, a chyba lepiej dla takich C's skoro jest gotów dla nich grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ponoć Sixers, Magic, Nuggets, Wolves i Hornets mocno przyglądają się Jamesowi Youngowi. Mnie osobiście koleś też się całkiem podoba. Wszystko wskazuje na to, że Embiid pójdzie z jedynką. Jeżeli nie połamie się do draftu, jeżeli doctors nie wykryją tam niewiadomo czego w jego plecach, to nie ma po prostu innej opcji. Teraz głowa Wigginsa w tym, żeby zniechęcić do siebie Bucks ;] Ach.. już widze te workouty w Bucks - Wiggins nie trafia dunków, Parker cegli za 3, Embiid potyka się o własne nogi i łapie się za plecy, Exumowi wypada piłka z kozła... so much fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi