kulfon Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) Ja pi****le, nie wierze w to gowno... ktos tam pytal jak musialaby wygladac loteria, zeby zamknac mordy tym od teorii spiskowych nt. Draftu - nie wiem, ale pick dla cavs to nie jest najlepsza proba... Chociaz ciesze sie, ze lal i c nisko Edytowane 21 Maja 2014 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek20 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ciekawe kto teraz będzie się tam marnił razem z Irvingiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Śpię, czy już się obudziłem..... CAVS No. 1??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 To już wolałbym 1 pick dla Lakers niż dla Cavs, chociażby byłoby pożywienie tematem ustawienia loterii. Tak w ogóle jeżeli Sanders wyzdrowieje umysłowo przez off season, to spodziewam się trejdu (Dallas mocno o niego zawalczą), o ile oczywiście Cavs nie wezmą Embiida i zostawią go dla Bucks. Z drugiej strony Varejao zdrowotnie wygląda beznadziejnie co sezon, więc nie zdziwiłbym się gdyby jednak Embiid poszedł z jedynką. Najwięksi wygrani draftu - 76ers, bo kto im tam nie zostanie to będzie bardzo dobrym fitem. Wiggins, Parker, czy w ostateczności nawet Embiid, a dodatkowo mają drugi pick w top10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 W sumie w DET cała wina spada na Dumarsa za idiotyczny trade. Powinni zdjąć jego koszulkę z Palace i rytualnie spalić. moim zdaniem tu nie sam Dumars winny, a Gores także bo to on nie chciał używać amnestii, stąd wyszedł transfer BG do Charlotte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Dlaczego76 mieliby pchac sie w embida skoto maja noela? Wysłane z mojego LIVE przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Dlaczego76 mieliby pchac sie w embida skoto maja noela? Wysłane z mojego LIVE przy użyciu Tapatalka Twoja wypowiedź ma taki sens jak mniej więcej to: czemu Lakers mieliby się pchać w Smarta, skoro mają Marshalla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 1 - Cavs biorą Embiida - chyba nawet oni nie są tak pojebani aby mając dziurę na centrze nie brać takiego gracza 2- Bucks biorą Wigginsa/Parkera 3- 76 ers tego który im się ostanie z wyboru Bucks 4- Magic - chyba dadzą sobie spokój z przerabianiem Oladipo na jedynke i biora Exuma ( para Exum-Oladipo w obronie to może byc coś czego nikt nie będzie chciał spotkać) 5- Jazz - moim zdaniem Vonleh - świetny rzut, fantastyczne zbiórki obrona, atletyzm - moim zdaniem biorą go w ciemno 6- Celtics - jak nie będa handlować to pewnie wezmą Randle 7- Lakers - i tu jest kolejny dylemat ale na logikę to powinni brać Smarta. Może nie ma rzutu ale dobrze broni jest zadziorny silny 8 - Kings - ogłosili że handlują tym pickiem więc nie bardzo wiadomo kto tu pójdzie ale zakładam np że wezmą tu McDermotta 9 - Hornets - wezmą Gordona bo akurat na czwórce za bardzo nie mają kim bronić 10 - 76ers wezmą Saricia zwłaszcza że akurat im nie będzie przeszkadzać to że on dopiero za rok albo dwa przyjdzie do NBA 11- Denver - oni potrzebują dwójki jeszcze 2 tygodnie temu powiedzialbym że powinni brać Harrisa ale dziś chyba bym raczej brał Stauskasa 12- Magic - jeśli się ostanie to idealny byłby tu McDermott a tak to pewnie będą brać Hooda 13- Sota - no tu to wiadomo że nic nie wiadomo ale niech biorą Harrisa 14- Suns - Young z Kentucky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 czemu Portland mają pchać się w Jordana, skoro mają Drexlera? Dobra, nie było pytania, ale dublowanie C podczas gdy na innych pozycjach jest średnio 0,4 dobrego zawodnika nie wydaje się najlepszą opcją, przynajmniej nie bez zdecydowanych ruchów transferowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Wstalem, przejrzalem Internet, ten dzien gorzej sie nie mogl zaczac...znowu Cavs, znowu te miernoty z no 1. No ile mozna?!?! Wezma Embida i przeplaca Arize, oby:D Wiggins bedzie twarza Bucks, a Parker moze spadnie najlepiej. Jak Embid zostanie do no 3 to 76ers maja powazny problem, ale wtedy bym handlowal Youngiem lub Youniem&Noelem. Moze udaloby sie im wyrwac pick od Cavs albo Bostonu plus cos tam jeszcze. Wtedy bylaby szansa na Wigginsa, Embida i Saricia albo Parkera/Wigginsa, Vonhleh/Gordon i Hood. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ely - Celtics raczej będą woleć Smarta. Na PF mają już Sullingera i Olynyka. A na PG Rondo, który być może niedługo ucieknie, a na SG Bradleya, któremu kończy się kontrakt. Tak więc jeśli Smart się ostanie, to Celtics będą go brali. Wcześniej, oczywiście, pewnie spróbują uderzyć po Love'a. Nie wierze, że nie, bo to jest aktualnie jedyna sensowna opcja, skoro TOP 3 przeleciało koło nosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) W Embiida pchać się warto, po prostu dlatego. Ale szczerze mówiąc wydaje mi się, że Cavs się na Joel skuszą - ewentualnie mogą zrezygnować z obaw przed problemami zdrowotnymi, ale na ten temat pewnie jeszcze sporo usłyszymy przed samym draftem. Ja póki co to widzę mniej więcej tak:1. Cavs - Embiid 2. Bucks - Wiggins 3. Sixers - Parker 4. Magic - Exum 5. Jazz - Vonleh 6. Celtics - Smart lub trade 7. Lakers - Randle lub trade 8. Kings - podobno już otwarcie mówią o tradowaniu za jakiegoś veta, ale nie biorąc tego pod uwagę - McDermott 9. Hornets - Gordon Edytowane 21 Maja 2014 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) http://www.4.bp.blogspot.com/-aUXvqVYGRYo/U3v07PZshoI/AAAAAAAAGzM/fqXUFyu2XXY/s1600/sim.gif Ponoć pierwsze co powiedział embid po loterii to ,,o k****, ale mnie plecy bolą" Edytowane 21 Maja 2014 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 to wszystko wina LBJ, nie dość że wygrywa mistrzostwa, to Cavs wygrywają loterie rok po roku...jak tego gościa nie hejtować, no jak... Dobra niech LBJ niech nie wygrywa tego mistrzostwa w Miami, wraca do Cavs, Cavs pakują pakiet Varejao, Waiters, (w ostateczności niech dorzucą Bennetta) i pick no 1 za Love’a, niech podpisują z FA Marcina i grają: Irving- Jack- LBJ – Love- Gortat. Z ławki mają tylko Thompshona, Zellera, ale zaraz zbiegnie się tutaj pół świata za minimum dla weteranów, którzy będą chcieli grać z BIG3 z Cavs, choćby Allen, Livingston, może Blatche, Hawes, Mike Miller? Wyszło już prawie tych 13 zawodników. Oddam wszystko za to, aby Cavs nie byli w loteriach. LBJ jesteś największym złem świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Szajt, przesada trochę z tymi Cavs, Ale dobrze im życzę, byle nie zmarnowali Embiida. Wiggins z koszulce Bucks, kierwa nie mogę się doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) Ktoś tu pisał,że Cavs mają braki na C. A na SF to kogo niby mają? Deng jest FA. Śmiesznie jakby Lebron wrócił. Edytowane 21 Maja 2014 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 tak szczerze, to aż mi ich szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Wrzucałem to zdjęcie wyżej, trochę smutne, ale zaśmiałem się na głos jak je zobaczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ale muszę przyznać, że dzięki temu draftowi zacząłem życzyć Cavs lepiej, chcę by awansowali do Playoffs, a może nawet wygrali mistrzostwo. Wszystko, kur wa wszystko, byle nie brali udziału w loterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Widząc miny przyszłych gwiazd NBA przypomniała mi się mina Steve Francis'a. Wobec tego mam pytanie czy ktos poza nim wprost powiedział, że do teamu , ktory go wybrał się nie wybiera i został wymieniony i czy zapowiada się w tym roku na to samo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi