just like mike Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Mark Jackson ostatnio mowil ze top 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Wade BYŁ fajny. Już nie pamiętam kiedy ostatni raz splitował picka. Ratują go cuty i wpadające od czasu do czasu cegły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Paskudnie sie zestarzał jak sie popatrzy jak grał w jego wieku Kobe o MJ'u nie wspominajac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 W jego wieku to nawet Iverson, którego wiek też szybko dopadł, grał całkiem fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 co za muzyczka leci jak te dupcie tańczą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 k**** stream mi nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Paskudnie sie zestarzał jak sie popatrzy jak grał w jego wieku Kobe o MJ'u nie wspominajac To oczywiste, że byli o niebo lepsi. Jednak z tej trójki tylko Wade'a prześladują kontuzje. Oczywiście brak urozmaicenia skillsetu (3s, midrange) też znacząco wpływa na jego grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 i potwierdza sie po czyjej stronie jest w tej serii inicjatywa. atak heat nadal bez pomyslow, lipa.konczta te finaly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Wade kompromitacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Jakby nie galaktyczny LeBron w G2 to dziś już by było 0-4. Słabość Wschodu, aż za bardzo uwidoczniona. Memphis Grizzlies by ich klepnęli. Chyba pójdę spać, bo nie mogę patrzeć na ten gwałt, zwłaszcza że Spurs nie lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ale miazga 24pts przewagi Miami nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Heat sa tak zmotywowani walka o mistrzostwo, ze nawet do zbiorek ofensywnych nie skacza. Nie dziwie sie, ze kibice wychodza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 miami wyglada troche jak indiana vs miami w drugiej częsci serii. bezradnie i bezsilnie. bez pomyslu. frustracja co akcje rosnie. a psychika slabnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Swoją drogą ciekawe kto MVP Finałów... oby tylko nie Tony... Mam nadzieję, że Leonard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Boris Diaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Hehe ciekawe co tam dzisiaj D-Wade ubierza na konferencje i czy znow sobie bedzie zartował i miał taki dobry humorek xdeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 kiedy ostatnio ktos zrobil triple double w finalach? siedze z kumplami na teamspeaku i przed meczem ustawiłem se ksywke boris diaw, bo po cichu liczyłem że to on będzie x-factorem tego meczu. a tu po 3q statline 8pts-8reb-7as. kocham jego styl gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Panowie oglądać czy iść spać? Wstałem na 3q ale aż zęby bolą od tego co gra Heat, niby LBJ robi 7/7 w tej kwarcie, ale co z tego.. Edytowane 13 Czerwca 2014 przez Arctus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Swoją drogą ciekawe kto MVP Finałów... oby tylko nie Tony... Mam nadzieję, że Leonard. To by było cos jakby go wybrali a on by nie poczynił przez rok zadnego postepu i nawet by nie był na poziomie all stara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 kiedy ostatnio ktos zrobil triple double w finalach? siedze z kumplami na teamspeaku i przed meczem ustawiłem se ksywke boris diaw, bo po cichu liczyłem że to on będzie x-factorem tego meczu. a tu po 3q statline 8pts-8reb-7as. kocham jego styl gry. LeBron rok temu ze dwa zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi