Tocheck Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 spokojnie, nie da się grac całego meczu na takim FG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy66 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Fani Heat siadają przed pierwszym basketem to jest HIT dopiero! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 spokojnie, nie da się grac całego meczu na takim FG. To najpierw niech Miami spróbuje przebić się przez obronę Spurs bo poza Le Bronem każdy jest zjedzony a teraz to nawet James nie jest w stanie mieć pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jaki jest rekord punktow w pierwszej polowie? Mowa oczywiscie o Finals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Fani Heat siadają przed pierwszym basketem to jest HIT dopiero! ;D A po polsku można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Wade umrzyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Heat mimo wszystko też grają na całkiem niezłych procentach, jednak to co robią Spurs jest przerażające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Parker niech nie rzuca ;-) psuje 90%FG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Spurs 18 pkt przewagi, a fani Heat sie ciesza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Spurs 18 pkt przewagi, a fani Heat sie ciesza bo odrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 A ja mam zle przeczucia mimo tak wysokiego prowadzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jakby Miami z tego wyszło, to byłby epicki comeback. Oby nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy66 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Po polsku ? Obejrzałem mase meczy w tych PO i jeszcze nie widziałem żeby kibcie siadali przed pierwszym koszem swojej drużyny. Od razu mi się śmiać zachciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 nie jestem fanem heat ani spurs, po prostu fanem koszykówki, to są dwie zbliżone do siebie poziomem drużyny i na pewno heat sie nie poddadzą. a z doświadczenia wiem że nie może siedziec przez cały mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Heat zaczynają odrabiać, nie dobrze, przy dobrych wiatrach Heat są zdolni odrobić to w 7-8 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 obie drużyny zajebiste najlepsze o i jest D precyzyjna 3 na 29sekund aby jeszcze raz rzucać wyrachowani do bolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Tak samo Heat nie utrzyma 60% skuteczności za 3 a spod kosza tylko Le Bron coś potrafi zdobyć. Poza tym Spurs dziś robi co chce na parkiecie a Miami praktycznie jest wiecznie spóźnione - pod kosz Heat to zaraz wjedzie chyba Bonner z wsadem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy66 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Troche gimbusiarskie ale pasuje do sytuacji Heat ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 ale Rysiu Luwajs jest niesamowicie odkopany ... dobrze gra z LBJ ale reszta piach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Na drugą połowę Heat wyszli bardziej skupieni i zaskoczyli Spurs, oby się szybko pozbierali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi