ely3 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 87% skuteczność - myślałem że pierwsze dwa mecze z Thunder to była najlepsza koszykówka w wykonaniu Spurs ale te 12 minut to było koszykówka nieosiągalna dla nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 To byla najlepsza kwarta jaka w zyciu widzialem, powinni ja odtwarzac jako film instruktazowy na kursach dla mlodych trenerow, cos pieknego! Do tego ta trojka Manu jak wpadla. Mialem isc spac i wstac rano ale taki meczyk sie zapowiada ze nie zasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) btw. Propsy dla Patty Mills a, wyrobił się Edytowane 11 Czerwca 2014 przez kungfubestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 +20 po 14 minutach gry - Heat właśnie zostało rozjechane i nie wygląda na to aby się podnieśli . Jak pisałem przed finałami Wade pierwszy raz w tych PO poczuje co to dobry obrońca i jak na razie Green robi świetną robotę na nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 20pts przewagi na pocz 2q wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Czas zadzwonic na policje i zglosic ostry gwalt na graczach Heat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 To chyba jeden z tych dni w których nie da się nic zrobić przeciwko Spurs. Wszystko trafiają. Można iść spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 gra się klei patrzę że zarówno Cole jaki Mario bezproduktywni może czas zdjąć obu? 1Q pięknaa 2Q może być jeszcze lepsza;-) tylko mi to spokojnie utrzymać zapewne LBJ wchodzi i gra do końca kwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 a ja myslę że dojdą Spurs i bedzie zacieta koncówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Zasmieje sie wam w twarz jak Heat to wyciagna Wade jest gowniakiem Edytowane 11 Czerwca 2014 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 20 pkt. przewagi! Jedyna pociecha dla Heat jest taka, że Spurs już lepiej grać nie mogą. 89%FG!! na początku drugiej kwarty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy66 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zaniemówiłem ;D Najlepsza 1Q zespołowa jaką w życiu widziałem. Piękna koszykówka! Oglądamy dalej. Jeśli Miami chcę coś zrobić to muszą być agresywniejsi w obronie oczywiście nie muszą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 PArker nic nie zagrał.. dziwne... OJP Green Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ja pi****le Wade wykurwiaj w podskokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 18-20, miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Wiem ze stare i niesmieszne ale niektorzy opuscili juz AA Arena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Leo nie gubić piłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Czy Spurs zrobia 140pkt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 ćwierć setki przewagi skąd oni wiedzą co się u mnie dzieje idziemy łeb w łeb ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 pare lat ogladam koszykówkę, ale coś takiego? To nigdy nie widziałem 55-30 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi