Kubbas Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 ale kozackie podanie lebrona do allena, tylko ja to widzialem? pilka skozlowala zanim ray zdazyl wyjsc zza zaslony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ja wiem , że LEbron może więcej ale czasem mogliby mu gwizdnąć ofensa jak wpierdala się w kogoś barkiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 na razie słaba obrona z obu stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ciekawe kto w tym sezonie będzie ratował dupę LeBronowi jak w 2013. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czikson Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 dlaczego uwazasz ze obrona miami jest slaba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ja wiem , że LEbron może więcej ale czasem mogliby mu gwizdnąć ofensa jak wpierdala się w kogoś barkiem.. tez mi sie wydaje, ze nie ma co sie jego gra podniecac, bo koles powinien byc dawno w foul trouble za same offensy. Ale widac, chlopaki z Indy zmobilizowani, zeby nie dopuscic do duelu Durant-James, a wiec duet James "mam rekord w meczach bez fauli" i Jesus moga nie wystarczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 bo stracili 30pkt? Nawet scola pakuje ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 czy wam tez tak zamula abc czy tylko ja to mam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 jakis dobry link anybody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Te trójki to lekka przesada: http://nba-stream.com/live/pacers-live-stream/channel-1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 ja tutaj http://ibrod.tv/abc-tv-online.html jakosc bardzo srednia, ale przynajmniej nie tnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 dlaczego uwazasz ze obrona miami jest slaba? kilka wide open 3s layupy Hibberta CJ Watson w ataku pozycyjnym zdobywający punkty spod kosza wszystko w jednej kwarcie no szału nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 http://www.ustvnow.com/ tylko musisz sie zarejestrowac i masz hd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Stephenson się chyba czegoś nawąchał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Chris Bosh z sezonu na sezon coraz dalej od kosza, jak tak dalej pojdzie to specjalnie dla niego stworza linie rzutu za 4pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 zaznaczyles ze jestes american citizen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Van gundy jest niesamowity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Pacers muszą dać sobie spokój z tymi postupami Hibberta i grać więcej big to big Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 http://zonasports.to/canal-1.shtml#www.rojadirecta.me jak sie nie tnie to jest niezła jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi