SkoczekS1 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Znowu padake grają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 12 pkt to nie tragedia, ale coś jest nie tak z Waszyngtonem w Verizon Center - osrani po uszy jacyś tacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Look Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Jak obwodowi się nie obudzą to będzie ciężko, no i trzeba bronic bo 58,8 z gry to dużo za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 no muszą, ale na chwile obecną wygląda, że oni nie potrafią zagrać nic prócz iso Wall/Nene lub tróję przez łapy dobry mecz Indiany trzeba przyznać, miazga w D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiTt Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Nareszcie Wizz zlapali jakies momentum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 hehe RG III nieźle zaangażowany, nawet koszulke playoffową założył. Szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Goerge dał się sprowokować jakimś gamoniom z widowni - beka z typa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ciekawe czy ich ta ochrona wyjebała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 tak jest! miażdżyć, walczyć! zaraz zobaczymy ile są warci George z Wallem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiTt Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ciekawie sie robi... Ale bez KiTt'u, Gooden rzucający deep two w 4Q - bezcenne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Beal przykozaczył, Hibbert to jednak miękka faja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Kit by mi się przydał, bo piździ jak w kieleckim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 oby nie odjechali jeszcze bardziej, ja tu chcę G7! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiTt Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Mimo wszystko - zapraszam heh Ach kieleckie, (mimo wszystko)jakie cudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Byłem, nie wiało, ale tak się mówi, więc tak powiedziałem. Co do meczu, to chyba byłoby na tyle. Wizards znowu mają spięte poślady w clutch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Czy Czarodzieje nie przesadzają z tymi trójkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 no niestety jak się nie umie grać końcówek meczów u siebie i zdobywa się dwa pkt w siedem minut to trzeba jechać na ryby szkoda Wizz, polubiłem tą bandę narwańców, może w następnym sezonie to doświadczenie zaprocentuje... można powiedzieć, że wstydu nie przynieśli mimo wszystko tyle co nerwów na nich zjadłem w tych PO... ale co tam, nie żałuję ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) szkoda Wizz, polubiłem tą bandę narwańców, może w następnym sezonie to doświadczenie zaprocentuje... można powiedzieć, że wstydu nie przynieśli mimo wszystko Myślę, że Marcin wręcz pozytywnie przyczynił się do promocji naszego kraju, mimo że trochę nieświadomie. teraz LAC - OKC Edytowane 16 Maja 2014 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 no na pewno... a najbardziej dla rynku kiełbasy i pierogów ;] szkoda, że to już koniec bo widać Marcin złapał formę tak na sucho typując Wizz mieli szanse urwać ze dwa mecze Heat... tj. tyle samo na co stać Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Jak Hibbert będzie miał bonus w vertical rule to anything is possible Blake jak na PF całkiem zacny Euro-Step Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi