LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Al x-factorem dobra gra w team-d waszyngtonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) ale, ale, ale z tego? ;0 Że niby co z tego? Ano to, że gardzę tobą. ;] Ale odjechali. Weterani robią różnicę. Edytowane 12 Maja 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Że niby co z tego? Ano to, że gardzę tobą. ;] nie bój nic technologia tanieje niedługo każdego będzie stać na TV z HD ;] przyznam, że zwątpiłem w Wizards po g3, a tu takie kwiatki Pacers mają jednak spory problem z zagraniem dwóch dobrych meczu pod rząd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Mój boże... wolałbym 360p i C-Webba, niż full HD i Dydek... kilka lat temu to człowiek się cieszył z chińskiego streama na jakimś cctv5 na sopcast'cie. Przypuszczam, że też lepsze niż Dydek. nie bój nic technologia tanieje niedługo każdego będzie stać na TV z HD ;] choćbyś miał super duper HD, gównianego streama to on Ci ładnie nie wyświetli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 kilka lat temu to człowiek się cieszył z chińskiego streama na jakimś cctv5 na sopcast'cie. Przypuszczam, że też lepsze niż Dydek. choćbyś miał super duper HD, gównianego streama to on Ci ładnie nie wyświetli. nie wiem o co Wam chodzi wolę oglądać mecz w HD niż gównianego streama, moje prawo nie? jeden lubi śledzie, a drugi jak mu z papy jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 mi o to, że wolę gównianego streama z chińskim komentarzem niż pięknego z marnym. a po cichu nie cierpię oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Zawsze można by pokombinować z puszczeniem meczu w hd z wyciszonym TV i odpalić streama dla komentarzu... wilk syty i owca cała.Ale prawdopodobnie to tak sprytnie tylko wygląda w mojej głowie, a wrzeczywistości wszystko by się mijało w czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 no i zajebiście, gdyby nie złośliwy komentarz Skoczka to bym sobie dalszą dyskusje na ten temat podarował bo jest ona bezcelowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 a bo mecz jakiś mało porywający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 W którymś temacie była dyskusja na temat obrońcy na Hibberta, faktycznie on jakoś teraz jedzie z Gortatem jak z burą suką, oby tylko chwilowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binio Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 a bo mecz jakiś mało porywający. właśnie jest ciekawie, Pacers odrabiają straty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doogee Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Te niewymuszone straty Walla są irytujące na maksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) nie ma takiej przewagi na świecie, której Wizards nie mogą spi*****ić pacers robią mega run a Wittman wychodzi Alem i Goodenem Edytowane 12 Maja 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Coś mi się wydaje, że Gortat już dzisiaj parkietu nie powącha. Z taką obroną na Hibbercie to ja dziękuję... btw. Grant Hill coś ostatnio mówił o match-up'ach Nene-Hibbert i Gortat-West. Cokolwiek ćpał - zadziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 i zrobiło się interesująco. będziemy mieli dwa collapse'y w ciągu jednego dnia. piknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Jak by nie patrzeć to Gooden wygląda dziś po prostu lepiej niż Gortat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 kurczę szacuneczek dla Drew - gość robi różnicę wbrew wszelkiej logice heh jaki punchline mi wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Gortat -11, Gooden +12, Harrington +12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Beal +13, Wall -17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Hibbert z daggerem? a to dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi