shevcu Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Nie zapominaj, że Perkins ma więcej pierścieni niż Durant, Westbrook, Griffin i Paul razem wzięci... Tak tak pamiętam Fisher i Perkins mają razem tylko jeden pierścień mniej niż BIG3 z Miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Znowu sporo osób nabrało się na Clippers po tej serii z GSW, którzy grali bez podkoszowych a i tak Clippers się męczyli.. Nie wiem czy Clippers kiedyś z tym składem będą w stanie być legit contenderem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 U mnie leci powtórka Realu. W każdym razie, cplus w tych PO daje dupy. Mam nadzieję, że chociaż wszystkie mecze ECF i WCF pokażą. Tą Barcą tak po prostu rzuciłem.Trzeba też zauważyć ,że liga hiszpańska się kończy ,a lider jeszcze nieznany więc nie dziwie się ,że pokazują takie rzeczy. Zawsze priorytet bedzie miec nozna, tak mi sie wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Spurs też męczyli się w pierwszej rundzie. Nie dzielcie skóry na niedźwiedziu. 33 minuty do końca meczu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prorok89 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Jakiś admin na forum C+ napisał ,że mają do 20 mecze na całe PO plus wszystkie mecze finałowe.Niezła beka ale taki pakiet kupili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Canal + może w tych PO pokazać 18 meczów + wszystkie mecze finałowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Clippers robią runa. Dobrze dla widowiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 i prawie dogonili, szybko wnioski wyciagacie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Na PO mogliby nie oszczędzać i wykupić jakiś lepszy pakiet.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Pewnie i tak sporo zabulili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizter Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Ibaka oh my... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Deandre trafisz kiedyś, wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 za co te faule lapie griffin to ja nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Yuhuu Biebier !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Ale ścierwo na trybunach, co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 buahaha... Nawet komentatorzy NBA dissują Biebera... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 bledy menatlne, no jna pi****le po co barnes switc***e te picki z grifffinem? on nie chce kryc duranta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Iskrzy od samego początku Perkins-Griffin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 the slim ripper Niech się KD nie napina tak, bo nie ma za bardzo co pokazywać. Powinien grać zawsze w koszulce z rękawkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prorok89 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 To są jakies jaja z tymi technikami?Albo co chwile sprawdzają flagrant foul.Ludzie dajcie im grac to są PO a nie przedszkole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi