the4yeast Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 jakiś bardzo brzydki rekord PO się szykuje. drugi mecz raczej gorszy nie będzie o KURRRRRWA, pitbull z oficjalnym kawałkiem PO? ależ to marne, ależ to okropne... The 63 points the Wizards scored are a franchise playoff low and tied for the 4th-fewest in a playoff game in the shot-clock era Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 jak panowie 1 polowa okc wyglada? bo ja niestety w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 dobre meczysko jest, high offense, ciągle na styku, nieco dachów się posypało, ale bez większych rozrób. cp3 i kd bardzo efektywnie, russ idzie na td, griffin się trochę męczy z ibaką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek20 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Zarzuciłby ktoś dobry link ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Zarzuciłby ktoś dobry link ? http://www.rojadirecta.me/goto/zonasports.to/canal-1.shtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Zasnąłem wstałem na końcówkę patrzę na te punkty Wizz i nakryłem się z powrotem spać w pizdu... no i przebudziłem się na LAC OKC przy stanie 100:102 nie ma źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek20 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Czy tylko mi się wydaje, że sędziowie chcą oje*ać OKC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Tak, tylko Tobie się wydaje. 5 ostatnich rzutów Clippers nie trafili i jest lipa. Thunder 56%FG, Clippers 45% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek20 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ciekawe, jak do tej pory pierwszy mecz dnia jest wyznacznikiem drugiego.Jak w pierwszym wygra gospodarz to w drugim też itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Mocna napierdalanka z obu stron, Lebron na razie nie do zatrzymania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 "Don't be picky picky" ;] Hubie Brown jest w formie. Brooklyn jak tak dalej bedzie biegał to się zabiega i w Q4 będą stali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Właśnie mielismy esencją Blaczostwa w jednym zagraniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 W DC pewnie patrzą i zastanawiają się skąd to się wzięło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Lebron strasznie pasywny w II kwarcie. Po takim początku myślałem, że dalej będzie chciał przejąć mecz i kontrolować sytuację, ale wolał zostać widzem i podawać piłkę do Battiera na kilka sekund przed końcem akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 LBJ powinien mieć 30 po Q2, gdyby dalej tak grał, to by +10 dla Heat było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Mirza smaży s parkingaaa aż miło widać większą pewność siebie u Netsów nawet w porównaniu z początkiem tego meczu. a wszystko dzięki Blatche'owi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Zadyma! Wyrzucą kogoś? eeee... Ja bym wywalił Allena - tak dla przykładu... Edytowane 11 Maja 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 meh, się poprztykali chłopcy fajny stat był, 28 minut LBJ bez FG i bodaj 20 min Bosha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Czyli podobnie jak z Celtics, Heat z Nets w g3 przegrywają blow outem. Teraz czekam na dogrywke w g4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 nic tu się w Rip City nie stanie dziś. 3:0. Spurs grają przepięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi