SkoczekS1 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Kibice Pacers pewnie modlą się, żeby Hibbert... nie musiał więcej wywiadów Tracy Wolfson udzielać, bo jeszcze chłopak kontuzji pleców się nabawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Pierwsze minuty meczu OKC - LAC, mam wrażenie ze na boisku jest co najmniej 3 Westbrookow, on jest wszędzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 MVP on fire! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ibaka wypracował naprawdę fajnego midrange J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) i trochę mnie irytuje, że tak rzadko z niego korzystają. q2, perk ma więcej fga! Edytowane 8 Maja 2014 przez the4yeast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 oh boy... mam nadzieję, że nikt tego nie ogląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ta druga próba alley oopa... Heat zachowują się jak podczas sparingu. Tak więc powtórzę to co mówię od początku sezonu(a w sumie już od 3 lat) - 3 peat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 K***A znowu gadają o kontuzji Livingstona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 W sumie nie mówi się o tym, ale w końcu Lebron przypomniał sobie, że gra się po obu stronach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Czy tylko ja się przestraszyłem, że Livingston przy tym poślizgnięciu znowu zrobił sobie coś z kolanem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Czy tylko ja się przestraszyłem, że Livingston przy tym poślizgnięciu znowu zrobił sobie coś z kolanem? Chyba tak, bo jesteśmy we dwóch i mnie co się stanie z Shaunem gów no obchodzi Edytowane 8 Maja 2014 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Zęby mnie rozbolały od tego co zobaczyłem w 1Q. Summer League. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Summer League. Identyczne skojarzenie miałem. Chyba zaraz przełączę na draft NFL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak73 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Dobra, zaczynamy Spurs - Trail Blazers. Oby było ciekawiej niż dwa dni temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Pora na spuszczenie ze smyczy Baynesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Was it Boris? or was it Lebron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Spurs grają właśnie piątką Diaw-Bellineli-Green-Ginobili-MillsTo dopiero small ball Edytowane 9 Maja 2014 przez kungfubestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Pojawił się już ktoś kto potrafi dać czapę i to właśnie uczynił Jego rekord sumy liczby bloków w PO może być nie pobicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Cały tydzien zapieprz w pracy, zobaczyłem, mecze Wizz ale na nocki i forum jakoś siły nie było. Myślałem, że Nets coś więcej pograją.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 No to Marcin dcRising! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi