wowo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 szczerze jak nie narzekam na gwizdki to dla mnie zdecydowanie za dużo w jedną stronę w ciągu ostatnich dwóch spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 mnie tylko zaskakuje brak gwizdków na Duncanie gość ma renomę wśród kibiców, trenerów i graczy z równoczesnym brakiem poszanowania przez sędziów bo o star bonusie nie marzę nerwowy mecz który nie ucieszył mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 mnie tylko zaskakuje brak gwizdków na Duncanie To mi się tez najbardziej rzuca w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) olaboga... Czikago nie da się oglądać... Proponuję 10 tysięcy na cele charytatywne od Westbrooka za każdy jego jump shot. Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizter Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 oglądanie okc to udręka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Jimmy Butler mistrz. Właśnie zaprzepaścił Bulls szanse na dogrywkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizter Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 bulls w ostatnich dwoch minutach dalo sobie zebrac z 5 zbiorek na własnej desce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 okc potrzebuje cudu żeby wygrać ten mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 "Ibaka to the free throw line from the Congo" - to kawałek miał.. Dobrze, że OKC zaczęli coś grać, bo już przysypiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Mieli OCT w meczu nr.4 Jacksona, teraz mają Butlera. 2:20 do końca, 3 pkt. przewagi Grizz. Westbrook zaraz coś spierniczy i będzie po meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Szkoda tej sytuacji z 1:10 kiedy KD ostatni dotknął piłkę, a OKC dostało posiadanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Dobra, cofam słowa o Westbrooku, uratował tym stealem na Conleyu dogrywkę skubaniec. Może KD wystąpi w tej dogrywce;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Co miski odpierdalają w tej serii.... Już mogli zakończyć tę serię, a oni zawsze cos muszą odwalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Może KD wystąpi w tej dogrywce;) No ja oglądam od połowy 4 kwarty i ani razu rzutu nie oddał, przez chwile myślałem że nie ma go na boisku : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Kurde Gasol mógł to rzucać - było mało czasu na zegarze... Szkoda tego steala Westbrooka trochę, ale z drugiej strony jest OT do pooglądania dzięki niemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Miller świetnie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Miller świetnie gra. Oby Heat odbiło się czkawką, że go oddali. 5/7 za 3 i możliwe, że to jeszcze nie koniec. Ale ofensywa MEM to tragedia... Crawford to jeszcze większa tragedia... Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez liv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Po co sędziom słuchawki podczas odtwarzania powtórek? Dostają rozkazy z góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Ibaka oO EDIT: Wow... zabrakło 0.1s... Ale OKC mieli pecha...prawie zrobili grizzlies "psikusa" Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez Air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi