ignazz Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 wiesz..ja mam nowa pracę i to wymagajacą ale wstałem dzis o 5:00 i obejrzałem 3 meczyki ( Wizz machnąłem wcześniej na żywo) dla chcącego nic trudnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Sweep? heatowcy chyba nie ogarnęli ocb z tymi koszulkami wywiniętymi na lewą stronę.. Kemba Walker aka. Harlem Globetrotter. Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleczes Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Mike Scott w 2 minuty swoimi trójkami robi run 12-0 Atlancie, Pacers bez odpowiedzi i nadal śpią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 MIKE KTO k****? 6/6 ZA 3 HAHAH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Cholera... nie wierzę, że przegapiłem taki rarytas. Kibice w Indy buczą. Nieźle. Jakiś kibic wyraził swoje niezadowolenie z gry swojego All stara. Dobry monolog zapodał. Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleczes Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Hawks w 2 kwarcie 9/11 za 3. ehh, być rozniesionym przez second unit drużyny, która praktycznie do samego końca nie wiedziała czy chce wejść do PO, niezłe, naprawdę niezłe. To już raczej smutny finał Pacers z ostatnich tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Tego to się naprawdę nikt nie spodziewał... to jakaś parodia jest... Pacers nie da się po prostu oglądać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 albo pop cos powie parkerowi tylko nie wiem czy ma jaja po tylu latach razem, albo poleca w 1 rnd, body language tragiczne, prowadzenie ofensywy to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Carlisle gra to samo co grlai z heat i to samo co grał POP z heat ... czyli wszyscy siedza w pomalowanym, a SAS - ekipa słynąca z trójek boi się je rzucać. masakra Egzekucja obronna musi być mega c***owa, skoro Dirk rzuca wide open 3 Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Egzekucja obronna musi być mega c***owa, skoro Dirk rzuca wide open 3 Po jednej i drugiej stronie obrona jest minimalna, czyli nic sie nie zmienilo jak na razie z tym, że początek dla spurs był 1/11 fg Btw. Przebadalbym Dalemberta, bo na bank jakies piguly lyka przed meczami w PO : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Gwizdki idą tylko w jedną stronę Patty co crossa zajebał, vrawo dla Popa za posadzenie PArkera, wygląda na najsłabsze ogniwo zdecydowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 wiesz..ja mam nowa pracę i to wymagajacą ale wstałem dzis o 5:00 i obejrzałem 3 meczyki ( Wizz machnąłem wcześniej na żywo) dla chcącego nic trudnego Panie, idź Pan, o 5 to ja się kładłem dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Czwarte pudło at rim! Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez samekontuzj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Wreszcie wygląda jakby dzień dziecka się skończył. Brawo dla POPa za granie TP i PAtty razem, kiedy nie ma Manu i za wyciągnięcie +/- kinga Red Rocketa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duncan_24 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Calderon znowu robi z Parkera swoją dziwkę. Aż w końcu POP nie wytrzymał i dał upust emocjom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Blair robi co chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Szkoda Dallas. Przegrali tylko przez to, że przespali 2kwartę, w pozostałej części meczu byli lepsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Chyba kpisz, byli trzymani w grze przez sędziów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Uff wyciagneli to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadly4u Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Spurs fuksiarsko wyciągneli ten mecz, szkoda Mavs, ale jak się spi w jednej kwarcie, to tak to się kończy. Tyle było zachwytów nad San Antonio, a tu taka kicha. W drugiej polowie wyglądalo to gorzej niż atak Bulls. Diaw uratował ich przed klęską. Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez deadly4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi