SkoczekS1 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Pech Big Ala. Ciekawe jak będzie grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Tolliver pobije rekord ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Przestancie w koncu gwizdac te pseudo pump fake jumpery, doprowadza mnie to do szalu. Lebron stoi z pilka sklada sie do rzutu koles ktory go broni lekko robi wyskok w jego kierunku, a James sie w niego wbija swoim cielskiem i wymusil faul. Ja tez tak umiem grac. btw was tez wkurwia ten spiker od Miami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 faule przy pump fake jumperach to totalne nieporozumienie, kontakt jest ewidentnie zaczynany przez gracza ofensywnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 btw was tez wkurwia ten spiker od Miami? Zdecydowanie. Myślałm, że tylko ja tak mam. Wyje pedał jak jakaś przestarzała syrena strażacka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Zdecydowanie. Myślałm, że tylko ja tak mam. Wyje pedał jak jakaś przestarzała syrena strażacka. Módlcie się, żeby zegar działał. Sędziowie leją na ten przepis o opóźnianiu gry. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Wylaczylem te rzeznie i czekam na Spurs Mavs, pozniej przelaczam sie na Hou PTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 brawo dla sedziego. Wiekszosc by dala zmarszu Lebronowi ft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 brawo dla sedziego. Wiekszosc by dala zmarszu Lebronowi ft Myślałem, że za tego flopa bijesz brawo sędziemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Myślałem, że za tego flopa bijesz brawo sędziemu... chodzilo mi o akcje gdzie lebron w kontrze wpierdolil sie chyba w cofajacego obronce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrians Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Bez Dirka Mavs nie mają szans w tej serii.0/6 FG a dopiero 6 minut minęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Wygląda na to, że wzięcie Dirka dzisiaj w Drive to the finals to inwestycja sezonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jak Splittera nie znosze trzeba mu przyznac ze robi swietna robote na Dirku. Nie wiem czemu dalem w typerze Mavsom dwa mecze, jak wygraja jeden to bedzie cud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Eee... nie będzie tak źle. Szczególnie biorąc pod uwagę to co Spurs robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jestem pod wrazeniem tego co prezentuje Kemba. Mial zawsze u mnie latke very poormana Rose'a ktory jest niezly na RS, a w PO sie poprostu obsra Ba, jestem pod wrazeniem jak Bobats przeciwstastawili sie Heat. Gdyby byli bardziej doswiadczeni mogloby sie skonczyc na 1-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Moim zdaniem Kemba do gość bez psychiki, cold as ice, pokazywał to już w Uconn.Btw, ogląda ktoś Hou-Por? Howard wszedł w mecz na pełnej, jak dzieciak któremu ktoś zepsuł zabawki. Ciekawe kiedy spuchnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Wlasnie zaczalem ogladac, Przecieralem oczy i zastanawialem sie czy nie snie, Howard in his best. Teraz zaluje ze go wyrzucilem z fantasy kosztem Hardena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Jazda Jazda Altanta! Jak myślicie - dadzą radę? W Atlancie atmosfera lekko półśmieszna. Zawsze wkurwiały mnie te organy w Philips Arena. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrians Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Watson>Hill.W Atlancie nawet nie ma pełnej hali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 W Atlancie nawet nie ma pełnej hali bo jest koncert ying yang twinz supportowanych przez parlae ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi