Barsa Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) W tym roku tez się bawimy? http://www.nba.com/drive/desktop.html ps. proszę moda o poprawienie literówki w tytule... Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Barsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 załóż lige, chetni się znajdą napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) liga założona nazwa to E-NBA, hasło: enba2014 zapraszam chętnych Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez eramus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Nie grałem w tamtym roku, ale chętnie przetestuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayev Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 16 miejsca chyba nie powtórzę, ale zagrać nie zaszkodzi. Dzisiaj Lowry i jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Słabe to jest. Zawsze mniej więcej po tygodniu siada mi zainteresowanie tą zabawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Cóż Panowie, pozostaje wam walka o 2 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 a chciałem dać Valancinas-a, ale nie lepiej idźmy w "pewniaka" derozana..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek20 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 a chciałem dać Valancinas-a, ale nie lepiej idźmy w "pewniaka" derozana..... Ja to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 I ja. ale jak mawiał mój trener : dobry start c***a wart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayev Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Jak dla mnie dzisiaj trudny wybór, bo Ellisa, Beala i Walla jakoś w playoffs się boje, ludzi z Houston i Portland nie chcę na razie typować, bo trudno powiedzieć jak się rozwinie seria, Big Ala chcę zachować na mecz w w Charlotte i chyba zostanę przy Nowiztkim, może w pierwszym meczu zaskoczy formą i rzuci >30 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 30 pkt 11 Zb i 5 ast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Blake Griffin zderzył się ze ścianą o nazwie playoff.Dziś dałem na Hardena,bo im później tym mniejsze szanse,że będą jeszcze w tych PO grali . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ja dałem CP3, a dzisiaj Hardena. Wiecie, nie jestem pewien czy dotrwaja do II rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizter Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 wczoraj Teague wszedł pięknie na 36 punktów dzisiaj szykuje się na duży mecz Dirka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ja dałem CP3, a dzisiaj Hardena. Wiecie, nie jestem pewien czy dotrwaja do II rundy. Ja wczoraj z tym samym założeniem brałem wczoraj Curry'ego, a tu się okazuje, że może faktycznie trzeba takiego Griffina wykorzystać póki się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ja umoczyłem w DeRozano, teraz intensywnie myślę nad Nowitzkim, Hardenem czy Howardem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeMorrison Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Randolph mnie nie zawiódł - 35 punktów to niezły wynik. Teraz idę w Jeffersona, jak 30% typujących ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Randolph mnie nie zawiódł - 35 punktów to niezły wynik. Teraz idę w Jeffersona, jak 30% typujących ;d Ja go zostawię na jakiś mecz z HCA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 ja dziś dirk i co... i jak zawsze zawodnik na którego postawię gra kupę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi