Skocz do zawartości

[West 1st Rd] Clippers - Warriors

RappaR

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto dalej

• Clippers w 4
      0
    • Clippers w 5
      12
    • Clippers w 6
      26
    • Clippers w 7
      16
    • Warriors w 7
      4
    • Warriors w 6
      6
    • Warriors w 5
      0
    • Warriors w 4
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Leganda LAL kupuje Clippers? trochę nie pasuje mi to 

poza tym tak na marginesie tego, że chamówę odwalili z nagrywaniem prywatnej rozmowy to: 

nikt nie pomyślał ze skandalem to powinno być że młoda dziewczyna chce mieć od razu miliony z niczego więc daje dupy starcowi i nie wstydzi się tego, a także że  będąc w związku kobieta sypia z masą innych facetów w domu starca sponsora i się tym chwali.

dziwny jest ten świat...

@devilnevercry

Tak to już jest że kobieta mówi że dla niej najważniejsze jest wnętrze mężczyzny to zazwyczaj ma na myśli wnętrze portfela

A poważnie to skoro jej pasuje rola najpiękniejszego mebla w domu a jemu to że kupuje sobie laskę i liczy Bóg jeden wie na co a naprawdę to jest tylko śmieszny to co nam do tego. Ich biznes ich podwórko

@ Rappar

Taa - skoro wszyscy właściciele go nie chcą to mogą przegłosować wszystko np: sprawią że telewizja nie będzie transmitować ani jednego meczu Clippers nawet NBA TV ( mówię o domowych) a jak nie ma mediów to sponsorzy się wycofają . Clippers nie są właścicielami hali - jeśli operator wymówi halę i nikt inny mu nie podpiszę to wtedy liga i tak mu odbierze licencje. I wtedy może sobie być właścicielem Clippers bez licencji na grę w NBA. Przecież już w tej chwili coś takiego grozi Bucks że jak nie będą mieć nowej umowy na nową halę to za 2 lata stracą licencję

Dosc mam juz tego calego pierd**enia. Ze wszystkich stron zale, relacje, krzyki itp itd. Wszyscy od dawna wiedzieli ze Sterling to raczej menda, ale nie przeszkadzalo im chodzenie na jego imprezy choc wiadomo ze kumpli nigdzie to on raczej nie ma. Mimo tego czy nam sie to podoba czy nie w obecnym swiecie, a szczegolnie w stanach nie ma miejsca na tego typu teksty, ale ile mozna o tym pieprzyc. 

Kazdy teraz zgrywa ostatniego sprawiedliwego, a najbardziej denerwuja mnie pismaki czy inni eksperci ktorzy probuja na grajkach wymusic jakies bojkoty czy odejscia z klubu po sezonie. Niech sie skupia na grze bo zgarniaja za to gruba kase, a najbardziej lubia nie kolor czarny tylko zielony. 

Nie szukam tu tez jakis teorii spiskowych i nie twierdze ze to jakas zaplanowana akcja, ale nagle gdy przed Clippersami lepsze czasy wychodzi cos takiego. Jesli faktycznie ktos kupi od Sterlinga klub to jestem ciekawe kto to bedzie. Nie oszukujmy sie w swiecie milionerow i miliarderow malo co dzieje sie przypadkiem i zeby zarobic jeszce wiecej ludzie sa gotowi na kazdy ruch. 

Sam Sterling natomiast jest uparty i lubi walczyc przeciwko wszystkim wiec byc moze skonczy sie to w sadzie. Zostal w koncu nagrany nielegalnie bo w Kalifornii obie osoby musza byc swiadome tego ze rozmowa jest nagrywana. 

Gdyby Sterling nie mial historii swoich wybrykow to moglby sie bronic twierdzac ze zostal oduzony i ktos go wmanewrowal w te teksty no ale wszyscy go juz znaja i malo kto w to uwierzy. 

Jesli bedzie sie sadzil to przed Clippersami raczej ciezkie czasy. Jak odpusci i przejmie klub jakas solidna grupa czy bardziej medialna osoba to mysle bedziemy na topie przez dlugie lata. 

Malo ciekawie to wszystko wyglada, ale jak ktos kibicuje tej kapeli od wielu lat tak jak ja to chyba zdolal sie juz przyzwyczaic:)

Bingo! Zaczelo sie gdzies w 92-93 gdzie jako gowniarz dostalem koszulke Danny'ego Manninga. Wtedy oryginalna koszulka z NBA to byl mega rarytas. Oczywiscie od poczatku nie bylem mega kumatym fanem, ale tak zaczelo sie od jakiejs symaptii do kibicowania im do dzisiaj.

Edytowane przez Bonifacy

W sumie z tego może wyniknąć coś dobrego dla Clippers. Jeśli Sterling nie będzie się stawiał, to następny właściciel chyba może być tylko lepszy.

Przy okazji następni po Larrym Johnsonie dzielą się swoimi mądrościami. Stuart Scott z ESPN.

True Racism is group w majority/economic/political power discriminating against others.. Blacks/Hispanics can be ANGRY/RUDE but not "Racist"

Nie jest to odosobniony pogląd.

seria taka fajna, a my tu o kolorach dyskutujemy. wstyd!

nie mogę się doczekać meczu, bardzo jestem ciekaw czy Doc coś wymyślił na small-ball Warriors, czy Blake dalej będzie ciągnął wózek, czy DeAndre Jordan zagra...jakoś, no i czy GSW będą mieć lepszą skuteczność za 3 niż 20%. liczę po cichu na upset, chociaż do tego jeszcze daleka droga

seria taka fajna, a my tu o kolorach dyskutujemy. wstyd!

nie mogę się doczekać meczu, bardzo jestem ciekaw czy Doc coś wymyślił na small-ball Warriors, czy Blake dalej będzie ciągnął wózek, czy DeAndre Jordan zagra...jakoś, no i czy GSW będą mieć lepszą skuteczność za 3 niż 20%. liczę po cichu na upset, chociaż do tego jeszcze daleka droga

Nie wiem jak to wygląda w +/- ale jak dla mnie to Jackson zorientował się jakieś 3 mecze za późno, że to jest jego jedyna broń w tej serii i mecze w stylu 12/6 w wykonaniu JO nie pokonają mu Clippers.