Skocz do zawartości

[West 1st Rd] Rockets - Blazers

Chytruz

95 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto

Rekomendowane odpowiedzi

to teraz jakaś moda, żeby przed każdym nazwiskiem wstawiać jakieś śmieszne pseudo?

Rockets w 6, ale głównie przez problemy Blazers

jaka jest seria z największą ilością oddanych trójek?

zapowiada się ostra walka o najgorszego obrońcę serii, walka na pewno będzie wyrównana

świetna seria w PO w CV Hardena jak znam brodacza to wbije sobie jakiś fajny stat-line

Dla mnie mecz ekip które nie powinny przejść pierwszej rundy gdyby nie to że na siebie trafiają i jedna po prostu musi.

Jak napisali koledzy wyżej będzie strzelanina, fochy dwóch panów DH i JH, bolesne zderzenie Lillarda z PO. Wygra Houston w 6 meczach bo ma Parsonsa i lepiej broni.

A ja bym Lillarda nie skreślał tak szybko. Ma braki, nie ma doświadczenia, ale widać że psycha ułożona odpowiednio (chyba, że o czymś nie wiem), a to jest bardzo ważne, a na pewnym poziomie staje się już najważniejsze.

Z drugiej strony primadonny jak Howard i Harden. 

No i jaką Howard ma skuteczność z wolnych? Poprawił coś, czy nadal taki żal? Ja podejrzewam, że Rakietom DH prędzej czy później wyjdzie bokiem (choć nie wiem, czy już w tej serii). Jak nie przez FT, to przez wyłączony mózg.

Może być ciężko - krótka ławka, samotny Robin Lopez pod koszem, LMA choker i brak HCA.

Ławka ma mniejsze znaczenie w PO, nie wiem czemu LMA to choker, ale nawet jeśli to Matthwes i Lillard nie za bardzo. Robin Lopez samotny to faktycznie problem, szkoda że nie mają jeszcze jednego na ławce weterana wysokiego w stylu JO. 

heh wlaczylem na 5 minut do konca :rapture:

Hack-A-Howard - piekna egzekucja.

Lamarcus A - potrafi grac pod koszem, T Jones nie jest tu zadna odpowiedzia ze strony Houston.

Lillard - NAPRAWDE chlopak ma swietlana przyszlosc.

sedziowie - mam nieodparte wrazenie ze Houston mialo wygrac a tu cos nie poszlo xD

Podsumowujac jesli z Postland nie zejdzie powietrze po tym meczu a McHale jest faktycznie trenerskim zerem (zobaczymy adjustments) to seria jest jak najbardziej otwarta, bedzie najlepsza w 1wszej rundzie.

Dałem w typerze 4:1 dla Houston tylko dlatego, że myślałem, że Howard w tej serii będzie bestią. Powiedzmy, że był, ale jak zwykle Harden pokazał, że jak trzeba grać to z super efektywnego superstara staje się chuckerem. 

Houston i tak powinno to wyciągnąć, ale nazywanie Hardena superstarem to jakiś żart z tym co on robi w PO jako lider.

Luki nie ze cos ale to 1 mecz byl. Rok temu mial 26-7-5-2 na ts 54%.

sam nie jestem fanem hardena ale nie wyciagajmy wnioskow po jednym meczu. James mial sporo c***owych spotkań i to w ważniejszych momentach niż r1 g1 ;)

poczekamy zobaczymy narazie po zapowiadają sie przekozacko