liv Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Było ostre tankowanie i teraz z pickiem z top3 powinno iść lepiej za rok Pierwsza runda była katastrofalna (w bulls bardzo wierzyłem, ale boli Hou-Por bo wahałem się długo i w końcu posłuchałem "zdrowego rozsądku"). Później to już były raczej dzikie typy pt wpadnie to wracam do gry. Gratulacje dla obu zwycięzców - macie nosa Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 U mnie bylo nawet blisko. Wiedzac ze nie mam szans na wygrana stawialem na Pacers i Clipps. Wtedy moze skoczylbym do trojki. Btw w przyszlym roku trzeba troche zasady pozmieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Miałem nosa, że sobie odpuściłem typowanie finału, bo wcześniej mnie korciło żeby postawić na Heat i wtedy byłyby punkty minusowe. ;] Co do zasad w przyszłym roku to trzeba zrobić coś żeby po prostu wyniki pierwszej rundy w mniejszym stopniu decydowały o końcowej klasyfikacji. Ja mam pewien pomysł, ale to może kiedy indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi