BiałaCzekolada Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Z ciekawości - ile jest w puli do wygrania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 szkurr... mam szanse na 3 miejsce w przypadku zwycięstwa SAS, i teoretyczne szanse na 2gie jeśli wytypuję coś czego nie wytypuje nikt z dwójki Kubbas, Nawciarz - 4:0 dla SAS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 700 z groszem za 1,300 z groszem za 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Więc typy będą tajne czy jawne, bo karl już się wpisał ale nikt z typujących SAS jeszcze nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Jak Ci którzy mają SAS jako zwycięzcę nie chcą typować otwarcie to mogą wysłać typy na priva np. do mnie czy matka, a później się je wyśle do liczącego punkty loraka. Albo od razu do loraka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Albo też wrzuci do tematu z typowaniem po pierwszym meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 700 z groszem za 1,300 z groszem za 2 przejebane zasady że drugie miejsce zgarnia więcej kasy niż 1, gratsy, jebać konformizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 przejebane zasady że drugie miejsce zgarnia więcej kasy niż 1, gratsy, jebać konformizm 700 z groszem za 1 300 z groszem za 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 panowie proponuję wysyłać do skarbnika i żeby typy te zostały opublikowane w dniu pierwszego meczu, czyli każdy musiałby obstawić na kilka godzin przed meczem w czwartek. co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 700 z groszem za 1 300 z groszem za 2 starość nie radość, posty do usunięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Kubbas już mi wysłał swój typ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Kubbas już mi wysłał swój typ. Ronnie również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 ja swój dałem normalnie,czekamy na Szoszona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 najlepsza opcja dla mnie byloby postawienie takiego samego wyniku (b.prawdopodobny), aczkolwiek chyba zagram va banque i postawie inny i przy wygranej heat jeden z nas zgarnia wszystko albo nic typ podam jutro w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Kubbas już mi wysłał swój typ. Ronnie również. i nawciarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 ale do dupy..nawciarz mnie przechytrzyl i mam już tylko szanse na 3cie miejsce w przypadku zwycięstwa SAS .może zrobimy taki podział panowie:1. 7002. 3003. 60 badz co badz ta 3cia osoba pokonała 30 innych rywali i nalezy jej sie chociaz zwrot wkładu + drobna premia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zmiana zasad w trakcie gry, typowo polskie vide wiek emerytalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Ja proponuje lepsze zasady. Wyladuje na 15 miejscu wiec bylem lepsZy od 15 innych osob i nalezy mi sie zwrot kasy plus piatak na piwo. Mam nadzieje ze wszyscy na to pojda, to jak panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 ja pi****le wiedzialem ze jakis tomeczeg sie spruje jak dzieciak i sprobuje mi udowodnic jakie to bezsensowne. chcialem tylko zeby całe podium było obsadzone nagrodami, oraz skoro jest taka nierowna kwota w puli: (1050 zł), to te 50 mogłoby spaść na 3cie miejsce bo, co to za roznica czy wygrany zgarnie 700 czy 725 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zmiana zasad w trakcie gry, typowo polskie vide wiek emerytalny. to tak samo ja mogę powiedzieć, że na ostatnią rundę zmieniono zasadę, że typowanie jest jawne. mam teraz pisać do trybunału konstytucyjnego czy co, bo przez to mam szansę przegrać walkę o 2gie miejsce o 1 pkt, a gdybym znał typy nawciarza i kubbasa obstawiłbym tak żeby mieć jakiekolwiek szanse na wygraną... i co, mam się popłakać, napisać do ministra sprawiedliwości, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi