RonnieArtestics Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 wpłacasz - grasz nieważne ile czasu jesteś na forum może osoby z conajmniej tygodniowym kontem? zaraz jakis MVPrzemek zrobi sobie 3 konta i wygra przypadkiem maciek wpłacam lada moment, potwierdź jutro proszę czy doszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 może być i z tygodniowym stażem, mi to obojętne. najważniejsze wpłacić wpisowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 może osoby z conajmniej tygodniowym kontem? zaraz jakis MVPrzemek zrobi sobie 3 konta i wygra przypadkiem maciek wpłacam lada moment, potwierdź jutro proszę czy doszło Nie ma to znaczenia bo w ten sposób i tak zwiększa pulę a szanse jego na wygraną rosną ale nie aż tak jakby to się mogło wydawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 40 i 6 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Narazie kaska doszła od: - szymcio - JORDAN20 - kleczes - Qooniu - the4yeast - LIV - DOMIN0 - ARTUR86 Jak utrzymamy takie tempo to będzie ładna pula Pozdrawiam Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ja też chętnie dołączę do zabawy No i kasa także już poszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ostatnie kilka miesiecy to wylacznie czas na sprawdzanie fantasy, statsów Haywarda i top5 na draftexpressie, ale nie mogłem się oprzeć w wysłaniu kilku, a dokladnie trzech dyszek na konto Macieja. Obawiam sie, ze w tym roku, tych, ktorzy wdupią trzy dychy bedzie okolo 25, moze ciut wiecej, ...oby więcej. Na razie widze, ze jest dobrze. Tak trzymać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Update przelewów, Kolejne 10 osób wyraziło chęć zabawy, więc mamy na ten moment 18 uczestników, czyli pula już o 20 zł większa niż rok temu. - szymcio - JORDAN20 - kleczes - Qooniu - the4yeast - LIV - DOMIN0 - ARTUR86 - SYLVINHO - TASMA - LEWY - WIERYBA33 - RonnieArtestics - mayev - ARTLAN (ten 1 grosz to jakis bonus dla mnie haha ? ) - karl - ADAMB81 - rahu Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 - ARTLAN (ten 1 grosz to jakis bonus dla mnie haha ? ) Za fatygę. ;] A tak w ogóle to też grasz, czy nie? Bo w zeszłym roku PM był skarbnikiem, ale sam nie grał (trochę dziwne, ale skoro tak chciał), więc wolę się upewnić. Aha, żeby było jasne - zasady w przypadku spóźnienia z typowaniem danej serii (tj. typowania jej po rozpoczęciu pierwszego meczu) też zostają takie same jak rok temu. I tym razem nie robimy żadnych wyjątków, nawet jak ktoś się spóźni 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 gram, gram, zapomniałem siebie policzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Puściłem $$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 http://www.e-nba.pl/topic/3341-obstawianie-playoffs-2014-tylko-posty-z-typowaniem/ Można już dawać typy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 maciek, uaktualnij liste, mam nadzieje ze moj cash dotarl bo jakies problemy mialem z przelewem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Moje dolary też poszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Update: - Maciek9020 - szymcio - JORDAN20 - kleczes - Qooniu - the4yeast - LIV - DOMIN0 - ARTUR86 - SYLVINHO - TASMA - LEWY - WIERYBA33 - RonnieArtestics - mayev - ARTLAN - karl - ADAMB81 - rahu - Luki - MANIEK23 - SZOSZON - Kraso - Matek - Mojo - Piotrek Jest moc, pula 780, ktoś się nieźle obłowi Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Apropo jak z podzialem kasy? Chyba tego nie ustalilismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 królewskie święta się szykują Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Apropo jak z podzialem kasy? Chyba tego nie ustalilismy Tak jak poprzednio Jesli się nie mylę to było 70% pierwsze miejsce, 30% drugie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) no to wpadnie komus troche grosza, chociaz juz w 1rd beda pewnie jakies upsety i ciezkie pary do obstawienia, bedzie mozna potracic punkty, kieeerka jedziemy z tym koksem Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez szoszon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi