leeewy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Też zagram, 20zł minimum dam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 grube hajsy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Grasz i chcesz brać udział w formułowaniu gry? Jeśli nie, to prośba do wszystkich - nie macie zamiaru wejść w zabawę, to nie udzielajcie się w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Wchodze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zagram(ale pod warunkiem że kwota nie będzie wieksza niz powiedzmy te 30 zł) Podział 50/30/20 % dla odpowiednio 1. 2. i 3. miejsca czy jakoś inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zagram jak będę mógł wpłacić na początku maja...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Wpłata przed PO. A podział to jeszcze do ustalenia, zobaczymy ile osób się zbierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja też wchodzę. Tylko ustalcie ile kasy. Wiecej niż 100 zł nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 30 jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur86 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Proponuje grać tak jak w poprzednim roku. Wygrywa I i II miejsce. Przynajmniej jakąś kasę na flaszkę się zgarnie:) i wiem co mówię bo przegrałem rzutem Ray'a w finale II miejsce:( 30zl minimum żeby był jakiś fan:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 No dobra tylko trzeba znalezc kogos zaufanego do zbiorki kasy. Anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 jesli jeszcze mozna to chetnie wezme udzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 też zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Bawimy się w tym roku, dziewczęta? Zasady te same. Wpisowe proponuję 40 zł, czyli trochę wyższe niż ostatnio. Ostatnia zabawa:http://www.e-nba.pl/topic/2719-obstawianie-playoffs-2013/?hl=typowania Tak było w pierwszych dwóch edycjach: 2011/1214 uczestników20 zł wpisowe280 zł w puli1 miejsce: Luki i Boowka (ex exeguo) po 140 zł2012/1315 uczestników35 zł wpisowe525 zł w puli1 miejsce - matek - 375 zł2 miejsce - rahu - 150 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 jestem, wystarczy już tych drugich miejsc proponuje przynajmniej po 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 A to jest konkurencyjna akcja do tej http://www.e-nba.pl/topic/3322-typer-playoff/ czy koledzy nie zauważyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) Racja, nie zauważyłem, że jest już wątek. ;] Ostatnio prawie tu nie zaglądam. Ale widzę, że mod był na posterunku. To ustalmy szybko kwotę wpisowego, bo co do zasad to chyba każdy akceptuje te zeszłoroczne (ja bym tylko zmniejszył liczbę punktów za poprawne wytypowanie mistrza do np. 6). Jak dla mnie 30 zł to minimum, żeby była jakaś sensowna pula do wygrania. O 100 czy 150 zł nie ma chyba sensu grać. Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez Artlan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 30 zł to dogadana (?) na ten moment kwota tylko skarbnika nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 No 3 dychy to jest akurat, moglbym dac nawet 5 ale inni pewnie juz by nie chcieli grac. Dobra trzeba sie ogarnac bo do po juz tylko tyfzien, potrEbny skarbnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja mogę i za 50zł również, tylko, że wtedy grałoby nas pewnie połowę mniej. Ale te 30zł to minimum przyzwoitości. Skarbnikiem też mógłbym być, jak nikt inny się nie pisze. Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi