venglas Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) witam mam 2 pytania. czy mogę z 2k13 do 2 k14 przenieść profil gracza ? czy mogę grać przez neta w 2k14 jakbym kupił sam key ? Edytowane 16 Marca 2014 przez venglas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 możesz, ale nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 możesz, ale nie polecam Ale co mogę i czego nie polecasz no i z jakiegoż to powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) bo jest c***owy, masz jeden tryb pt. quick match (nie, nie możesz grać ze swoim znajomym i nie, nie możesz wybrać drużyny innej niż aktualne z nba - tak, historyczne, euro i własne odpadają), który zresztą jest niegrywalny z powodu stanu serwerów 2k. keya warto kupić chyba tylko dla ściągania rosterów jednym klikiem z poziomu gry i wyjebania tej daty urodzenia z początku. czy mogę grać przez neta w 2k14 jakbym kupił sam key ? Edytowane 17 Marca 2014 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi