brauszu Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Cześć szukam butów bardziej na street, coś typu KD VI, wolałbym niższe aniżeli wysokie. Cena do 260zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Jak mają być niskie to może? http://sklepkoszykarza.pl/?md=products&id_p=24631&name=buty-nike-kobe-venomenon-3-555073-100& tylko byś musiał dołożyć 40zł. ewentualnie Nike Hyperfuse w odmianie low. http://sklepkoszykarza.pl/?md=products&id_p=26602&name=buty-nike-hyperfuse-low& Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Po co wydawać na buty do streeta trzy stówy, matko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 podlacze sie do pytania, czy ktos nosil te buty i czy do gry z racji zblizajacego sie sezonu glownie na zewnatrz beda dobre, czy moze szkoda takich na zewnatrz? Nike Zoom Hyperfuse 2013 kosztuja 279zl. Narazie gram w 8 letnich Reebokach, ktore do tej pory wygladaja jak po paruletnie takze ciekaw jestem na ile technologia poszla do przodu i czy rzeczywiscie czus bedzie roznice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Będą ok. Ale radzę przymierzyć przed zakupem, bo buty z tej serii mają to do siebie, że są bardzo wąskie, a z racji zastosowanego materiału efekt rozbicia jest minimalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ja gram akurat w Hyperdunkach ale te serie są do siebie podobne, tzn faktycznie bardzo przylegają i są leciutkie, także pierwsze wrażenie jest dziwne, wydają się delikatne. Jak ktoś woli bardziej masywne buty to powinien chyba wybrać Jordany. Znalazłem takie całkiem niedrogie..z tym że tój rozmiar trochę spory jak widać http://www.pro-baller.com/index.php?route=product/product&path=20&product_id=312&filter=OPTION=13+US+%2F+47.5+EU+%2F+31+cm=14=Rozmiar+obuwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brauszu Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Jakieś opinie o hyperfuse'ach low? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Na streeta - i czy to asfalt czy tartan polecam Hyperenforcery i Hypedisruptory wersje XD- extreme durable, podeszwa nie do zajechania, dużo twardsza mieszanka a nie czuję się tego podczas grania. W tym temacie napisałem trochę więcej o nich. http://www.e-nba.pl/topic/3289-lebron-xi-na-orlik/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brauszu Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Na streeta - i czy to asfalt czy tartan polecam Hyperenforcery i Hypedisruptory wersje XD- extreme durable, podeszwa nie do zajechania, dużo twardsza mieszanka a nie czuję się tego podczas grania. W tym temacie napisałem trochę więcej o nich. http://www.e-nba.pl/topic/3289-lebron-xi-na-orlik/ Wolałbym buty "nie do kostki :D" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Wolałbym buty "nie do kostki :D" Przeoczyłem sorry to może chodaki ? - nie mam doświadczenia z low więc Ci nie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Kobe Venomcośtam mają podeszwę na asfalt. Wcześniej były Dominate XD, ale nie wiem czy to jest jeszcze dostępne. Hypercośtam dają radę spokojnie wersje bez XD. Mam Hyperenforcer i mają twardą i grubą podeszwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Kobe Venomcośtam mają podeszwę na asfalt. Wcześniej były Dominate XD, ale nie wiem czy to jest jeszcze dostępne. Hypercośtam dają radę spokojnie wersje bez XD. Mam Hyperenforcer i mają twardą i grubą podeszwę. Masz problem z dużymi palcami? Bo chociaż gra mi się w nich naprawdę dobrze, to totalnie zniszczyły mi właśnie duże palce. Znajomi. którzy grają w innych hyperach też na to narzekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Co masz konkretnie na myśli przez niszczenie palców? Ja mam rzeczywiście problem z dużymi paluchami, ale w sumie w każdym obuwiu sportowym. Często robią mi się pod nimi pęcherze i zgrubienia. A w podeszwie wewnętrznej (wkładce) robią się mocne wgniecenia, aż do dziur. Pewnie przenoszę za dużo masy w ten punkt + pot i wtedy powstają odciski. Dużo gorzej niż normalnie w tych Hyperach nie było. Do czego mogę się przy Hyperenforcer przyczepić, to że są bardzo wąskie. Kupowałem w ciemno, bo nie było jeszcze sklepu koszykarza w Gdańsku, i o ile na długość są idealne to na szerokość mnie obcierały w okolicach małego palca, a że materiał twardy to do krwi. Także do nich nie mogę zakładać zbyt grubych skarpet, żeby nie tarło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brauszu Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Kobe venomony(?) wydają się całkiem rozsądnym wyborem, chyba je kupię. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 podlacze sie do pytania, czy ktos nosil te buty i czy do gry z racji zblizajacego sie sezonu glownie na zewnatrz beda dobre, czy moze szkoda takich na zewnatrz? Nike Zoom Hyperfuse 2013 kosztuja 279zl. Narazie gram w 8 letnich Reebokach, ktore do tej pory wygladaja jak po paruletnie takze ciekaw jestem na ile technologia poszla do przodu i czy rzeczywiscie czus bedzie roznice. gralem w nich caly sezon na hali i jednoczesnie na dworzu, kozackie buty tylko musisz rozmiar wieksze albo pol wziac bo ja np od nacisku na lewa stope i skakania wiecznego z niej mialem caly czarny paznokiec u lewej stopy bo wzialem je 42.5 jak zawsze a powinienem troche wieksze z racji na sztywny poczatek buta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Co masz konkretnie na myśli przez niszczenie palców? Ja mam rzeczywiście problem z dużymi paluchami, ale w sumie w każdym obuwiu sportowym. Często robią mi się pod nimi pęcherze i zgrubienia. A w podeszwie wewnętrznej (wkładce) robią się mocne wgniecenia, aż do dziur. Pewnie przenoszę za dużo masy w ten punkt + pot i wtedy powstają odciski. Dużo gorzej niż normalnie w tych Hyperach nie było. Do czego mogę się przy Hyperenforcer przyczepić, to że są bardzo wąskie. Kupowałem w ciemno, bo nie było jeszcze sklepu koszykarza w Gdańsku, i o ile na długość są idealne to na szerokość mnie obcierały w okolicach małego palca, a że materiał twardy to do krwi. Także do nich nie mogę zakładać zbyt grubych skarpet, żeby nie tarło. Wiesz co... Te buty, ze względu na to że są dość wąskie, zniszczyły mi paznokcie. Stąd też jestem ciekaw jak tu u innych wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Co znaczy czarny? tam poobijany, ze byl siny? Czy buty farbowaly? JEsli to pierwsze to az strach ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Pierwsze, po zmianie butow jeszcze sie miesiac z tym meczylem po prostu lewa noge mam wieksza chyba a te buty sa tak zrobione ze temu nie sluzyly, ale tak czy inaczej polecam bo to akurat nietypowy przypadek tylko jeszcze jedna uwaga tak jak z pilkami sa rozne wykonania tych butow moj kumpel mial np zrobione jakby z innej gumy te same buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Cześć szukam butów bardziej na street, coś typu KD VI, wolałbym niższe aniżeli wysokie. Cena do 260zł. http://sklepkoszykarza.pl/?md=products&id_p=23175&name=buty-nike-zoom-kobe-vii-system& posiadam takie tylko kolorystyka " Poison frog " i jestem mega zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi