Sewer Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Red i Meth wracają z czymś świeżym. Będzie też ich nowa płytka. https://www.youtube.com/watch?v=QZFe-tl8QtA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Nie najgorzej, wgl powychodzilo cos ostatnio godnego uwagi w stanach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ten Meth z Redem wjechali mi bardzo grubo. Nie w ich stylu, ale baaaardzo dobre. Co wyszło ciekawego?Swollen Members, Ces CRU, Cam'Ron, Dilated Peoples, Ab-Soul, Mursday Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Gdzie sprawdzacie nowe mixtejpy oprócz youtube? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Gdzie sprawdzacie nowe mixtejpy oprócz youtube? datpiff.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ten Meth z Redem wjechali mi bardzo grubo. Nie w ich stylu, ale baaaardzo dobre. Co wyszło ciekawego? Swollen Members, Ces CRU, Cam'Ron, Dilated Peoples, Ab-Soul, Mursday masz moze linka do Dilated? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 masz moze linka do Dilated? http://www77.zippyshare.com/v/15666459/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jeszcze ostatnio wyszedł nowy album Commona - Nobody's Smiling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Jeszcze ostatnio wyszedł nowy album Commona - Nobody's Smiling Wyszedł, ale kubbas pytał o ciekawe albumy, a ten jest słaby. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez Kraso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Tak i dlatego poleciłeś mu super płytke Ab Soula przy której zaśnie i dwie epki od Cam'rona gdzie na 10 tracków są moze z 2 dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Tak i dlatego poleciłeś mu super płytke Ab Soula przy której zaśnie i dwie epki od Cam'rona gdzie na 10 tracków są moze z 2 dobre. Chętnie bym z Tobą podyskutował, ale właśnie sobie przypomniałem że uważasz Gaya-Z za najlepszego rapera ever... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Jak chcesz sie licytować to przypomne, że ty uważasz Tech N9ne za lepszego od Jaya, to coś jak Kubbas wierzący w illuminatów edit. Żeby Kubbas nie usunął postu wrzucam nowy klip Snowmana. Seen It All 2 września, kto nie czeka ten pedał. When L.A. Reid was in office made some history up in Def JamIf Jizzle ain't droppin', nigga, what the fuck is Def Jam?I know you heard how your boy bossed up at AtlanticBoss shit, might just drop my next album on Atlantic Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Jak chcesz sie licytować to przypomne, że ty uważasz Tech N9ne za lepszego od Jaya, to coś jak Kubbas wierzący w illuminatów Tech N9ne jest lepszym raperem niż Jaya-Z. A Jeezy pozytywnie mnie zaskoczył, niepotrzebnie spisałem go na straty. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez Kraso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 nic nie bede usuwal podyskutowac mozna ogolnie jest miernie w stanach teraz z rapem panowie i to nie podlega dyskusji, mi sie najbardziej ace hood i jego mixtape ostatnio podobal macie moze mp3 do tego nowego methoda z redem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) nic nie bede usuwal podyskutowac mozna ogolnie jest miernie w stanach teraz z rapem panowie i to nie podlega dyskusji, mi sie najbardziej ace hood i jego mixtape ostatnio podobal macie moze mp3 do tego nowego methoda z redem? Ja z Soundclouda ściągnąłem, co do Reda to też nowsze https://www.youtube.com/watch?v=encnQZ66X5I a do Reda i Metha, już rok ma ten kawałek ale jaram się https://www.youtube.com/watch?v=aJSObZnh-cQ Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) No ten Rite tez sie jaram, sluchalem go dlugo a jak sie sciaga z soundcloud? Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 http://soundcloud-download.com/ wchodzisz tutaj wklejasz linka z trackiem, ładuję się a potem prawy zapisz jako, no i już Ci bangla na słuchawkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) piękne, CV rozpierdoli, to oczywiste. no i oczywiście rozkurw od Professora Greena. Kto się nie jara ten z policji. Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez Karwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=jPTCIAmkznE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi