blackmagic Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Ogólnie to od kilku lat nie słucham już prawie hip hopu, ale imo tekstowo szczytem był łona, ostr potrafił zmiażdzyć jednym tekstem ale półka niżej, potem pojawił się mes i to też najwyższa półka. Gural też fajny, choć inteligentne kawałki przeplatał z jakimiś biednymi quasi-bangerami, których nigdy nie lubiłem. Jest coś w klimacie łony/mesa czego warto posłuchać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Co rozumiesz poprzez klimat łony/mesa? doprecyzuj to z pewnością coś się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Łona czyli inteligenty hip-hop z przesłaniem, ciężko to porównać do czegoś bo jest wybitny. Mes - w sumie też nie widzę kogoś podobnego do niego. Nie chodzi mi o jakąś hybrydę, tylko czy jest ktoś podobny do któregoś z nich. Np. Knap to taki trochę poor man mes. Ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 inteligenty hip-hop z przesłaniem może laik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Dla mnie Mes to poor man Knap Obczaj w takim razie Eripe, Dwa Sławy, Bisza, i Afro Kolektyw jako podobnych do Łony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Afro Kolektyw znam, Knap ma styl podobny do Mesa, który z nich lepszy to imo kwestia gustu, ja tam lubie może ze 2 jego kawałki ale doceniam to co robi. Mes ma za to dużo różnych zajawek, dzięki czemu z 1 strony jego muzyka się nie nudzi, a z 2 czasem ucieka w dziwne klimaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 kiedyś sprawdzałem wszystko (nie, dosłownie wszystko), teraz mogę słuchać tylko kękę, quebo, ostatnio knap mi podszedł i gedz i z nowości to chyba tyle. często wracam do wwo, starego pezeta, smarka i skiboja. dajcie coś dobrego i najlepiej nowego, bo stare pewnie znam. ten cały sirius mi nie podszedł, laik to wiadomo, beka jakaś, stężenie bełkotu przekracza normy, eripe zaczął przynudzać trochę, chociaż najnowszej płyty nie sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Dlatego polecam jednak sprawdzic ostatnia plyte Quebo i Eripe,gdzie ten drugi odzyskał forme po ostatnich c***owych featach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Z nowych to Deys zdecydowanie wymiata, Bisza nie wiem czy trzeba reklamować. Kuban zbiera sporo propsów chociaż mi nie podchodzi. Akurat płyta roku słaba u Eripe, Quebo lepiej wypadł znacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Racja,że Quebo lepiej wypadł.Eripe nawinął lepiej niż swoje ostatnie featy przed tą płytą,dlatego ja się osobiście jaram .Nie jest to Odium czy Chamskie Rzeczy ale da się tego słuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Bisza stare nagrywki (rzwow, zimy) zjadaja dupa te nowe, a na deysie sie zawiodlem, spodziewalem sie staroszkolnego gowna, dostalem chlopca napierdalajacego suek na autotunie, w tej konwenxji zdecydowanie wole gedza. Kubana jeszcze musze sprawdzic, bo jakies pojedyncze traki slyszalem tylko. A co to za typ ten pajac? Puscilem sobie cos, na pierwszy rzut ucha asluchalne. Wysłane z mojego LIVE przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 mimo że Kevin Durant jest świetnym koszykarzem to jego skille za micem sa marne jak skille Carmelo w Defensie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 O czym ty rozmawiasz Wysłane z mojego LIVE przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 O nagrywkowych skillach KD, nawiązałem do dissu na KD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=z7igHe86PpM przestałem wierzyć a jednak... WU-TANG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 O nagrywkowych skillach KD, nawiązałem do dissu na KD fakt, w porównaniu z takim iversonem (którego mógłbym w sumie bez przypału słuchać) czy tonym p to durant jest biedny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 mimo wszystko to jednak najlepszym kawałkiem od NBA jaki słyszałem jest kawałek rona artesta - champions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Jason Kidd> Artest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi