microlab Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Akurat Sokół lirycznie przecież czołówka (choć CBP rzeczywiście trochę przesadzenie przygnębiająca). Swoją drogą bit!!! W ogóle na CBP bity przewspaniałe. Co do flow, to ta recytacja czasami wkurza rzeczywiście, ale on to robi zupełnie świadomie. I akurat jego głos do czegoś takiego jak najbardziej się nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Mi się wszystkie 4 podobały, ładne punche jak i świetnie odbijali je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 bym zapomniał http://www.youtube.com/watch?v=YuIOzpVTHag polecam mocno, kamel jak zwykle na wysokim poziomie, a niektóre bity to niesamowity rozkurw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Dokładnie @Karwan- Pih-Pe był świetny w sumie to ostatni dobry moment kariery Dużego pe, bo to co potem wydawał to już syf, którego ukoronowaniem był ten protest song odnośnie aborcji w którym bohaterem był... Jezus. Jimson VNM też się słuchało zajebiście, choć dla mnie Mes Mezo najlepszy ze względów sentymentalnych - gimbaza i te sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Jeżeli chodzi o flow w Polsce to według mnie wygląda to tak 1)Mes 2)Pezet 3)VNM,Pyskaty,Zeus w zależności od kawałka i formy w danym roku,dobrze potrafi polecieć też Te-Tris,czy Quebonafide ( przyspieszenia od 0:30) Jeżeli chodzi o VNMa to faktycznie na NSPC kulało u niego praktycznie wszystko,ale teraz potrafi na prawde dobrze popłynąć,z tym,że u VNM'a duża robote robi świetne ucho do bitów. Widzieliście zapowiedź Mesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Mes tak jakby zamknął dyskusję na temat kto ma najlepszy flow w piaskownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 W Polsce jest Mes i dluuuuuuugo długo nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Mes kolejny raper z reputacją, który mi nie podchodzi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 No Mes gówno największe, jeden z niewiele raperów, który zgarnia propsy od ludzi >20 lat, a mi nie podchodzi w ogóle, zresztą alkopoligamia>kns jeszcze co do panczy przypomniał mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Ładnie Mes dał "Otwarcia" to nie przebiło ale i tak jest dobrze, niech jeszcze Łona z Webberem w tym roku coś wydadzą i polski rap za 2014 można odhaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Łona ma być w tym roku? Nic nie szłyszalem, ja osobiście na 52 liczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 w tym wywiadzie wspomina że z Webberem już działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Swoją drogą jaki jest wasz top raperów w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Łona Bisz Laik Dwa Sławy Afro Kolektyw Deys Kuba Knapp Eripe Hans O.S.T.R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Swoją drogą jaki jest wasz top raperów w Polsce? mes, laik, quebonafide, zeus i nara Edytowane 14 Marca 2014 przez Karwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 mes, laik, quebonafide, zeus i nara Nara w znaczeniu, że reszta jest słaba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Tego nie napisałem, po prostu resztę sprawdzam nie dlatego, że się jakoś mega jaram tylko raczej z ciekawości, co wcale nie oznacza, że uznaje ich za słabych. Edytowane 14 Marca 2014 przez Karwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Eripe Od dłuższego czasu w mojej opinii jak i wielu innych osób Quebo > Eripe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Od dłuższego czasu w mojej opinii jak i wielu innych osób Quebo > Eripe. Odium to moja ulubiona epka ale faktycznie po niej obniżył strasznie poziom i na płycie roku dał się przyćmić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi