Kosi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 totem lesnych ludzi - jak wrazenia? Jak to Gural. Kupiłem i nie żałuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 No wreszcie ktoś kto darzy sympatią 8ball&mjg, myślałem, że już takich ludzi nie ma. Słyszałeś singlową płytę MJG z tamtego roku? Kawałek Whatever I Wanna Do rozpierdala. Słyszałem, ale nie pamiętam, odświeżę sobie to. 8Ball i MJG robią kawał dobrego rapu, najbardziej lubie ich starsze płyty. Moj faworyt: Space Age 4 Eva. Totemu słuchałem dopiero raz, więc za wiele nie powiem, ale jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Na pewno lepszy od Operacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Teledysk zapowiadający projekt śląskiej legendy rapu Jajonasza. Joka jak dla mnie po prostu wymiótł szkoda że tak rzadko można go usłyszeć, drugi kawałek z Fokusem na bicie idealny na takie upalne popołudnie jak dziś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Czarne Złoto już śmiga w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 ja nie wiem co tam fajnego w tym kawałku jest jajo moze i legendą jest ale bit słaby jak post moves howarda fokus jest tak przećpany ze nigdy nie nagra juz nic na poziomie paktofoniki jedynie hst ze swoim świetnym flow daje coś fajnego temu kawałkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flying_Omar Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ktoś wie na kiedy przewidywany jest nowy krążek Ice Cube'a ? Poza tym doczepie się do nazwy tematu,można usunąć to "Rap, hip-hop kultura po polsku" ? Bo moim zdaniem powinno się tu rozmawiać o Rapie z każdego miejsca na ziemi,chyba że są osobne tematy o Rapie zagranicznym,jeśli tak to sory :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ktoś wie na kiedy przewidywany jest nowy krążek Ice Cube'a ? 13 lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ktoś wie na kiedy przewidywany jest nowy krążek Ice Cube'a ? Poza tym doczepie się do nazwy tematu,można usunąć to "Rap, hip-hop kultura po polsku" ? Bo moim zdaniem powinno się tu rozmawiać o Rapie z każdego miejsca na ziemi,chyba że są osobne tematy o Rapie zagranicznym,jeśli tak to sory :roll: w sumie dobry pomysł, tylko 'Rap, hip-hop kultura' będzie wyglądać trochę dziwnie a samo 'Rap, hip-hop'.. czy ja wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flying_Omar Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Może po prostu "Hip-Hop" albo "Rap" czy coś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 http://www.rapgodfathers.com/news/12674 ... w-ad-video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Polecam nowych Roots'ów. Kawał porządnego rapu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 w mojej wersji płyty rapu zbyt wiele nie ma :] ale za to podkładziki świetne chyba że mam jakąś c***ową wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Fakt, to trochę inny rap niż ten z definicji, ale dla mnie to plus. Powinienem napisać "kawał dobre muzyki" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 no rootsi trzymają poziom od lat jako jedni z nielicznych a jak już tu jestem to może ktoś ma namiary na płytę człowieka o ksywie - Ty bo nie mogę znaleźć nigdzie , a ten kawałek jest bardzo obiecujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Szukaj albumu Upwards. Ja znalazłem na szybko w jednym miejscu: http://www.realraptalk.com/f97/ty-upwar ... 4-a-89261/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Polecam: Reflection Eternal - Revolutions Per Minute oraz Wu-Massacre good shit to pierwsze to chyba talib kweli i lupe fiasco razem skminili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Reflection Eternal to duet Talib Kweli i Hi-Tek. Lupe nie ma z tym nic wspólnego :wink: A płytka dobra faktycznie. Wu-Massacre też niezłe, ale za krótkie i spodziewałem się prawdziwej bomby a wyszło trochę słabiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Strasznie krótkie te kawałki, ale można posłuchać Wu, Crimininology jest dobre, na fajnym bicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rZeton Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 właśnie przesłuchałem nowego ostr'a, bo przyjechało do mnie zpolski w weekend. bity fiu fiu.. fajnie sklejone. Teraz czas na bonus cd i ch... mój DVD-RW nie czyta płyty. A wczoraj sprawdzałem na jakimś kinie domowym i działała... What tha fuck? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi