Kraso Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Nas z Damianem naprawdę dali radę. Zresztą po starym, mistrzowskim "Road to Zion" niczego innego się nie spodziewałem. Album roku póki co? Teraz czekam na nowego Game'a, który ostatnio robi na mnie bardzo pozytywne wrażenie i jak zwykle mocnego Ice Cube'a. Jego "I Rep That West" to kawałek roku, bez dwóch zdań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Cube jak zwykle trzyma poziom, tylko czekać na tą płytę tak jak napisałeś, każda płyta z tych ostatnich miała wszystkie kawałki na poziomie. btw następna płyta pod tytułem Are We There Yet?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Orientuje się ktoś jaka ocenę kiedyś w ślizgu dostała płyta Eldo C.K.C.U.A? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 A po co ci to? Jak bardzo potrzebne to moge dzis wieczorem poszukac, bo mam prawie wszystkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Ostatnio podczas rozmowy ze znajomym o polskim hip-hopie założyłem się o właśnie o to. Kiedyś wpadł mi do ręki numer Ślizgu z recenzja CKCUA i z tego co pamiętam było to jedna z nielicznych maksymalnych ocen bodajże 6/6 w gwiazdkach znajomy twierdzi że na pewno nie był to max i jakoś 4/5. Założyłem się o 0,7 wyborowej także fajnie byłoby to wygrać, płyta miała premierę 19 maja 2006. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 nowy cypress całkiem przyzwoity a biorąc pod uwagę fakt, że będą na heinekenie to album mi się podoba trochę bardziej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Nas z Damianem naprawdę dali radę.Świetny album, polecam każdemu, właśnie słucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Hardcore rap powraca w wielkim stylu!! Napieral na bicie, na majkach elita polskich mc!! http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,7951 ... orcza.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Hardcore rap powraca w wielkim stylu!! Napieral na bicie, na majkach elita polskich mc!! http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,7951 ... orcza.html To powinno być w ubaw po pachy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 japi****le. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Ciekawy pomysł na reklame - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Słuchał ktoś tego nowego Eminema? Bo aż bolę się odpalić. Straszną mam niechęć to tego nowego rapu. http://www.rapgodfathers.com/download/12444-eminem-recovery-non-grouprip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Słuchałem dopiero 2 razy i póki co mi się bardzo podoba. Sporo śpiewania, ale wcale mi to nie przeszkadza, bo wszystko rekompensują zwrotki gospodarza. Nie przepadałem nigdy za nim, ale nawijkę ma naprawdę z najwyższej półki. Nie bój się tylko słuchaj! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 http://cgm.pl/video.php?video_ID=9297 Przesympatyczny ten podkład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Eminem słaby...jak dla mnie nie ma żadnego utworu przy którym bym się zatrzymał i odpalił kilka razy, takie tam pi****lenie bez serca jak na jego ostatniej płycie wg mnie, pi****le to szkoda było czasu na słuchanie 3 razy tej płyty żeby się przekonać Nowy Lil Jon Crank Rock słuchał ktoś? Nawet fajny jak na pi****lenie od dupach cipach itd w kółko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Nowy Lil Jon Crank Rock słuchał ktoś? Nawet fajny jak na pi****lenie od dupach cipach itd w kółko Crunk Rock jak już ;] Ktoś słuchał, ale spodziewałem się czegoś lepszego i czegoś co by miało choć trochę wspólnego z rockiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Tak tak dobrze Teraz w wolnej chwili przesłuchałem nowego Drake'a i w sumie dobry shit, nie przepadam za nim zbyt, jakiś taki bezpłciowy jest ze swoim rapem, ale w sumie płyty przyjemnie się słucha. June 15 2Pac – Shakurspeare Eightball & MJG – From The Bottom 2 The Top The Game – The R.E.D. Album Później Cube 13tego, w sumie fajnie się teraz zapowiada w temacie muzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Podtrzymuje zdanie, że Recovery jest dobrym albumem. Innym, ale nadal dobrym. Lil'Jon jest naprawdę pojebany i taką samą muzykę robi. Mimo to niektórych kawałków da się słuchać dla rozrywki. Crunk Rock < Crunk Juice Jak już pisałem, czekam na Game'a, będzie mocny album. Na 8Ball'a i MJG zresztą też, bo lubię chłopaków. 2Pac'a ubóstwiam, ale mam gdzieś to wszystko co wychodzi teraz. Ice Cube wiadomo - zawsze w najwyższej formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 totem lesnych ludzi - jak wrazenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Podtrzymuje zdanie, że Recovery jest dobrym albumem. Innym, ale nadal dobrym. Lil'Jon jest naprawdę pojebany i taką samą muzykę robi. Mimo to niektórych kawałków da się słuchać dla rozrywki. Crunk Rock < Crunk Juice Jak już pisałem, czekam na Game'a, będzie mocny album. Na 8Ball'a i MJG zresztą też, bo lubię chłopaków. 2Pac'a ubóstwiam, ale mam gdzieś to wszystko co wychodzi teraz. Ice Cube wiadomo - zawsze w najwyższej formie. Przesłucham jeszcze raz w najbliższej przyszłości skoro tak twierdzisz, może to przez moje podejście nie czuje tego albumu No. shake that pussy, podnieś dupę, zatrzęś w kółko, ale słuchać się da No wreszcie ktoś kto darzy sympatią 8ball&mjg, myślałem, że już takich ludzi nie ma. Słyszałeś singlową płytę MJG z tamtego roku? Kawałek Whatever I Wanna Do rozpierdala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi