Kubbas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 http://hotfile.com/dl/36530521/83368b8/ ... H.rar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Chyba szkoda miejsca na dysku. Przesłuchałem dziś Peja vs HipHop. Teledysk żenujący. Sam kawałek bardzo średni, nie wiadomo o co mu chodzi- zaczął jechać po połowie sceny. Niech lepiej nagra coś dobrego na TDFa bo jak na razie przegrywa jakies 0-3. Swoja drogą Eldo zjadł by go na śniadanie. Wydaje mi się że on mimo swojego stylu w beefie by się odnalazł. Zwłaszcza z Peją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Swoja drogą Eldo zjadł by go na śniadanie. Wydaje mi się że on mimo swojego stylu w beefie by się odnalazł. Zwłaszcza z Peją. Ogólnie już od jakiegoś czasu słucham polskiego HH bardzo sporadycznie ale przy okazji tych całych dissów wpadłem na wywiad z eldo chyba dla cgm i to było najmądrzejsze spojrzenie na całą tą sytuację jakie słyszałem.Ogólnie to jeden z lepszych wywiadów jaki widziałem z kimś z polskiego hh.Peja to ogólnie żenada przed sądem okazuje skruchę przeprasza a jednocześnie wychodzą jego kawałki w których wygąda to tak jakby się tym szczycił. Idiota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Tak to było na CGM. Mam takie same zdanie na ten temat. Eldoka wie co mówi. Apropo wywiadów na CGM to dla porównania obejrzyj (jesli nie widzialeś) sobie wywiady z Peją i Tede. Z Tedzikiem także zajebisty a co do Peji to niech kazdy sam oceni... http://cgm.pl/video.php?video_ID=3811 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Peja peja peja... k**** po tym wywiadzie w Uwadze pomyślałem - dobra, spoko można mu to odpuścić, pomyłka, nie wytrzymał, więcej tego nie zrobi, zrozumiał bledy etc ale nie, on k**** bedzie sie rok dissowal za rok bedzie disxtape slu gang na wfd, tede, numer raza i kazdego kto sie dogral na ich plyty kiedykolwiek tak na serio diss na pół sceny? beef z kazdym kto cokolwiek powiedzial kiedykolwiek na peje ? żenada rysiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rZeton Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 c*** z tym na kogo dissuje, ale raczej jaki z niego burak. zresztą jak już mówiłem TDF też nie jest ... agh brakuje mi słowa.... niewiadomo kim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 "fałszywcu, parszywcu, kondomie, w końcu ćpunie, jesteś z TVN, kurwo, zwykłym durniem, rozumiesz?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rZeton Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=p0tQaHPr ... re=recentf ale jaki refren buahha.. nie no taki kozak. Ja rozumiem, że takie akcje są zajebiste jak się naćpasz "columbian laser fuel" ale na płytę? ile on w ogóle ma lat? chociaż jakby porównać to do jego pierwszych nagrań, gdzie pierdolił o zabijaniu i "k**** k**** k**** " to postęp niesamowity przez te 14 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 http://cgm.pl/aktualnosci.php?news_ID=8248 Nie byłem zbyt wielkim fanem duetu Gang Starr za to albumy z serii Jazzmatazz to absolutne mistrzostwo k**** szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 http://www.hip-hop.pl/ustawki/album_pro ... 1271846491 hahah massey zawsze poprawi humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squirrel_on_drugs Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 szkoda ze Edas się nie dograł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rZeton Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Sie drapie się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 [wdg mnie] najlepszy singiel z 'sobotaż' dostał teledysk obejrzyjcie sami, jak dla mnie kocur http://www.hip-hop.pl/video/projector.php?id=1272098949 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 qrwa, jaki album zeusa jest zajebisty... i nowy mixtape teta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Mixtape Prosto DJ 600V zacna rzecz,Pezet,Pono,VNM ,HI-FI ,Małolat zdecydowanie na plus jest parę zapychaczy ze słabymi zwrotkami ale jako całość b.dobra warta kupienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 peja plyta solufka nie jest zla jesli patrzyc pod wzgledem tworczosci peja legenda polskiego rapu co by nie mowic nieporuwnywalny z tede. Oczywiscie juz patrzac nie na kawalki ale na czlowieka i to co wyczynia to brak slow. Polecam Sobote bo chłopak wymiata jak szalony: http://www.youtube.com/watch?v=BQjan8X-JFo Poza tym Zeus, ostry, vnm,pyskaty, tetris, wena, pih, plomien81, czasami gural moze cos pominalem ale to chyba jedyne warte sluchania teraz wg. mnie. Poza tym coraz lepiej prezentuje sie podziemie polskie co widac po wenie czy vnm albo tetrisie i psyku ktorzy dopiero weszli z debiutami w 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no jak ktos teta i pyska uslyszal pierwszy raz w 2009 to nawet nie dziwie sie ze mysli ze falenem jest dobry :-) apropos pejki -PARIAS: http://www.youtube.com/watch?v=YygybAjePWo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Pelson w beefie :oops: mam szacunek za stare nagranie ale jego poziom to nawet nie druga liga rapu od lat stoi w miejscu a tu pokazał jak się nie dissuje i marnuje dobry bit. No nic jutro Peja pewnie zaleje ich toną kurew i c***ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Dla mnie zajebisty kawałek i bardzo dobrze, że coś zrobili z tymi zaczepkami. pokazał jak się nie dissuje A jak się powinno dissować? Pelson porządnie nawinął dobry tekst. I to jest lepszy diss niż rzucanie mięsem ala Rysio. BTW VNM jest dobry, specyficzny ale dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Jego rap jest nudny ,prosty ,przewidywalny rapuje jedną zwrotkę i wiesz co będzie następnej , zawsze brzmi tak samo i taki jest jego diss.Brakuje tu pewności swoich racji i celnych punchlinów chyba można tego oczekiwać od kogoś kto siedzi ponad 15 lat w rapie?Owszem argumenty są ważne nigdzie nie napisałem że myślę inaczej, tylko powinno być to formie nadającej się do słuchania zarówno dla atakowanego jak i innych. Zwrotki Włodiego ,Eldo(zwłaszcza )są o niebo lepsze ,dobrze zarapowane ,rzeczowe ,trafiające w sedno, z ikrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi