szczechu Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Ja już nawet nie będę słuchał tego kawałka MEza co daliście link.. Ostatnio słyszałem chyba na Vivie jego kawałek "Po robocie"... Żeeeeenada, jeśli on nadal uważa że to jest hip hop, to poprostu pogratulować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rZeton Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 hiphop is dead. ogladalem sobie dzisiaj tele w ramach kacowania wspolnego i co tam leci.. jaaaa.36mafia tiesto? i wogole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 The Streets - Computers and blues. Piękne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piachu Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Jestem tu nowy, ale co do Waszych sporów o rapie mogę powiedzieć, że tam muzyka ma łączyć a nie dzielić. To nie popkultura, każdy ma przekaz, wystarczy się wsłuchać i analizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Poszło w net już jakiś czas temu ale jakoś mi umknęło więc wrzucam jakby komuś również. Kawałek jak dla mnie jest zajebisty i jak wyjdzie ich wspólny album to kupuje w ciemno. Nas & Damian Marley - As We Enter http://www.youtube.com/watch?v=bgmbaQv3fCw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 A na dodatek obaj Panowie będą na Openerze w tym roku :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 http://freegammer.wrzuta.pl/audio/4tW0TNPm3IP/eldo_-_pozycz_mi_pluca Fragment utworu z nadchodzacej dużymi krokami płyty Eldo/Returners na takich bitach i w takiej formie liczę na Eldo. Cholera miałem jechać tylko na Coka a teraz oprócz Massive Attack na Openerze będzie jeszcze wspomniany Nas/ Damian Marley i Klaxons którymi się zajarałem jakiś czas temu ciężko będzie się zdecydować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Tym razem lepiej się postarał,nawet teledysk machnął tylko po co to odgrzewać ,bit Wonda Why They Call U Bitch i tak jest z tego najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Niezła beka. Dlaczego tede kurwOM jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Idealna data na wypuszczenie czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rZeton Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 je je je... shiabadaba king of discopolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Tupac się w grobie przewraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Tupac się w grobie przewraca+1* * oczywiście tylko jeśli by nie żył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Peja w jakimś tam wywiadzie dla TVN Uwaga bodajże pokazał sie z dobrej strony a tu znowu z tym gównem wyjeżdża i jeszcze po tedem jedzie że wykorzystuje sytuacje z zielonej góry dla autopromocji przez ten beef obaj spadli jak dla mnie co najmniej o klase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 a dla mnie peja spadł a tede wszedł o jakieś 2 levele wyzej. ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Szczerze nie najgorsze, ale wedułg mnie to tak jak napisałem, jakies 2 poziomy niżej niz TDF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Kawałek jest w sumie już stary ale jakoś teraz do mnie dotarł nie do końca hip-hop ale może paru ludziom podejdzie to też włala: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 stare ale wkręciło mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CmwpqV_PSSg Dzieciaki w kominarkach miażdżą cycki. Idiota. Ale pewnie ziomeczki z osiedla będą zachwycone :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dobra nutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi